Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pocet prodanych kopii jen poukazal na vynikajici marketingovy tah a spojeni s herni ikonou zvanou DIABLO, megahype teto sra*ky udelal opravdu sve a hlavne kolik lidi skocilo na spek Blizzardu, neni se cemu divit, preci spojeni slov BLIZZARD a DIABLO to samo o sobe je spojeni, ktere melo zarucit dalsi legendarni hru v poradi. Misto zlateho pozlatka bylo vsak hracum naservirovan otrhany panak na zlatem podnose s podtitulem "MY VAS HRACE OSKUBEME JAK TO JEN PUJDE" a bohuzel se tak i stalo.

Blizzard firma, ktera kdys davno udavala smer her, je dnes jen zdimacka co jede na plne otacky, ale to nerdi ze stada jako ty nemuzou nikdy pochopit.
  • Uprimnou soustrast a pozdravuj Chocholouska *1* *1* *1*
  • Shania
    No nevím, Secret World nemít těch pár skvělých investigativních úkolu, které navíc baví jen určitou skupinu lidí, tak na té hře není nic extra, navíc je tam strašná spousta q na zabíjení, které jsou naopak strašný, vzhledem k tuhosti mobaku a bojovému systému, ještě se na ní musí udělat velký kus práce.
  • Já nevím na co všichni nadávají. Mě Diablo 3 baví jako žádná jiná hra v dějinách (a to hraju hry už skoro 20 let) a je to určitě hra, která mi vydrží velmi dlouho jako Diablo 2. Je to pro mě nejvýznamnější hra v dějinách a žádná jiná hra na světě není tak dobrá a nemá takový potenciál. Počty prodejů Diabla 3 koneckonců ukazují na to, že je to dokonalá a bezkonkurečně nejlepší hra na trhu a bude se hrát v milionech ještě za 10 let stejně jako Diablo2.

A zakomplexovaní hateři na tom NIKDY nic nezmění. Diablo 3 je a bude fenomém pro miliony lidí a nikdo na tom nikdy nic nezmění.

ANI VY NERDI HATEŘI NA TOM NIKDY NIC NEZMĚNÍTE !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Diablo 3 je nejlepsi hra vsech dob a bud uji hrat jeste hoooodne let.
  • Musím jen souhlasit. Neustálé nerfy použitelných skilů, velice špatné legendární a setové věci, pocit z nedodělanosti hlavně ve 3. a 4. aktu, nesmyslné afixy u elitních a champion potvor, atd. atd. Diablo 3 by si zasloužilo kompletně zgruntu překopat do přehledného a hlavně funkčního hávu Diabla 2, kdy legendární věci opravdu stály za to, stejně tak jako ty setové(tedy v případě, že jste nesestavili supersylná runová slova). Jenže to by aukce tolik nevydělávaly, že? Diablo 3 je dělané hlavně na to, aby vám vyždímalo peněženku do poslední koruny a na hře je to tím pádem STRAŠNĚ znát. Škoda. Bublina splaskla a nezbývá než čekat rok či dva, než se Blizzard uráčí dát hře "šťávu".
  • Dívej, možná máš na věc jiný názor, ale realita je taková, že kdybys tu hru měl hrát jako single player = bez přístupu k AH atd, tak možná ještě teď nejsi v Infernu.
    Celý net se hemží hráčema, kterým nevypadla ani jedna věc, kterou by použili - tj. vše mají nakoupeno z AH. Takhle bys Single player hru nemohl koncipovat.
    Všechny looty atd. jsou uzpůsobeny tak, že bez AH nemůžeš zábavně progresovat. Můžeš se hádat ale tohle je fakt. Jako čistokrevný SP by ta hra - tak jak je nastavena v současné době - nikdy nefungovala
  • MrSanta
    To že musíš být on-line ještě snad neznamená že hra není singlovka. Hodně her má DRMku, kvůli které musíš být on-line a nic to nemění na tom, že jsou chápány jako SP.
  • zaprvé... není to prezentováno jako SP hra. Musíš být neustále online a tudíž neustále napíchnutý na AH a někdo možná RMAH.
    End game každý očekával, protože v D2 byl a byl velice dobrý a zábavný.
    A 100 hodin u každé normální hry je ok, ale ne u vyhypovaného D3, které je po 12 letech vývoje stále ve stádiu beta testu.
  • 6 let badani a vytvareni neceho co nesaha ani z 5% predchozimu dilu je pryc, vicemene to vypada, ze celych 6 let v Blizzardu usilovne pracovali jen na tom, jak co nejvice odrit hrace o realne penize viz ta jejich slavna aukce.

Cela koncepce hry ja spatna, odflaknuta a sita horkou jehlou, odflaknute je snad vse na co se hrac podiva,pribeh opravdu usmevny, wow grafika, domrsena itemizace, prostredi jednotvarne, mapy klaustrofobni, dungeony bez komentare, boje s bossy, vzhled avataru a itemu, uplne zabita znovuhratelnost hry ... vsechno je jeden veliky nedodelany paskvil od studia, ktere si muze dovolit zaplatit ty nejlepsi odborniky.

DIABLO III je jen nafouknuta prehypovana bublina, kterou ted uz hraji jen boti, nerdi z WoW a lidi se sebemrskacskymi sklony k sebevrazdam *1*

Presne jak psal rami.cz Diablo III je mrtva hra ... a mohu s nim jen souhlasit, unistal a nasledny prodej teto sra*ky, ktery mel jeste nejakovou hodnotu jiz probehl.
  • MrSanta
    Herdek, tady spousta lidí nadává jak ta hra nemá end-game (co by měl dělat end-game u "singlovky"?) a jak to po několika stovkách hodin nestojí za nic. Asi mi něco důležitého ušlo, ale není sto hodin strávených u jedné hry těžký nadstandart?
  • ja mam dokonce dve boty :)
  • JohnyTheZik
    Vsichni nadavaj na endgame a pritom v klasice Diablu vam po zabiti Diabla "zemrela" postava :).. to byl panecku endgame!
  • *16* Nazdárek lidičky, inflaci na "Gold Auction House" sem viděl a dosti jsem zhrozil! Na druhé straně si uvědomte, že hráči, kteří mají zaplého bata, jsi dané věci za přemrštěné ceny v goldech mohou dovolit. Tedy ono je velký rozdíl, zda tam jedou 24 hodin denně za pomocí bota, nebo 1 - 5 hodin a sedí u toho!! Sám za sebe mohu říct, že hru jedu poctivě akt po aktu, obtížnost po obtížnosti a těžším se na to, co bude dál :-)
    *16* Zato v "Hardcore Auction House" se drží ceny prakticky v goldech na stabilní úrovni. Ceny jsou tam od 100 - 10 000 000 goldu, ale za kvalitní předměty. Oni totiž hráčí hrajicí na hardcore nekvalitní předměty moc nekupjí a dištak za směšné ceny!
    Když cenu hráč přepalí tak se mu vrací předmět nazpátek. Řeší je jednoduché zavést 15% zálohu na vámi udanou bid cenu předmětu. Záloha se vrátí jen v případě, že hráč daný předmět prodá, jinak bez náhrady propadne.
    S pozdravem!
  • Hmmm, blizzardi banuji ucty lidi co maji boty protoze podle tebe boti neexistuji? Dobry matros ;-)
  • Prosímvás co tu furt bečíte? Tak vytáhněte a oprašte staré dobré D2. Nebudete to mít ve 3D s já nevím jak detailním vyobrazením a tak krásně barevné ale to bude tak jediná nevýhoda, protože jinak si užijete perfektně vybalancovanou hru s na pevno určenými pravidly která nebude někdo pořád měnit.
  • Já to říkal.
  • Shania
    Ale můžu, ale bylo mi jasný v jaké formě bude endgame v Diablu a můžu jen k tomu říct, že pokud vás to štve, tak si dejte pauzu a počkejte až to předělají do podoby v které vám to bude vyhovovat,třeba se dočkáte.
  • :) na Redditu jsou lidi, kteří mají nahráno 300+ hodin a ještě jim nepadla legendárka ;)
  • zipp
    Mě RMAH a spousta tech neduhů co se dropu itemů týče donutilo jít do HC charu. To jediný mě u D3 zatím ještě drží a baví, ale i tak úvodní wow efekt je pryč. takže si dám tak 2-3h za tejden.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit