Přejít na výpis diskuzí
V Diablu III se chystá další ofenziva proti farmářům
18.7.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
Škoda.
Byl tam právě takovej Miracle Rush, kde někteří lidi docela značně vydělali... pak to samozřejmě upadlo.
Hmm, když už si někdo koupil Diablo 3, tak bych aspoň přál, aby trhnul nějakou vatáž. -
To nic neřeší.Kdyby dali ban účtům které si nahrabali zlato pomocí botů.To lze lehce zjistit když každý účet má napsáno kolik zlata a za jak dlouho získal.Některé částky jsou tak nereálné,že to bije do očí.
-řeší drobnosti a navíc to řeší složitě.
- Proč proti farmářům když chtějí umožnit obchodovat ve hře se zlatem.To nejde dohromady. -
Hmm... no hry mají spoustu featur a mechanik. I když obecně máš rád nějakou mechaniku, tak jiná hry s ní se ti nemusí líbit jako celek.
-
To ne, spíš jsem si sháněl equip na sebe....za real money jsem neprodal nic:(:)
-
A trhnuls aspoň něco v RMAH?
-
Botovalo se i v d2, bohuzel.
-
Tak je to smutné, 1300korun a 200 hodin v p*deli...:(
-
Buď rád, ta hra za to nestojí... Zahrej si D2, je stále perfektní. *4*
-
Možná proto, že vidí střízlivě všechny ty chyby ( častokrát lehce opravitelné ) a ten promarněný potenciál... nevím, můžu mluvit jen za sebe a lidi ve svém okolí a nikdo není s touto hrou po levelu 60 spokojený...
-
A nejsi první, oficiální fórum se podobnými případy hemží. Já momentálně přemýšlím, jak se celého slavného D3 zbavit včetně Bnetu.
-
To je pravda a nic proti tomu nemám (abys mě špatně nepochopil), jenže u Max Payne je to podobné - taky vidíš v každém promo videu absurdní střílecí pasáže, bullet-time, až přehnaná stylizace...
A Call of Duty přece nikdo neprohlašuje za ultrarealistickou hru typu ARMA, ne? Mám pocit, že tohle si vsugerovávají jen hateři této série, aby se měli při své kritice čeho držet.
Příjde mi, že Grygar vyčítá Max Paynovi věci, které by teoreticky neměl mít v lásce ani v Just Cause... Ty hry jsou rozdílné, to rozhodně, ale moc mi jeho názor na ně nesedí s jeho programovým názorem na to, jak hry mají či nemají vypadat (viz jeho evergreen Thief, kde rovněž vyzdvihuje důraz na reálný pocit ze situací). -
Nasycený trh toho už moc nekoupí
-
Já jsem dostal v Diablu 3 minulý týden ban s vysvětlením, že jsem používal neautorizované programy třetích stran apod.... Přitom jsem NIKDY žádný podobný program nepoužíval......Dostal jsem ho absolutně neprávem...obrátil jsem se na podporu a ti mi napsali, že vše překontrolovali a že si za svým rozhodnutím stojí....
-
A proč člověk co opravdu hraje vydrží u hry, kterou hodnotí jako průměrnou stovky hodin?
-
Ale zase musíš brát, že Just Cause je extrémně otevřená hra a ta nereálnost je tam jaksi očividná a schválná a hra je na jejím základě marketována... narozdíl od CoDu atd.
-
Další ofenzíva proti farmářům ve hře, která byla vždycky prvotně dělaná hlavně pro farmáře. Kam ten svět spěje. *7*
-
1399 vs 1199 kč :)
-
Veskoslav *3*
-
Klesla by cena, lidi by kupovali vic, Blizzard vydela vic:)
-
tohle vážne ješte nekdo hraje? *1*