Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim jestli je nejlepší nápad prznit stoletou válku goblinama a drakama. Bladestorm se obešel bez takových věcí a to se mi na té hře líbilo. Nevím jestli je dobrej tah jen to že trochu vyšvihnou grafiku (moc lepší to neni) hoděj tam pár zelenejch potvor a draky. Podle mě je to takovej lacinej způsob jak prodat starou hru. Možná se třeba mohli soustředit na uplně jinej konflikt ze středověku, nebo i ze starověku, takových konfliktů bylo plno, ale myslím, že to nezměnili proto, že si s tím zas tolik práce dělat nechěli.
  • Jack1947
    Divím se že to nevýjde i na Xbox(třeba pozdějc jo), koneckonců DW tam vyšli snad všechny... tedy né že by to byly kdovíjak kvalitní hry , nebot japonci mají zvláštní smysl pro sadistický humor kdy pro ně nejsou checkpointy a vy když umřete jedete celou mapu odznova. Což není kdovíjak zábavné navíc to upadne rychle do stereotypu, když to bude na stejné téma tak asi to bude opravdu o ničem.
  • TheGGG
    a stejně jako v DW, i tato hra je od 12 let, bez jediné kapičky krve. Když budu chtít mlátičku, kde je na obrazovce moře nepřátel tak si radši zahraju vikings battle for asgard, je to sice taky slátanina, ale je boje maj alespoň říz.
    • Vikings Battle for Asgard je jedna z mých oblíbených mlátiček.. měla spoustu zajímavých prvků, líbilo se mi dobývání území a tak.. ten boj byl moc hezkej a řežba to byla krvavá. Bladestorm sem hrál trochu a v něčem mě natchnul, třeba v tom, že hráč aktuálně ovládá celou jednotku, ale ten koncept by potřeboval trochu rozvést do hloubky.
      • Jack1947
        No vidíš a mne Vikingové uplně tak nesedli, docela HC a taky to nebyla nej mlátička hrál jsem i lepší... nemám rád takovýhle chaos no.

        Divím se že když to pak po pár letech portnuly na pc není recenze, asi ta hra za druhou recenzi nestála no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit