Přejít na výpis diskuzí
V lednu vyjde HD verze legendární RPG strategie Heroes of Might & Magic III
10.12.2014 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Beru, hned jak bude k dipozici, u dvojky a trojky jsem proseděl víc dní, než by mi bylo příjemné přiznat =).
-
beru všemi deseti :-D ....trojka je prostě srdcovka a klasika :-D .....když si vzpomenu na těch propařenejch dní tak skoro musím zatlačit nostalgickou slzu :-D ...doufám že se jim to hodně vyvede :)
-
jestli náhodou objeví zdrojáky k datadiskum za tří týdny po výdaní tak je zastřelím,(Ubisoft a EA sice mohou dělat dobré hry, ale už jim Nevěřím.)
-
-
Ale to víš, že najdou. A možné na ně ze samé radosti dají i nějakou nepatrnou slevu. *1*
-
-
Tento nápad nosím v hlavě dost dlouho ateď je to pravda. Nejlepší hra, co jsem kdy hrál a hrát budu pořád. Jenže bez datadisků to je vlastně k ničemu, nechápu proč
-
-
Dalsie diely boli len slabym odvarom.
-
-
Bez studu přiznám, že mám v multiplayeru (hlavně WoG) nahrány stovky hodin a stejně mám chuť zase nějakou tu mapu rozehrát, takže beru :D.
-
Trojka byla ta jedina prava dal uz to slo z kopce. Si pamatuju na tu extazi kdyz jsem v jednom z pridavku objevil predelavku kompletni mapy z Might and Magic 6 a hral ji asi mesic porad dokola:-)
-
To dopadne špatně... :/ Už jen absence datadisků mi dělá problém, ale o to by ani nešlo - na PC nejspíš zůstanou původní Complete, ale ta verze pro Android? Já za pár měsíců maturuji, tohle mi nedělejte! :D
-
-
To zvládneš, já jsem se na maturitu začal učit den před a nelitoval jsem :D
-
-
No ne, KONEČNĚ je napadlo udělat HD remake i tohodle ! Super :) *14*
-
A já poslední dva týdny usilovně přemýšlel co si zahrát... Jsem já to pako... *7*
-
HD mod na H3 existuje už dávno. Je libo hrát v 4K všechny datadisky? No problem.
https://sites.google.com/site/heroes3hd/