Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tímto nemůžu souhlasit. Ne pokaždé, když jdu spát, se mi hra uloží. Hra má také poměrně dost závažných chyb kvůli kterým se dá v mžiku ztratit třeba i hodina hraní. Např. když jsem sedl na koně tak jsem nemohl odje, protože jsem se zasekl o střechu stáje. Nebo mi z neznámého důvodu hra přestala pracovat a ukončila se do Windows, nebo jsem se někde ( např. křoví, harampádí na zemi apod ) zasekl a nemohl jsem se dál hnout...Sejvování jsem vyřešil pomocí modu z nexusmods. Radši budu často ukládat, než pořád dokola opakovat stejné pasáže, což je docela frustrující. Každopádně nad drobnými nedodělky jako jsou překlepy v textu, rostoucí rostliny na dně sudu s vodou apod. hmouřím rád obě oči. Přeci jen, je to veliký projekt a jako každý takový má svoje mouchy. Věřím však, že všechny ty nedokonalosti WarHorse brzy opraví. Podpořil jsem je na Kickstarteru a nelituji. Hra má hutnou atmosféru a nevšední, za to skvělý, bojový systém, který dává hráči hodně prostoru k boji. Ale je těžké se ho naučit. Je to takové Dark Souls na třetí :)... Každopádně dávám hře šanci a nezatracuji ji pro její nedostatky. Věřím, že se mi to časem vrátí i s úroky a budu mít skvost mezi rpg hrami. Ikdyž mám radši kouzla a magiji, tak tahle hra mně SAKRA baví...PS - trochu mne zklamal ale dabing. Chápu, že hra chce být světová, ale český dabing tam prostě , podle mě, měl být. Klidně místo němčiny či francouzštiny..na našince se často ve hrách zapomíná, ale když hru dělá české studio, tak by český dabing měl být tak nějak povinností...tak pařbě zdar a všecko dobré :)
  • *15*
  • kunesovi jsem dal facku zleva, zprave, zleva, zprava, kolynko do hlavy a bylo po peti sekundach hotovo

    ale od zacatku jsem cpal vsechno do sily a diky bylinkam jsem nadrepoval silu na 6, nez jsem ho smaznul jako lejno *1*
  • tak mam za sebou prvnich par hodin a je to neskutecna pecka *1*
    chodim zasadne chuzi (caps lock), od Kunese jsem dostal pres drzku, potom jsme mu dali s klukama, kazdej souboj je tam hra sama o sobe. V pribehu a postavach je znat duse Mafie1. A to nemluvim o tom ze jsem se nedostal jeste ani k openning credits a fakt, ze hra je teprve vanilla.
    V prubehu roku vyjdou mraky modu. RPG ma noveho krale *14*
  • Tady taky chytráku :)
  • A co jako cekas kdyz jsi tak hloupej a davas nekomu penize predem? *1*
    To bych v zivote neudelal a to rikal jako velkej fanousek Vavrovi produkce.
    At si to zainvestujou jak chtej, nebo se na to vybodnou, je mi to jedno. Ale moji korunu uvidej az budu vedet za co!
  • XorxoxTalarius
    No kdyby tahal ze Steamu rovnou, tak tahal uz opatchovanou verzi ;)
  • Kompost
    Kingdom Come Nexus, jeden z prvych modov co vysiel je na neobmedzene ukladanie. uzi v zdravy
  • Chápu že si na steam zanevřel a od té doby žiješ v jeskyni, ale steam jejich systém neustále vyvíjí.

    Pokud tu hru člověk dostal, tak je to u jeho recenze viditelně označeno. Pokud je jeho recenze bullshit tak bude mít nízké hodnocení a spoustu komentářů, kde zjistíš jak se to skutečně má.

    Umělé hromadné naklikávání dobrého či špatného hodnocení v krátkém časovém období je tam od nedávné doby vyznačeno též.

    Než začneš na něco plivat, tak si zjisti aktuální fakta.
  • "docela v pohodě" pod tímhle si člověk může představit hodně širokou škálu hodnot..
  • S Intel Core i7 7700 Kabylake 4.2GHz, Intel B250, RAM 16GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX1070Ti 8GB, SSD 240GB, Windows 10 64-bit

    ve 4k rozlišení máš v gta5 38fps, v battlefieldu 48fps a ve forhonor 41fps

    Takže asi tak..
  • Je krásný i smutný jak aplikuješ 2 metry na stejný problém.
    Je úplně buřt jestli to je po malých opravách několikrát týdně, nebo po velkých jednou za měsíc. O kvalitě přístupu to neříká zhola nic.
  • Tak jsem to backoval a nemel jsem problém. V pondělí jsem se přihlásil na stránky WH a měl jsem tam možnost přidat hru na steam přes steamove přihlášeni. Tam se bez problému přidala a mohl jsem si ji přeběžne stáhnout.
  • Mart9
    To snad ne! Jako já nepotřebuju hru ukládat, ale potřebuju ji opustit, kdy chci.
  • zacnes u dve hodiny stareho savu je to tragedie mne to dost vadi nemoznost ukladat hru kdykoliv ty cut sceny se nacitaji dlouho a pokazde cekat na to same hruza
  • Ale měl by bejt. Teda minimálně mi hra tvrdí, že tam má obchod a když jsem do toho baráku vlez, vypadalo to jako u písaře. Akorát se ten darebník někde flákal, místo aby jako způsobná postava z RPG čekal doma, až ho budu potřebovat.
  • ucho
    a co ti, co to backnuli primo na webu warhorse? jaka jsou pravidla tam?
  • No až na to že se ti to v GTA ukládá po každé změně, před i po misi tak dobrý..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit