Přejít na výpis diskuzí
V halloweenských slevách na GOG koupíte za levno všechny Zaklínače i kultovní Sanitarium
29.10.2015 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
A pritom Halloween je originál Írsky pohanský sviatok.
-
halloween mi k cecham docela sedi...dle me nejlip vypadajici hallowensky film - ospala dira by se klidne mohl odehravat v ceske krajine a nicemu to nevadi...s velikonocema to vidim stejne jako keyser
-
že? Halloween vypadá jako dobrá příležitost navštívit sousedy a rodinu, navíc dětem by se koledování líbilo....nechápu proč už to tady není....hlavně, že si tu pouštíme allahu-akbar
-
Dneska je moderni nadavat na vsechno z USA. Takovejch retardu potkavam denne spoustu.
-
A proč tady Halloween mít? K čemu by to bylo dobré? Že by se tisíce lidí, kteří zaregistrujou Halloween jen proto, že na Steamu jsou slevy najednou sebraly, hodily na sebe kostým a šly koledovat? Nevím, ale přijetí Halloweenu podle mě jaksi nemá smysl...
-
V ČR máme Dušicky no ( Katolíci), ale to není tak zábavné. V Mexicu je to například Svátek mrtvých - ten je zajímavější a morbidnější :D
-
Může mi nějaký ten zarputilý vlastenec vysvětlit, co by bylo na přijetí Halloweenu v Česku špatné? Svátek, krerý oslavuje kreativitu a pop-kulturu, tady někteří pořád vidí jako nějaké imperialistické zlo, ale retardované velikonoční tradice jako polívání voňavkama a mlácení větví, dokud holka nedá vejce, všichni berou jako velkou českou kultůru? A stejně tak se nikdo nepozastavuje nad tím, že jeden z nejateističtějších států slaví křesťanské svátky jako Vánoce a Velikonoce.