Přejít na výpis diskuzí
V Diablu III se chystá další ofenziva proti farmářům
18.7.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
Co mají sotva desetinu jo? ale třeba na jedno dohrání a má cenu je hrát třeba 20x než tě to omrzí. Pro mě je špica strategie CoH - ale za těch pět nebo šest let co to vyšlo párkrát týdně dám hru a kdyby se to někde sčítalo tak by se ty hodiny sčítaly v tisících. Pokud tě hra po 100 hodinách jako mě D3 přestane úplně zajímat tak podle mě je to fakt odfláknutá hra.
-
Jo přesně to si máš myslet
-
Pane hmmm. Tuhle informaci o milionech hracu hrajici DIII jste si zcela jiste vycucal z prstu. Dokonce i v Blizzardu priznali, ze hraci hru opusteji jako na bezicim pasu a hru hraje cim dal mene lidi. Z DIII se pomalu a jiste stava mrtva hra, ano fanboyove vaseho typu tam zcela jiste nejakovou dobu budou, ale do doby nez vas pocetne prevalciji boti na vydelavani ecek :-)))
-
Diablo 3 je bezkonkurenčně nejlepší hra všech dob. Hraju to a budu to hrát mnoho let jako Diablo2, žádná lepší hra neexistuje. Diablo 3 >>> all
-
Boss run? To myslíš chození po okraji mapy/teleport enigmou k Baalovi/Mephistovi a pak easy kill (i s MF gearem) for uber loot?
Uber Tristram? To myslíš jeden easy kill (Smiter anyone?) pro hellfire torch a pak už zbytečnost?
Open world? To myslíš chození po světě, kde to kvůli nízkým dropům v praxi nemá význam (až na pár 85 lvl lokací), takže jsme opět u boss runů (kteří jsou pořád efektivnější, než 85 lvl areas), popř bugnutých beden v lower kurastu, nebo pindle save&exit rage, hah. To je fakt super design end-game.
PvP? "OPEN" PvP????? ROFLMAO. To myslíš UNBALANCE, HACKING, TOTALY BROKEN? To jsou synonyma pro PvP v D2.
Fail bro, fail. D2 jsem hrál roky, mě opravdu nenamluvíš, že tahle hra se dá srovnávat s D3. D3 není dokonalý a chce to dodělat, ale ve spoustě věcech je to míle za D2. Fakt mě dostává, jak dokáže nostalgie zaslepit lidi. To, co je v D2 totální joke, je často obhajováno. -
Takže mi chceš tvrdit, že v D2 nebyl dobrý end game jo ? Boss runy nic? Uber Tristram nic? Open world nic ? Open PvP nic ??? ...
-
Typický výrok pre-89. Je vidět, v jaké žijeme zemi. Kapitalistické zrůdy a hustění do dětí haha. Jak nemusím pop, tak Tomáš Klus tohle trefil dokonale....
-
"tohle jsou v podstatě chudáci, protože už to není ani zábava"
Tomu říkám nesmylsný argument (ne, že bych jich tady pod články od D3 haterů nebylo plno, ale na toto sem musel reagovat). Zkus se nad touto větou zamyslet. Generalizuješ lidi na základě svojeho dojmu. Btw, zapomněl si bod 4. Hardcore. -
"D2 bohuzel neni zdaleka perfektni ale na to se dost zapomina."
+10.
Protože 100 Baalrunů "teleport + afk + loot steal" denně je tak kvalitní endgame... -
Lol. Tomu se říká replayabilita. Ne každá hra jí má.
-
"protože v D2 byl a byl velice dobrý a zábavný. "
Stopped reading here. -
Copak? Noobík nedává Inferno? Zapomněl si na jeden detail. Ze hry mají peníze kromě Blizzardu i hráči.
-
Ano, a proto tu hru hraje aktivně několik milionů lidí, protože je to jen marketingový tah. Cool story bro.
-
Take jsem oprasil TQ a musim rici, ze je to 1000x lepsi nez-li ten prehypovany hnus zvany DIII.
-
Naprosto souhlasím. Nikdo na Diablo 3 nezapomene. Pro mě jednoznačně největší zklamání za posledních 10 let:-( Fenomén a ukázkový příklad z toho, kdy se hra nedělá pro hráče a zábavu, ale pro co nejefektivnější ždímání peněz a značky. Škoda.
-
Stalo se přesně to, co jsem očekával po dokončení Inferna už není důvod hru znovu zapínat. A opravdu si nemyslím že PvP tuhle hru zachrání, Diablo3 jsem vděčný pouze za jednu věc - oprášil jsem díky němu Titan quest. THX Blizz
-
Nevim co vsichni delate, pokud si nekdo zahraje a nelibi se at nehraje:D pokud si nekdo zahraje rozehraje chytneho to a bavi ho to tak at nevaha a hraje dal:)
Ja to mel a mam takhle:
Wizard za 60 inferno 1act, demon hunter 60 inferno take 2act, za barbara 54 brzy 55:D act3 hell, a pak mam jeste monka a doctora za +-10. Co se tyce predmetu mam jich dost vetsinou co act to minimalne 2/3veci co stall za to:) V aukci jsem prodel uz okolo 8/9predmetu kazdej vetsinou okolo 5/10eu podle toho co. Ohledne mista mam otevrene vsechny tri truhll na plno, jak remeslnika tak zlat na maximum.
Ano Diablo 3 neni tak propracovane jako bylo D2 ale jde to. Kdyz clovek umi hrat a hraje dyl jak par hodin a vypiluje si postavu tak to je i docela sranda. U Demon Huntera mam dm 40tisic zbran z levelu63 a de to atd. -
ideální - sem na tom podobně .. nějak mě nebavilo hrát normálně, tak sem přešel na HC .. neni tam RMAH a gold aukce neni tak narvaná. Času tomu dam trochu víc, ale určitě už ne ty 4+ hodiny denně jako první tejden po tom, co to vyšlo.
-
no jenže ten příběh je dementní a musíš o zahrát celý 3x abys aspoň viděl všechny skilly za jednu postavu... a když už jsi na tom max levelu tak prostě to Inferno zkusíš.... a jedeš stejný příběh po 4té :D :D :D ... a když chceš další postavu tak jedeš opět 3x atd... je to fail prostě :( a je mi to strašně líto, protože jsem se na tu hru fakt těšil a fakt jsem chtěl aby byla dobrá
-
Já to všechno beru a v žádném případě se nechci hádat. Mě prostě akorát přišlo divný, že si lidé stěžujou že hra je po několika stovkách odehraných hodin začala nudit. A ohledně toho end-game obsahu - to už je otázka přístupu každého hráče. Já to prostě bral jako hru, která má příběh, to odehraju a šlus. Podle všeho tady je tomu jinak a přichází na řadu honba za co možná nejlepší výbavu jestli to správně chápu - v tom já žádnou zábavu nevidím. Diablo 3 jsem nehrál.