Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZOLLINO

    ked dnes mozu automobilky pytat poplatok za sluzbu: vyhrievane sedadla (BMW) alebo maximalne zrychlenie (Mercedes). Tak ma toto ani neprekvapuje. Ja toto urcite podporovat nebudem.

  • Nevím, co si mám o tom vlastně myslet a je mi to v celku jedno, protože samotná hra vypadá skvěle a sleduji tento projekt od jeho prvního ohlášení. Jestliže se vývojáři rozhodnou plnohodnotnou hru "osekat" a vyrovnat nám na stůl různé edice, tak se opravdu příliš neobávám toho, že by ta nejobyčejnější verze byla špatná nebo snad "neúplná", vždycky považuji základní hru za as intended, ale mohu se mýlit, samosebou. Kromě toho si myslím, že tato hra staví na jiných věcech, než jsou animace smrtí hlavního protagonisty, nepřátel atd. a věřím, že to bude parádní horor v jakékoliv edici.

  • Carnage666

    Mě se líbí že Glen to omlouvá kromě toho že ještě nejsou hotový tím že to vlastně dělá pro fanoušky protože fanoušci se prej vyjádřili že chtějí víc animací smrti 😂 nevim nevim, ale nikdy sem si u hry neříkal "tý jo, kéžby bylo víc animací smrti mojí postavy kterou se snažím za každou cenu udržet na živu" tak nějak bych počítal že animace smrtí bude prostě součástí hry od začátku a nějak se nad tim nepozastavil. Svym způsobem je mi to jedno protože jak jsem psal, můj cíl je udržet hl. hrdinu naživu a nezajímá mě jak umírá ale u  nepřátel je to už trochu blbý.

  • Jevo83

    Tak toto je vrchol arogancie a PR pruser, gratulujem .... mozno by hry mohli zacat monetizovat tak, ze vsetko bude free to play, akurat kazdych 10 hodin hrania bude stat co ja viem 20 dolarov... predavat animacie mi pride fakt perverzne

    • Jestli bude zakladni hra nabita kvalitnim obsahem, tak nevidim problem. A docela bych jim veril i to, ze to jeste neni hotove, protoze ta hra vzdycky z traileru pusobila neohrabane hlavne co se tyce animaci, takze pochybuju, ze meli cas delat na cemkoliv nez alespon vylestit zaklad dozlatova.

  • Jez3vec

    Problém jen pro lamky co umírají.

    • Asi ne, Time.
      Konkrétně 13 animaci hlavní postavy, ale i 12 animaci enemáků.

  • A určitě by nebylo možné ty animace vydat jako free update...

    • určitě ne, to by z toho nic neměli. Takhle zkouší co jim projde. Já u těhle season pass / tuna dlc vždy trpělivě čekám na kompletní edici, která je většinou už za rozumné peníze a v klidu si zahraju kompletní a odladěnou hru. Navíc mám tolik her v knihovně, které jsem nehrál, takže není kam spěchat.

      • Derp_1337

        Proč "Určitě ne" ? Já si myslím, že by to určitě šlo. Akurát lidská hamižnost nezná mezí a tak se rozhodli to monetizovat.

        Uvidíme, jak bude vypadat finální hra. Jestli to náhodou nebudou animace, které měli být v plné hře a oni je akurát uměle nevytrhli. To by pak teprve byla PR problém.

        • Úplně nejhorší je, že pokud na to hráči přistoupí, další budou následovat a nakonec to nebudou jen animace. Salamovou metodou se ještě snad opravdu dopracujeme, že si budeme kupovat zvuky, nedej bože třeba přístup do options v menu a přidání tlačítka quit by taky bylo fajn dlc...

          • Derp_1337

            Budeme si platit za Save sloty 😉

            • Davies182

              Však to už je normální u několika mobilních her, včetně toho, že se platí např. za navýšení políček v inventáři atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit