Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je dobrá zpráva, ale uvítal bych i Brood Wars.
    • Neumím číst, zřejmě bude taky. Takže celkově super.
  • Toto jako vážně chtěj prodávat? v custom hrách SC2 je SC1 od hráčů v mnohem lepší grafice a že tam dají matchmaking ze SC2 tím bych se moc nechlubil *11* , páč je mi jasné že tam daj ten současnej ne ten z doby,když SC2 wol vyšlo ten byl super
    • je tam jako kampan? pod cim to najdu?
  • Půjde označit více než 12 jednotek? Budou scv/drony/... automaticky težit volné minerály nebo bude člověk muset jako v originále každé jednotlivé jednotce říct který patch minerálů má těžit?

Toto jsou v podstatě jediné věci co čekám od remasteru SC.
    • Automaticky těžit volné minerály u kompetetivní hry závislé na apm? Sorry jako!
    • Gameplay je komplet identicky s 1.16, replaye su kompatibilne, hraci s bw budu moct hrat proti hracom s remastrom.
      • tak to nedík
        • by newb
  • nejlepší je jak umele rozpixelovali grafiku puvodního SC, aby tohle jako vypadalo lépe *1*
    • Taky sem si všimnul
  • nova hra od blizzu by si zaslouzila aspon deset clanku, pan H. je PN?
  • kostejnesmrtelny
    @ Robotron3: 640x480 to opravdu mělo a hrát se to dá, za pomocí nějakýho toho community toolu. Upřímně z toho remasteru úplně nadšenej nejsem. Věci, který mi opravdu vadí - mizernej pathfinding v kombinaci s velkejma kolizníma modelama dělaj z dragoonů nepoužitelný jednotky - bohužel neřeší a framerate animací zůstane taky takovej jakej je, protože by se progaymeři chytali stropu. Pro lidi jako já, nebo Dworkin, který si to jednou za pár let zopakujou z nostalgie a kvůli příběhu nemá ten remaster bůhvíjakou hodnotu.
  • Skoda ze neukazali take ukazky ingame zaberu zremastrovane grafiky.
    • Vždyť to je v tom videu vidět.
      • Don't feed the Troll!
        • Zadnej trol, ja si uprimne zadnyho rozdilu nevsim, koukal sem na to na mobilu a fakt sem zadnej rozdil nevidel
          • Koukat se na to v mobilu, čoveče já se přiznám že na display cca 5 palcu houby vidím, je to příliš mrňavé, chce to display alespoň velikosti 16-23 palců kór když se bavíme o porovnávání detailů.
  • Jack1947
    Hezké dát ochutnat zdarma klasiku, i ostatním. Nicméně jestli to bude vůbec bavit když je to ten "typ strategie"
  • Hnisavec
    Starcraft ani Diablo nepotrebujú remaster..nadčasová grafika, nadčasová hratelnost...Starcraft 2 sa absolútne nechytá na singláč ani na vymakanú hratelnosť. Starcraft položil základy progammingu v Kórei. Pre mna najlepšia stratégia aká kedy vyšla. Jednoduchá, neprekombinovaná, ale s dokonalým balancom a zábavnostou za všetky rasy. Protossovia rulez. All hail to Zeratul. Singláč si vždy raz za čas rád zopáknem. Škoda toho zrušeného Ghosta....
  • Obavam se, ze predelavka puvodniho Diabla by musela byt spis nova hra(D3). Nejak si nedovedu predstavit, ze by to v dnesni dobe nekoho bavilo, pokud by se to predelalo jen do HD a pohyb, animace a vetsina hernich mechanik by zustala stejna *4*
    • A dovedeš si představit, že se takové a ještě starší vykopávky normálně prodávají?

Ne?

www.gog.com ;)
    • sleepless
      Tak třeba na mě to funguje pořád. Pár týdnů nazpět jsem hrál PSX verzi, a jakkoli ta hra samozřejmě zestárla, tak to tam pořád je. Navíc, jak je ta hra docela stylizovaná včetně animací apod., tak zestárla docela pěkně. Výhoda 2D her. Aspoň pro mě.
    • stay awhile and listen...

Diablo 2 jsem hrál znovu tak před 3-4 lety a bylo to uplně stejně zábavné jako kdysi. Diablo 1 by na tom bylo nejspíš podobně, i když je fakt, že některé grafické prvky jsou už dost zastaralé. Hratelnost s grafikou téměř nesouvisí. Testoval jsem to na pětiletém synovci. Hraje závodní auta - Dirt 3 (2011) vs prastaré Need for Speed High Stakes (1999). A to NFS ho baví víc, přestože má kostičkovanou grafiku. Je to prostě lepší hra, jediné co má horší je grafika

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit