Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si obě hry škaltulkuji jako "fantasmagorická akce popírající veškeré přírodní zákony". Z tohohle pohledu mi není jasné, jak může Grygar, který tak hejtuje COD za absolutní nereálnost a fantasmagorii, adorovat Just Cause.

Jisté vnitřní rozkoly rozhodně mám, ale neřekl bych, že se projevují zde na Games.cz. Jestli narážíš na mé zdejší příspěvky, tak bych nechal otevřené, nakolik odráží mé reálné názory a nakolik se jedná o účelovou nadsázku/ironii/sarkasmus/sadomasochismus. *1*
  • genki.sudo
    ..
  • genki.sudo
    lol
  • Je to jak říkáš no.. bohužel..
  • Ale ty seš taky plnej rozkolů. *3*
    Max Payne 3 a Just Cause 2 jsou hodně odlišné hry, žádnej rozkol tam nevidím.

Spíš jsem zvědavej na jeho recenzi TERY. Je jasný, že víc jako osm TEŘE nikdo nikde nedá, ale tady cítím spíš tu šestečku-sedmičku...
  • Pro ty odborniky co si mysli, ze zrusenim AH by zmizeli i boti. V D2 AH nebyl a byla to jedne z nejvice botenich her.
  • Voice volume 0 -> problem vyresen.
  • já bych to viděl tak na 4-5/10 ... víc tom člověk, který to opravdu hraje nemůže dát
  • Bohužel ani toto nedocením, jelikož kvůli dementním dialogům mezi mou postavou a pomocníkem, které se opakují v cyklech co 3 minuty, hraju tuto hru úplně bez zvuku :) *8*
  • Proč na tiscali shopu stojí Diablo III více než Diablo 3? *15*
    http://shop.tiscali.cz/pc-diablo-iii-4518
    http://shop.tiscali.cz/pc-diablo-3-5568
  • Ale ty si musíš uvědomit, že už to není ten hodný Blizzard manipulovaný zlým Activisionem.... je to Blizzard-Activision a se společností, kterou jsme všichni tak milovali a na jejich hry se tak těšili už to nemá nic společného
  • Black_Hand
    "sližeb"?!?! alesi na co myslis :)?
  • Chtělo by to radši DLC
  • Samozřejmě, že se starají o boty, jinak by vyfarmili cenné předměty, kterých je málo, pak by jich bylo hodně, klesla by jejich cena a Blizzard by přišel o peníze, no nádhera
  • Proč?
  • Tak to jsi deb!l
  • Ale k textu : "Použití botů nejen, že narušuje stabilitu sližeb ..."
    Nebolo by lepšie stabilitu lížeb? Možno sa nejaká priateľka aj poteší.
  • Věřím že je pořád lepší taková nějaká in-game ekonomika, než F2P modely, který mají znamenat budoucnost online hraní. Obojí je na prd, ale v té aukční síni vidím menší zlo.
  • Presne tak, jestli jim jde o pocet pripojeni za nejaky casovy interval, tak si dokazi predstavit ze udelaji BOTy v tom smyslu ze uz nebudou farmarit jedno misto ale rozjednou to na cely akt nebo akty. A jak ho dokonci tak pojede znovu. A clovek co to farmi rucne, tak bude sjizdet jen tu jednu lokaci a velice snadno dorazi ten omezujici limit.
    Takze reseni 0. Jen naserou vic hracu, kteri hrajou normalne :). Pro me bylo to diablo 3 ne uplne idealni investice. Cekal jsem od toho vic, a taky min z hlediska aukce a moznosti nakupovat si, co chces.
  • Kdyby do hry neimplementovali ty komerční hrůzy, nikdo by boty řešit nemusel... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit