Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diablo 3 je bezkonkurenčně nejlepší hra všech dob. Hraju to a budu to hrát mnoho let jako Diablo2, žádná lepší hra neexistuje. Diablo 3 >>> all
  • Stalo se přesně to, co jsem očekával po dokončení Inferna už není důvod hru znovu zapínat. A opravdu si nemyslím že PvP tuhle hru zachrání, Diablo3 jsem vděčný pouze za jednu věc - oprášil jsem díky němu Titan quest. THX Blizz
    • Take jsem oprasil TQ a musim rici, ze je to 1000x lepsi nez-li ten prehypovany hnus zvany DIII.
  • Nevim co vsichni delate, pokud si nekdo zahraje a nelibi se at nehraje:D pokud si nekdo zahraje rozehraje chytneho to a bavi ho to tak at nevaha a hraje dal:)
    Ja to mel a mam takhle:
    Wizard za 60 inferno 1act, demon hunter 60 inferno take 2act, za barbara 54 brzy 55:D act3 hell, a pak mam jeste monka a doctora za +-10. Co se tyce predmetu mam jich dost vetsinou co act to minimalne 2/3veci co stall za to:) V aukci jsem prodel uz okolo 8/9predmetu kazdej vetsinou okolo 5/10eu podle toho co. Ohledne mista mam otevrene vsechny tri truhll na plno, jak remeslnika tak zlat na maximum.
    Ano Diablo 3 neni tak propracovane jako bylo D2 ale jde to. Kdyz clovek umi hrat a hraje dyl jak par hodin a vypiluje si postavu tak to je i docela sranda. U Demon Huntera mam dm 40tisic zbran z levelu63 a de to atd.
  • Já nevím na co všichni nadávají. Mě Diablo 3 baví jako žádná jiná hra v dějinách (a to hraju hry už skoro 20 let) a je to určitě hra, která mi vydrží velmi dlouho jako Diablo 2. Je to pro mě nejvýznamnější hra v dějinách a žádná jiná hra na světě není tak dobrá a nemá takový potenciál. Počty prodejů Diabla 3 koneckonců ukazují na to, že je to dokonalá a bezkonkurečně nejlepší hra na trhu a bude se hrát v milionech ještě za 10 let stejně jako Diablo2.

A zakomplexovaní hateři na tom NIKDY nic nezmění. Diablo 3 je a bude fenomém pro miliony lidí a nikdo na tom nikdy nic nezmění.

ANI VY NERDI HATEŘI NA TOM NIKDY NIC NEZMĚNÍTE !!!!!!!!!!!!!!!!
    • Naprosto souhlasím. Nikdo na Diablo 3 nezapomene. Pro mě jednoznačně největší zklamání za posledních 10 let:-( Fenomén a ukázkový příklad z toho, kdy se hra nedělá pro hráče a zábavu, ale pro co nejefektivnější ždímání peněz a značky. Škoda.
    • Pocet prodanych kopii jen poukazal na vynikajici marketingovy tah a spojeni s herni ikonou zvanou DIABLO, megahype teto sra*ky udelal opravdu sve a hlavne kolik lidi skocilo na spek Blizzardu, neni se cemu divit, preci spojeni slov BLIZZARD a DIABLO to samo o sobe je spojeni, ktere melo zarucit dalsi legendarni hru v poradi. Misto zlateho pozlatka bylo vsak hracum naservirovan otrhany panak na zlatem podnose s podtitulem "MY VAS HRACE OSKUBEME JAK TO JEN PUJDE" a bohuzel se tak i stalo.

Blizzard firma, ktera kdys davno udavala smer her, je dnes jen zdimacka co jede na plne otacky, ale to nerdi ze stada jako ty nemuzou nikdy pochopit.
      • Ano, a proto tu hru hraje aktivně několik milionů lidí, protože je to jen marketingový tah. Cool story bro.
        • Pane hmmm. Tuhle informaci o milionech hracu hrajici DIII jste si zcela jiste vycucal z prstu. Dokonce i v Blizzardu priznali, ze hraci hru opusteji jako na bezicim pasu a hru hraje cim dal mene lidi. Z DIII se pomalu a jiste stava mrtva hra, ano fanboyove vaseho typu tam zcela jiste nejakovou dobu budou, ale do doby nez vas pocetne prevalciji boti na vydelavani ecek :-)))
  • Diablo 3 je nejlepsi hra vsech dob a bud uji hrat jeste hoooodne let.
    • Uprimnou soustrast a pozdravuj Chocholouska *1* *1* *1*
  • 6 let badani a vytvareni neceho co nesaha ani z 5% predchozimu dilu je pryc, vicemene to vypada, ze celych 6 let v Blizzardu usilovne pracovali jen na tom, jak co nejvice odrit hrace o realne penize viz ta jejich slavna aukce.

Cela koncepce hry ja spatna, odflaknuta a sita horkou jehlou, odflaknute je snad vse na co se hrac podiva,pribeh opravdu usmevny, wow grafika, domrsena itemizace, prostredi jednotvarne, mapy klaustrofobni, dungeony bez komentare, boje s bossy, vzhled avataru a itemu, uplne zabita znovuhratelnost hry ... vsechno je jeden veliky nedodelany paskvil od studia, ktere si muze dovolit zaplatit ty nejlepsi odborniky.

DIABLO III je jen nafouknuta prehypovana bublina, kterou ted uz hraji jen boti, nerdi z WoW a lidi se sebemrskacskymi sklony k sebevrazdam *1*

Presne jak psal rami.cz Diablo III je mrtva hra ... a mohu s nim jen souhlasit, unistal a nasledny prodej teto sra*ky, ktery mel jeste nejakovou hodnotu jiz probehl.
    • Copak? Noobík nedává Inferno? Zapomněl si na jeden detail. Ze hry mají peníze kromě Blizzardu i hráči.
      • Jo přesně to si máš myslet
    • Musím jen souhlasit. Neustálé nerfy použitelných skilů, velice špatné legendární a setové věci, pocit z nedodělanosti hlavně ve 3. a 4. aktu, nesmyslné afixy u elitních a champion potvor, atd. atd. Diablo 3 by si zasloužilo kompletně zgruntu překopat do přehledného a hlavně funkčního hávu Diabla 2, kdy legendární věci opravdu stály za to, stejně tak jako ty setové(tedy v případě, že jste nesestavili supersylná runová slova). Jenže to by aukce tolik nevydělávaly, že? Diablo 3 je dělané hlavně na to, aby vám vyždímalo peněženku do poslední koruny a na hře je to tím pádem STRAŠNĚ znát. Škoda. Bublina splaskla a nezbývá než čekat rok či dva, než se Blizzard uráčí dát hře "šťávu".
  • MrSanta
    Herdek, tady spousta lidí nadává jak ta hra nemá end-game (co by měl dělat end-game u "singlovky"?) a jak to po několika stovkách hodin nestojí za nic. Asi mi něco důležitého ušlo, ale není sto hodin strávených u jedné hry těžký nadstandart?
    • zaprvé... není to prezentováno jako SP hra. Musíš být neustále online a tudíž neustále napíchnutý na AH a někdo možná RMAH.
      End game každý očekával, protože v D2 byl a byl velice dobrý a zábavný.
      A 100 hodin u každé normální hry je ok, ale ne u vyhypovaného D3, které je po 12 letech vývoje stále ve stádiu beta testu.
      • "protože v D2 byl a byl velice dobrý a zábavný. "

Stopped reading here.
        • Takže mi chceš tvrdit, že v D2 nebyl dobrý end game jo ? Boss runy nic? Uber Tristram nic? Open world nic ? Open PvP nic ??? ...
          • Boss run? To myslíš chození po okraji mapy/teleport enigmou k Baalovi/Mephistovi a pak easy kill (i s MF gearem) for uber loot?

Uber Tristram? To myslíš jeden easy kill (Smiter anyone?) pro hellfire torch a pak už zbytečnost?

Open world? To myslíš chození po světě, kde to kvůli nízkým dropům v praxi nemá význam (až na pár 85 lvl lokací), takže jsme opět u boss runů (kteří jsou pořád efektivnější, než 85 lvl areas), popř bugnutých beden v lower kurastu, nebo pindle save&exit rage, hah. To je fakt super design end-game.

PvP? "OPEN" PvP????? ROFLMAO. To myslíš UNBALANCE, HACKING, TOTALY BROKEN? To jsou synonyma pro PvP v D2.

Fail bro, fail. D2 jsem hrál roky, mě opravdu nenamluvíš, že tahle hra se dá srovnávat s D3. D3 není dokonalý a chce to dodělat, ale ve spoustě věcech je to míle za D2. Fakt mě dostává, jak dokáže nostalgie zaslepit lidi. To, co je v D2 totální joke, je často obhajováno.
      • MrSanta
        To že musíš být on-line ještě snad neznamená že hra není singlovka. Hodně her má DRMku, kvůli které musíš být on-line a nic to nemění na tom, že jsou chápány jako SP.
        • Dívej, možná máš na věc jiný názor, ale realita je taková, že kdybys tu hru měl hrát jako single player = bez přístupu k AH atd, tak možná ještě teď nejsi v Infernu.
          Celý net se hemží hráčema, kterým nevypadla ani jedna věc, kterou by použili - tj. vše mají nakoupeno z AH. Takhle bys Single player hru nemohl koncipovat.
          Všechny looty atd. jsou uzpůsobeny tak, že bez AH nemůžeš zábavně progresovat. Můžeš se hádat ale tohle je fakt. Jako čistokrevný SP by ta hra - tak jak je nastavena v současné době - nikdy nefungovala
          • MrSanta
            Já to všechno beru a v žádném případě se nechci hádat. Mě prostě akorát přišlo divný, že si lidé stěžujou že hra je po několika stovkách odehraných hodin začala nudit. A ohledně toho end-game obsahu - to už je otázka přístupu každého hráče. Já to prostě bral jako hru, která má příběh, to odehraju a šlus. Podle všeho tady je tomu jinak a přichází na řadu honba za co možná nejlepší výbavu jestli to správně chápu - v tom já žádnou zábavu nevidím. Diablo 3 jsem nehrál.
            • no jenže ten příběh je dementní a musíš o zahrát celý 3x abys aspoň viděl všechny skilly za jednu postavu... a když už jsi na tom max levelu tak prostě to Inferno zkusíš.... a jedeš stejný příběh po 4té :D :D :D ... a když chceš další postavu tak jedeš opět 3x atd... je to fail prostě :( a je mi to strašně líto, protože jsem se na tu hru fakt těšil a fakt jsem chtěl aby byla dobrá
  • Prosímvás co tu furt bečíte? Tak vytáhněte a oprašte staré dobré D2. Nebudete to mít ve 3D s já nevím jak detailním vyobrazením a tak krásně barevné ale to bude tak jediná nevýhoda, protože jinak si užijete perfektně vybalancovanou hru s na pevno určenými pravidly která nebude někdo pořád měnit.
  • Já to říkal.
  • Zacina mi vadit ten system, ze sa staty vylepsuju vybavou. Uplne to degradovalo biele veci ktore padaju asi len preto aby sa nepovedalo. Cislo armor je uplne zbytocne, lebo brnenie moze mat aj 2000, moze byt aj thick alebo superior a aj tak ho mozem vyhodit. Rozobrat sa neda, predat sa neoplati. A to su este take anomalie ako stit s vlastnostou demon hunter only ci obojrucny mec wizard only.
    Uplne by som bral ak by sa hoc aj body rozdelovali automaticky ale vylepsit staty by sa dali iba prilezitostne (odmena za quest) alebo by len tie naj veci pridavali do max 10 bodov. A este vyhodit alebo zvysit level cap. Proste, aby to bolo viac o sikovnosti a volbe skilov. Ale to uz by bola vlastne uplne ina hra...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit