Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžeš měsíce farmit item, nebo si ho hned koupit, ať už za real nebo game money... v čem to spočívá? A taky záleží jak bude to PVP řešené...
  • jasen kamos ma bota. tvoe, uz nehul.
  • Ze zacatku RMAH vubec nefungoval ;-)
  • No kamos ma bota a psal mi ze mu prumerne vydela 40e za den, takze 400e mesicne je jeste docela malo. Co sem slysel tak lidi v realne aukci jsou strasne hloupi a kupuji i docela prumerne veci. A kdyz je na to ta hra stavena a nekdo ma na to zaludek, tak at si vydela, ne?
  • No ale realne je ta doba tak 12 hodin, pokud prochazis tak nejak vsechno. Pak uz jenom opakujes to same znovu a porad dokola (u me to bylo v nadeji ze to bude na vyssich levelech lepsi - nebylo).
  • Zacina mi vadit ten system, ze sa staty vylepsuju vybavou. Uplne to degradovalo biele veci ktore padaju asi len preto aby sa nepovedalo. Cislo armor je uplne zbytocne, lebo brnenie moze mat aj 2000, moze byt aj thick alebo superior a aj tak ho mozem vyhodit. Rozobrat sa neda, predat sa neoplati. A to su este take anomalie ako stit s vlastnostou demon hunter only ci obojrucny mec wizard only.
    Uplne by som bral ak by sa hoc aj body rozdelovali automaticky ale vylepsit staty by sa dali iba prilezitostne (odmena za quest) alebo by len tie naj veci pridavali do max 10 bodov. A este vyhodit alebo zvysit level cap. Proste, aby to bolo viac o sikovnosti a volbe skilov. Ale to uz by bola vlastne uplne ina hra...
  • Bohužel musím souhlasit. Mám nahráno asi 84 hodin s Wizardkou na levelu 55, jsem zhruba na konci Act 1 na Hell a za celou tu dobu jsem neviděl jediný legendary nebo setový předmět *7* a skoro bych si troufal říct, že coby Wizard jsem minimálně polovinu času běhal s něčím, co by jinak Wizardovi do ruky vůbec nemělo patřit (buď nějaký meč nebo obrovská palice). Fakt sranda. Každopádně pokud mě výhledově čeká situace, že budu dokola prolejzat jeden akt a ve skrytu duše doufat, že "teď už z tý příšery musí něco spadnout," tak to asi na milé D3 hodím bobek, protože na tohle nemám čas a rozhodně ani chuť. V D2 jsem se s Paladinem dostal víceméně bez problému do levelu 84, tady to zjevně nehrozí (a level cap na 60 nebude jediným, byť je hlavním, důvodem). Opravdu situace na právníka. *16*
  • Ja skoro taky, padl mi docela solidni stormshiled a prodal se za 25M. Jenze pak jsem se podival co bych mohl za ty zlatky koupit a prisel jsem na to ze vubec nic.
  • FeebeEWN
    já to přestal hrát úplně...
  • Nevyřešilo by se vůbec nic, v tom je ta sranda :)
  • Ok, máš na to absolutní právo a přeju ti to... nicméně takhle nikdy nemůžeš pochopit tu frustraci a marnost z nedodělaného end gamu :(
  • Prosim prestante prirovnavat D3 k MMO, ted hraju The Secret World a kdyz to trosku prezenu, tak jedna mise z te hry je vice atmosfericka a napadita nez cele Diablo. A jako celek to krasne ukazuje, jak moc velky je D3 fail.
  • lol jestli myslíš že se bude delat pvp s pve gearem *1*
  • Proč jsem pleteš F2P? Kdyžtak diablo je P2W jak řemen. *1*
  • v tomhle mas bohuzel recht..ale lidi v aukci jsou uplne mimo-hazou tam castky ktere jsou uplne unreal a to jeste za prumerne veci-nikdo to nekupuje
  • 200h singlu ti nestaci?jsou hry co maji stezi desetinu..
  • Shania
    Jo hraju, když mám čas a chuť, mám DH na 56, barbara na 54, maga 40, a monka na 20. Na rozdil od jinych tady me D2 nebavilo, vedel jsem presne co si kupuji a nikdy jsme nemel ambice farmit inferno, proste si leveluju a sem tam zahraju koop, pocitam, ze mi ta hra vydrzi timhle tempem roky. Hraju dost jinych her, ale tohle je jedna z mála, ke kterým se pravidelně vracím. Jo a i když mám annual pass, tak jsme vyhodil pred tydnem 3300 za CE, abych ji mel ve sbirce.
  • Vždyť se to všechen gear hledá jen kvůli budoucímu PVP tak to neprodavejte a chvíli si ještě počkejte..
  • Hlavne si to Blizzard pohnojil sam. Retardovane nizky dropy a gearcheck inferno docela zvedly cenu itemu. Pak prisla inflace, item co stal pred mesicem par set tisic je ted za 2 miliony a vic. Ze zeme padaji hromadky tisicovek, tak beznej hrac co hraje par hodin denne nema sanci nasetrit na nejakej item.
    Proto se na to vykasle (public hravalo pres 20k lidi, ted 1-2 tisice) a hracu ubyva. To zase zveda cenu itemu, protoze jsou lidi uhozeni a davaj do aukce kraviny za 10 milionu, ktery ale nikdo nekoupi. Atd.
    Takze ona fanboyovana aukce aka moznost vymenovat itemy hru uplne zabila. Kvuli RMAH padaj pouzitelny veci na 0,0000% a koupit na gold aukci se nic moc (inferno A2 a dal) za rozumnou cenu neda.
  • jj.. taky sem tomu venoval 200 hodin singlu a stacilo, prvotni wow efekt vyprchal a ted je to jen dalsi mrtva hra ve sbirce :-( Skoda...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit