Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako DLC to do singlu dát nechcete, ale co dneska už máme tak otupělou komunitu že by si to i koupili a jěště by za to děkovali...
  • Nevim nevim, ale tipuju další CoD: BF...
    • To nemusíš tipovat, to je předem dané. Tentokrát akorát přibyly lži o použitém enginu.
  • pokud to hraje nekdo jako tym na ps3 btf3,jsem akta9,a rad se pripojim,pak treba zmenim nazor.
  • radsi vetsi prostredi uz ne!!! Hraju to na ps3 a je to hnus,zlaty MAG,nevim co na tom BTF3 vsichni vidite!naco velke mapy,kdyz kazdy bojuje sam za sebe a nikdo nedela poradnou bytvu,taktika nikomu nic nerika,vcera semnou sli 3 boys a ostatni se rozutekli,a to prone byla jista smrt!Proste at se kazdej nauci spravnemu boji v MAG.a pak at jdou na BTF3.jinak na takovych zbytecne velkych mapach nema cenu ani bojovat!
    • mas za sebou vubec zakladku s timhle "jazykem" co si tu vytvoril ?
      • nemachruj! v btf3 te vyklepnu i kdybys mel mys a klavesnici a ja gamepad!
        • Keyz
          http://www.sonofthesouth.net/uncle-sam/images/uncle-sam.jpg
      • zil jsem v cizine,cestinu si pripominam,bitvu jsem se preklepl.
  • no už se těším, trojku dával komp v pohodě, čtyřka co vím, tak má jen lepší efektíky a větší prostředí....ono se to snad podá :)
  • No v Baku jsem byl, celkem humus město, tak snad ho ve hře budu moct srovnat se zemí *14*
    • Tahle hra to srovná se zemí sama za tebe.
      • Dokonce ti i napíše, kdy zmáčknout tlačítko a pak už jen budeš sledovat to srovnávání :D
        • Samozřejmě god mode je integrovaný ve hře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit