Přejít na výpis diskuzí
V lednu vyjde HD verze legendární RPG strategie Heroes of Might & Magic III
10.12.2014 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Jestli tohle vyjde a Ubi si bude u fans chtít vylepšit reputaci, nechť do HD verze hodí i sérii Might and Magic VI, VII a VIII. Jinak ať si mě nepřejou !!!
-
Troječky mam naistalovaný permanentně.
-
Najlepší diel celej série. Par rokov dozadu som tuto hru kúpil v edícii Heroes of Might a Magic III Complete kompletne v češtine. Bohužial zistil som že totalne podcenovaný ale podla mna hratelne aj príbehovo fantastický tretí datadisk k tejto hre zvaný Heroes Chronicles je takmer nemožné zohnat tak som si ho stiahol lebo inak by som ho dodnes nemal. Len škoda že nie je v češtine.
-
-
Cestina samozrejme na heroes chronicles je. Staci to dat do googlu a prvy odkaz.
-
gog ma heroes chronicles a jsou boží
-
V čem byl nejlepší?
-
-
Ve všem. A to včetně grafiky.
-
-
-
to se zase Aleš vyznamenal, ošklivý přebal ? tehdy top-notch a všem se líbil .....
-
-
Je to debyl...
-
-
Uplně cejtím jak mě buší srdce.
-
-
Pozor muže to být blížící se infarkt.
-
-
*11*
-
-
-
Trojku jsem si koupil několikrát. Graficky nezestárla ani o den. Detaily map, jednotek, surovin, artefaktů, moře jsou stále skvělé. Hratelností nepřekonaná. Už jen proto, že jednotky jsou perfektně vyvážené a samotných ras je zde nejvíce ze všech dílů série. Krom toho se mi velmi líbí obrazovka měst, které vymizely. Jasně, nové díly mají pár dobrých vylepšení, ale ta nekompromistní obtížnost ten zážitek ještě znásobí.
A ta hudba je taky moc fajn :) -
"este jeden posledny tah a musim uz ist spat" *15*
-
trojka vypadá pořád skvěle nějakej HD mě nechává naprosto chladným. Pokud někdo nezná tak vyšel super mod do homam 3 Horn of the abyss přidává město Cove (piráty) a další všemožné vychytávky a musím uznat že je to skvělé, a hlavně to vypadá jako by to tam odjakživa bylo
-
-
pravda, pravda... HotA je hodně dobrý počin, má jen jednu mouchu. Padá to jak hruška, zejména při přepínání do combatu a do hradu. Ale je to jinak pecka. Jednotky Pirates jsou vyvážené, dobře to zapadá. S nsledným patchem (1.4) by měl přijít další hrad - Forge.
-
-
o padaní nic nevím mě to nepadlo ani jednou
-
-
Já jsem se o tom padání dočetl na 4rech. Jinak připouštím že můj WinXP-SP2 může být příčinou, ale vyskakuje to ze hry a píše to chyby. Takže Save a Load je víc než můj přítel. Trošku mě to otravuje, třeba to po ježíškovi odladím :-)
-
-
Pokud ti padaji i jine aplikace, muzes mit spatnou RAMku. HotA mi taky nepadal.
-
-
Tak včera mi to spadlo asi 3x za 1 hodinu hrani.
Vypisuje to chybu nějaké knihovny. Jak bude čas trochu, tak to omrknu. Jiné apps mi nepadají, tohle je unikum.
-
-
-
-
-
-
Tak zaprvé to je Turn Based Strategy (TBS - tahovka) a žádná RPG strategie a za druhé Ubi pěkně kecá, protože mám doma dvě jeho reedice HoMaM 3 a u obou jsou i datadisky. Vzhledem k tomu, že se jedná o ten samý engine a v podstatě jen v editoru vytvořené další mapy, to je vážně blbost...to zas budou DLC jak vino.
-
-
A ty jsi id1ot?
Reedice jsou jenom ctrl+c ctrl+v binárek, popř lehce upravené soubory, které nevyžadují změnu zdrojového kódu, ale když chceš třeba přidat Steam podporu, změnit trošku menu, aby si mohl dát rozlišení na 1920x1080 a nedej bože změnit i trošku engine, potřebuješ zdrojáky, a ty bohužel nemají. Tzn. nedá se nic dělat. Museli by hru napsat odznova.
Nebo si myslíš, že ten datadisk vznikl za měsíc, když už byl engine napsaný? -
-
Vzhledem k tomu, že datadisky opravdu přidávají obsah, který je možný vytvořit v editoru, tak prostě stačí to samé udělat i s HD edicí. Zdrojový kód k původní hře v tom vážně nehraje žádnou roli.
-
-
-
To je HD remake jak cyp, grafiku upraví v malování a vydají na další dojení:D