Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápu, proč nějaký ignorant vymazal ten příspěvek s odkazem na "herstory" na wikipedii, já třeba tenhle výraz na který odkazuje název hry vůbec neznal
    • asi protoze u toho byl debilni flamebait.. ten odkaz sam o sobe je zajimavy
      • diskuse o feminismu je flamebait asi tak jako diskuse o politice, nebo náboženství, nebo sportu
        • tohle nebyla zadna diskuze ale radobyvtipne pindani
          • jistě že to nebyla diskuse, když příspěvek hned smazali, to průběh diskuse většinou celkem komplikue
    • http://en.wikipedia.org/wiki/Herstory *1*
  • Som si hned spomenul na Spycraft.
  • Ja jsem jedine rad. Jestli to nezpackaj, muze to byt bud samo o sobe hodne zajimavy nebo to alespon inspirovat dalsi tvurce. Myslim, ze od dob devadestakovejch interaktivnich filmu technologie hodne pokrocily a muze to zase do pc her zanest potrebny osvezeni. V zaplave dementnich softcore her pro celou rodinu, ktery se v soucasnosti odevsad sypou, to muze bejt zajimavy zpestreni. Moc nechapu komentare typu "Tohle v zadnym pripade nevytvarejte"... Proc?
  • Ta napravo, ta mu ho ufikla
  • PLuto.petr
    Ono je to o definování pojmu "interaktivní film". Zde mi to připadá, že jako interaktivní film je to brané proto, že je to natáčené kamerou a hraje tam živý herec? Pro mě osobně je interaktivní film i něco trochu jiného, jako příklad by mohly posoudit série od Telltale...
  • Tohle asi není příliž vhodný projekt k úspěchu. Hraju hry od konce 80s a éru interaktivních filmů co by her jsem zažil. Nicméně našly se i kusy, které se rozhodně povedly a nedokážu si je dnes představit v jiné podobě, než, v jaké právě byly..

Určitě nezavírám oči před tím, že bude hra natočená, ale mám se před tím zároveň na pozoru. *5*
  • ne, interaktivni film ne, to at si nechaji na konzolich, ja chci hry,ktery se hrajou
    • A nekdo ti je bere?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit