Přejít na výpis diskuzí
V Diablu III se chystá další ofenziva proti farmářům
18.7.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
No jo, tak to je jiná :-)
-
aha, ja mam 17 monitor tak som daval 1024x768 a to bolo v pohode
-
Urcite ses jich zeptal o jake programy jde a oni na to odpovidaji, tak napis, ktery programy to byly.
-
Tu věcičku znám, ale ono to diablo potom vypadá tak, že na té obrazovce máš toho strašně moc a je to strašně malinký (já mám rozlišení 1920 x 1080) a nebo hlavně potom když jsi např. v jeskyni, tak ty se díváš jenom na takové malé kolečko, poněvadž tam vidíš jen to co je v light radius. Takže tohle řeší ten problém jen částečně, viděl jsem to i na nějakém ještě vyšším rozlišení a tam už šlo vidět i černé horizonty (prostě tam se už nedokreslovala grafika), takže do budoucna to s tím vidím bledě.
-
Abych rekl pravdu, je mi to celkem jedno. D3 je pro me mrtve...
-
D2 bohuzel neni zdaleka perfektni ale na to se dost zapomina. Jednotlive postavy byly opravdu nevyvazene. Co se lagu tyce tak byly Bnet servery na D2 opravdove peklo a hrat hardcore postavu bylo prakticky nemozne ale na to se dneska zapomina protoze vsichni ted je in nenavidet novy diablo. Skoda...
-
Co je na tom prosimtě k neuvěření ??
-
v kazdym clanku se objevi, nejakej studentik tćo si tu honi jak vydelava 400 Eruo mesicne (jina suma nikdy nepadla. lol) , vyhoni si , vydela houno, pac tu hru ani nema, a jde zase do skoly...
-
Ale kdo to hraje? Máš tady de facto 3 skupiny lidí....
1)lidé kteří ještě nejsou 60 a nehrajou inferno grindfest tm... tady chápu, že to někoho ještě baví, protože já sám uznávám, že jsem se to lvl 60 bavil královsky
2)lidé, kteří mají puštěné boty a hra se jim hraje sama/ sama prohledává AH a RMAH/sama farmí atd... to sou v podstatě lidi, kteří zjistili že v té hře není krom farmení ( z 99,999 procent dementních předmětů ) co dělat, tak se snaží takhle něco málo vydělat
3)lidi, kteří jsou na 60 a baví je neustále dokola běhat act1/2 a modlit se aspoň za jeden skvělý předmět denně ( což se často nedějě ) ... tohle jsou v podstatě chudáci, protože už to není ani zábava, ale pro ně ani byznys :(
A btw, počet lidí kteří to hrajou dost rapidně klesá... Hraješ to vůbec, zajímá mne tvůj názor :) -
Snaď to tomuto trololkovi neveríte... So cute :*
-
pic or didn't happen *2*
-
vsak on je taky mod, vola sa D2MultiRes akurat ze sa nesmie pouzivat na battlenete. A D2 s tym modom vyzera perfektne.
-
tím zrušením aukční síně jsem myslel celkově vyměňování itemů
-
to si pis ty kur*o zasra*a cheaterska.
-
Které je pravé? :)
-
Nejsou spokojeni, ale presto to hraji a ja se ptám proc? Přece nebudu hrát něco, co mě nebaví.
-
Kdyby vydali D2 v nějaké high-res verzi, tak po D3 ani pes neštěkne
-
ja boty používam, doufam ze na me neprijdou. Vydelavam docela slušne prachy (tak 400€ mesicne, na prilepseni dobry). Nevadi, kdyby me zabanovali koupím další d3 a založím novy učet, ta investice se mi davno vrati.
akorat nevim co kdyz prijde bernak, nemelo by se to zdanit? -
Jojo,ze začátku to šlo pěkně vydělat,ale já dostal hru až 3 týdny po lanunchi takže pak už to upadalo:(
-
Just Cause bol už odzačiatku stavaný ako naprostý arkádový odvaz, kde si človek robí čo chce, kedy chce a ako chce a už len pre to si zaslúži body k dobru. Tá hra si nikdy na nič nehrala ... čo sa o MW povedať nedá. Možno by si sa čudoval ale mw je mladšou generáciou vnímaný skôr ako vojenský simulátor... nemá to logiku ale je to tak a nie lenže je tak vnímaný on sa tak aj snaží tváriť... (v miere aká stačí na jeho cielovú skupinu).