Přejít na výpis diskuzí
V Gas Powered Games se propouštělo, ale situace už je lepší
21.1.2013 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
Sympatický příspěvek, jen si dovolím zastát roli šíleného korektora a upozornit tě, že se píše sběratelka. Protože něco sbíráš a ne zbíráš.
-
Kdyby místo Wildmana udělali pokračování Supreme Commandera (tuším že Chris vlastní minimálně značku Total Anihilation) tak je klidně podpořím i přes sběratelku ale prostě nějaký Wildman mě osobně neláká. MOBA her je tu mraky kdyby však vyšel Supreme Commander nebo Total Anihilation (buď v singlu nebo MMO) tak jsem ochotný investovat klidně i do sběratelky a to z fleku ale tohle mě prostě osobně vůbec neláká.
Když se mě někdo zeptá na Gas Powered Games nebo Chrise Taylora hned se mi vybaví Total Anihilation a Supreme Commander + Forgeded Alliance před kterými se takové Command and Conquer krčí v tom nejtěsnějším koutě a prostě nedokážu pochopit proč neudělat něco co ho silně proslavilo než dělat něco čeho je tu mraky na netu.
Výborné SCI-FI RTS prostě nejsou každý rok notabene strategie typu Supka nebo Anihilationa jsou velice vzácným artiklem který musí jít sám osobě na odbyt levou zadní.
Sorry Chrisi nechápu tě :-( -
No nevšimol som si, že by to bol prípad Gas Powered Games (a určite nie nebohej Troiky, tá sa odporúčala hneď po svojom vrchole Vampire:Bloodlines) ...
-
neříkám, že se to neděje, jen mi to přijde úchylné. I ti plantážníci z Obsidianu měli našetřeno tolik, že byli schopni přežít uzavření onoho next-gen projektu, kde nedostali prachy za několik měsíců práce. Zavírat krám v momentě, kdy dokončím jeden projekt, kde je investorem třetí strana, je prostě divné.
-
ty by si nemal v buducnosti pracovat na procuremente :D ... anyway, ked sa mame bavit o oblubenych studiach, tak je dolezite, ktori ludia z povodneho teamu tam stale pracuju... inac to moze byt defacto len nazov studia a torzo povodneho ludskeho kapitalu...potom sa charitu robit neoplati vobec...
-
Myslím, že příkladů studií, které takto skončily za posledních 5 let, by se našlo neúrekom... Skončí kontrakt, vydavatel ti negreenlightne hlavní projekt, na poslední chvíli hledáš nový kontrakt, nenajdeš včas a jsi v háji. A zároveň nemůžeš mít nasmlouvané věci paralelně, nebo do zásoby, protože by to tým tvé velikosti neutáhl. No, zkrátka, byl by to dost obvyklý konec středního-spíše menšího studia.
-
Núti Ťa niekto sa pripojiť ? *8*
Alebo Ti vadí, že fanúškovia TA ,SC alebo DS nechcú nechať padnúť svoje obľúbené štúdio ??? *7*
BTW ak by Kickstarteru zúčastnila pred 8 rokmi Troika a naznačila by že má nož krku, tak by som tam poslal prachy bez ohladu na projekt. -
Tak to vypadá, že Chris buď neumí počítat, nebo dělali AoEOnline za almužnu. Není přeci normální, aby se studio ihned po dokončení jednoho kontraktorského projektu bálo o svou existenci.
-
jo jo, určitě si to moc užívá, kapitalista jeden *7*
-
Takže něco jako přispěj nebo kvůli tobě bude spousta lidí bez práce. Citové vydírání! :)
-
Proč je u všeho ten stejný obrázek, stále a stále dokola? K tématu není, nešlo by to i bez něj, když už je za těžko shánět něco k tématu?