Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    Proč se každá druhá hra odvolává na Dark Souls?....je tam těžký boss nebo vysoká obtížnost?....to je jasný dark souls *7*
    • Tipuju, že důvody jsou především marketingové.
      • tvl, ty ses normalne ze myslitel!
    • Protoze DS se stala mainstreamove uspesnou hrou a logicky, uspechy se casto kopirujou, viz hry od Blizzardu, nejkopirovanejsi hry vubec. Bohuzel to, ze se chteji ostatni prizivit na jejich uspechu vede ke stagnaci vyvoje, viz. treba era RTS po Warcraftu nebo Diablovky.
      • to je takové divné konstatovaní"Protoze DS se stala mainstreamove uspesnou hrou" Každá úspěšná hra je víceméně mainstream, na druhou stranu Bloodborne je těžší než Dark Souls, DLC k Bloodborne je jedna z nejtěžších věcí, co jsem dohrál a DLC k DS3 je taky opravdu těžké, takže pořád to nemůžeme nazývat mainstreamem v pravém smyslu. Jediné, co mně připadalo mainstream byla první půlka DS3.
        • Lol, to neni divne konstatovani, ale naprosto jednoducha logika a fakt, zalozeny na cislech. DS serie i BB jsou komercne velmi uspesny hry s prodanyma milionama kopii, s nakladnym vyvojem a reklamou, DLCkama = technicky jsou to mainstreamovy hry. Obtiznost hry nema co delat s tim, jestli hra je nebo neni mainstream.
          • já to nepopírám, jen říkám, že by na to mělo být asi nahlíženo v jiné kategorii, protože to dohraje daleko menší počet lidí než u klasického mainstreamu.
    • Protože je to etalon kvality, gameplay atd. Dark Souls využilo snad všechny možnosti, co nabízí herní médium jako zprostředkovatel hráči. Navíc je to jedna z nejlepších her historie, proto se na ni všichni odvolávají/kopírují atd.
    • bukrr
      On ten styl vyprávění, atmosféra, samozřejmě obtížnost v posledních letech nemůže připomínat nic jinýho. Nic jinýho takhle profláklýho není. *15*
    • kostejnesmrtelny
      Stejně jako se každá tahová strategie v posledních pěti letech odvolává na XCOM.
      Taky mi to sere, ale je to celkem pochopitelný. V devadesátejch letech se FPSkám říkalo doomovky :)
      • já tomu říkám doomovky doteď - běhej zběsile po mape, střílej na vše co se hýbe a sbírej barevné klíčky od dveří a doplnění zdraví. Od dob dooma se princip těchto her moc nezměnil
        • Úplně stejně bych moh tvrdit, jak se nezměnily RPGčka, protože v nich furt akorát plníš questy, bojuješ s příšerama, hromadíš tuny krámů, který v životě nepoužiješ a ustavičně otravuješ neznámý lidi (načež jim vykradeš dům). A budu mít pravdu úplně stejně. Protože když začnem zjednodušovat na úroveň základních mechanik, můžu něco podobnýho vyplodit o každym žánru.
        • flash789
          No nevim, me teda rozdil mezi prvnim a poslednim Doomem prijde dost zasadni. A kdyz bych pocital jednotlive odnoze doomovek jako Far Cry nebo Deus Ex tak jsme uplne nekde jinde. Takze princip se zmenil dost, podle me dneska uz hry typu klasicky Doom nedela nikdo. (mozna nekdo doma v garazi ale to se nepocita)

          A k tomu vecnymu porovnavani a ohrivani si vlastni polivcicky na cizim ohynku? jo je to des, vetsinou me to hned odradi od koupe, ale je to porad lepsi nez kdyz nekdo zacne vykrikovat treba,, Dark Souls prekonano, zapomente na Dark Souls atd..to je teprve neco :)
          • Čéče, nevim, jestli bych Deus Ex ještě označil za střílečku. Spíš asi ne, ale já jsem starej plíživec a nejvíc si to užívam jako stealth. No, to je celkem nepodstatný, v zásadě máš pravdu, střílečky se změnily dost. A furt se nemůžu rozhodnout, jestli k lepšímu, nebo k horšímu, ty nostalgický brejle jsou občas fakt svinstvo. Pak člověk houby pozná, jestli je hra furt tak dobrá, nebo už je jenom starej.
            Co se týče keců o překonání Dark Souls, tomu se vždycky tak akorát zasměju. I když je pravda, že u Salt and Sanctuary jsem se bavil skoro stejně dobře. Takže lepší DS než DS nás možná v budoucnosti čekaj.
            • flash789
              deus samo strilecka neni, jen stoji na jejich zakladech, fps pohled, zbrane, prebijeni, mireni atd. A ted muze prijit nejakej pitomec, jak tu byva zvykem a rict mi ze Red baron to ma taky..blbcu je tady na to dost:)
  • Dalsi studio bez grafiku a animatoru?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit