Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Představte si, že by Blizzard zveřejnil děj datadisku Lord of Destruction ještě před vydáním Diabla 2. *15*
  • Luckiller
    Ok. Rozparovač by tedy byl. Ale kde je ta mlha! *16*
  • A kdyz to někdo stáhne tak je z něho zloděj, přitom by se dalo říct, že není hlupák.
    • Morraw
      No to by jsi měl dovysvětlit. Ptže tak to vypadá, že ten kdo kupuje, tak je hlupák. To, že je AC hra provařená a podle některých špatná, ještě neznamená, že ji lze stahovat, hrát a přitom to je morálně vpořádku.
  • počkat..netvrdil Ubisoft, že po tom debaklu s Unity ruší jakékoliv season passy..? aha, to byl asi někdo jiný..
    • Ubisoft po průšvihu s Unity zrušil multiplatformní propojení, tedy vývoj Companion App. Obecně doufám, že toho deb*la, který s tím nápadem vůbec přišel pověsili za ***** do průvanu. Season Pass jako takový byl úspěšný, ale po rozhodnutí, že jeho hlavní obsah, tedy Dead Kings dostanou všichni zdarma jako kompenzaci za problémy při startu, už nebyl důvod pro jeho další distribuci.
      • áha, dík za info, ale stále mám pocit, že se dušovali, že zrušení season passu platí pro všechny hry do budoucna, ale asi jsem se fakt minul v pochopení
  • PanS
    Tady na to všichni kydáte, ale když začíná o DLC před vydáním hry mluvit Naughty Dog, dočkají se jenom povzbuzujícího potlesku. Dvojí metr?
    • Asi tak. Stejně tak CD Projekt. Zaklínač 3 ještě ani nevyšel a už ohlásili 15 dlc zdarma a dvě placené. Pardon oni těm placeným říkají "datadisky"...
      • A jak bys chtěl říkal přídavku kterej ti má do hry přinést až 20h herní doby? menší dlc ne to je regulérní datadisk navíc se prodává v krabičce stejně jako datadisky kdysy a těch 15mini dlc byli zadáč pane bože a nebylo to nic co by hru nějak zásadně měnilo jen to trochu vylepšilo
        • PanS
          Zaklínače 3 jsem nehrál, ani si o něm nic moc nezjišťoval, ale ty věci, co tam byly (pamatuju si na vousy a New Game +) působily dojmem, jako by to vývojáři ze hry z nějakého důvodu vyřízli. Teď budou mít samozřejmě CD Project všichni za bohy, i kdyby to byla pravda.

Tenhle spor datadisk nebo DLC mi přijde absurdní. Tak jako tak je to něco, co klidně už mohlo být ve hře. Mohli z toho udělat odemykatelný obsah. Zbytek je už jenom slovíčkaření.
    • Je totiž rozdíl mezi DLC od Naughty Dogu a DLC od Ubisoftu ;) Zatímco od ND dostaneš plnohodnotný DLC tk od Ubisoftu jen a pouze obsah, kterej měl být už dávno ve hře + hromadu dalších zbytečností jako jsou oblečky.
      • 1) Pokud nechceš oblečky a další zbytečnosti, tak si nekupuj.
        2) A ty kecy o obsahu, co měl být už v původní hře si nech. To se dá říci o každém DLC bez ohledu na značku a platformu. DLC jsou věci: a), na které se ve vývojové fázi přišlo až příliš pozdě, nestihli by původní datum vydání a nestojí za to jej kvůli nim odložit; b) věci, které nemají na hru zásadní dopad a pouze rozšiřují její obsah či usnadnují hraní. V každém případě mají právo si za to účtovat peníze (to, že je to suma lecky přestřelená je věc jiná), na jejich místě by jsi udělal to samé.
        • PanS
          1) Oblečky a zbytečnosti si skutečně nekupuju.
          2) Že mají být DLC ve hře, to je docela relevantní argument. Souhlasím, že se to dá říct o každém DLC. Proto si myslím, že pokud se lidé dívají na stažitelný obsah jako na něco, co zkazilo herní průmysl, pak se to týká všech vydavatelů, kteří to praktikují, ne jenom Ubisoftu, Activisionu nebo EA.
      • PanS
        Left Behind u TLOU podle mě už mělo být ve hře, na tu část se v základní hře hodně odkazuje. Navíc to člověk dohrál za 3 hodiny. Je nějaký důvod, proč to nemohlo být na disku už při vydání?
  • Můj názor je, že tohle by mělo být už v původní hře a ne bokem za příplatek, ale budiž, jestli to chcete těm kravaťákům dál žrát a platit za to ještě, tak ať. Stejně to vyleze zase zabugovaný a nehratelný, ale můžete to dál podporovat, proč ne.
    • JamesFaith
      Jen ze zajímavosti, jak by zrovna tohle určité DLC mohlo být ve hře, když se odehrává 20 let po Syndicate?

DLC v lásce zrovna nemám, ale pokud se do hry chce přidat takhle časově vzdálená věc, tak jiná možnost prakticky není, protože na datadisk tam prostě není dost materiálu.
  • Jack1947
    "Pokusíte zastavit Jacka Rozparovače" takže oproti reálu, kdy zůstal stejně jako Zodiak a Jack the stripper nedopaden, ho zastavíte zabijete a odalíte jeho identitu. Ugh, no ale co taky čekat u téhle prorezivělé série kdy včera už je vlastně zítra... a dneska škoda mluvit. Sběratelka to naštěstí jistí že. *3*
    • Když Asasíni někoho zabijou, tak to obvykle nechodí nahlásit na policejní stanici. To, že nebyl oficiálně dopaden neznamená, že ho někdo někde nezabil. Jack zabíjel prostitutky, které v sérii často slouží právě Asasínům. Ve hře to bude asi tak, že Jack byl agentem Templářů a likvidoval zvědy Asasínů, kteří to nakonec utnou. Mám dojem, že podobná mise jak popisuji byla ve druhém díle nebo Bratrstvu. Nebo to bude úplně jinak...
      • Jack1947
        Noa , to je možné a takhle nějak to tam asi bude no nicméně je to nic moc, možná proto že mám radši historické reálné souvislosti co se dá dělat no. *7*
      • Luckiller
        Při vší úctě takhle jsem to vysvětloval podobně, když oznámily Syndicate. Všichni jsme si tehdy dělali srandu, že vydají DLC s Jackem Rozparovačem *5* No, teď už čekáme jen na DLC s Karlem Marxem. *1*
        • Jack1947
          Adolf hitler a Josif Stalin budou hned následovat... ( aspon dostanou své potrestání aspon ve hře když už v reálu se na to nikdo nedokáízal zmohnout pořádně)
    • ''Pokusíte zastavit J R'' pokusíte, né že se to povede
  • Inquisitor
    Ubisoftí fabrika na dlc se opět roztáčí. Kolik jich vychrlí tentokrát?
    • Jack1947
      Více než minule, protože minule museli opravovat ted už to mají ošéfované takže bude tak +- 5 dalších DLC. (odhadem).
    • *Vychrlí *3*
  • Keyz
    Pořád ty historické oblasti jsou simulace a to co tam udělám má reálně dopad 0? Kdybych přeci zasáhl, tak změním historii.

A proč pořád simulují další prostředí? Co hledají? Nějak jsem v tom příběhu ztratil od doby co jsem hrál postavu která někam vlezla a simulovalo to nějakou dobu a tam jsem hrál za někoho z dané doby.
    • O simulaci ale nikdy nešlo. Jednalo se o znovuprožití činů a vzpomínek nějakého předka, takže přísně vzato se historie neměnila, ale opakovala. Jen tam byl ten menší zádrhel, že ta pravá historie vypadala jinak, než jak je oficiálně zaznamenána.
      • Keyz
        dík, tedy to nenavazuje?. Proč tedy pořád hledají další vzpomínky různých postav? To jsem nějak nepochopil.
        • Nějaké návaznosti a spojnice tam samozřejmě jsou, ale konzistentní a promyšlený příběh bych v tom nehledal. Přeci jen na několika dílech se pokračuje víceméně souběžně v různých studiích, těžko potom držet nějakou linii kromě nějakých hlavních bodů. Do smrti Desmonda to jakž takž drželo pohromadě, poté už je to stejně jako celý AC nastavovaná kaše. Pořád je to věčný boj asasínů a templářů, základ hry spočívá v hledání různých artefaktů prostřednictvím genetických vzpomínek, od čtyřky se navíc pátrá po Mudrcovi, tohle ale už jde nějak mimo mou pozornost.
          • Jack1947
            Chtěl si říct že od konce revelations už si to jede jinej příběh s noname postavou která se snaží hledat své předky... takže to je čistě jen o zabijení času ( popř sběratelek).
    • V každém díle je to o tom, zjistit nějakou důležitou věc ze života dané postavy. Je to pomocí "genetické paměti", jsou to vlastně vzpomínky daného předka. Díly 1-3 jsou příběh Desmonda Milese, v dalších jsou již jen bezejmenné postavy. *5* *5* *5*
      • Keyz
        dík
  • In nomine patris et filii sancti .... Amen

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit