Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám přístup do Alphy. Nesmím moc vyzrazovat. Ale zatím to nemá pordporu TrackIR, což je pro mě dost frustrující, protože je to věc, na kterou se dá neuvěřitelně rychle zvyknout.


    A jinak moje I7-6700K, GTX1080 a 64 GB RAM dostávají dobře zabrat.

    • honcka

      Tohodle bych se nebál, že podporu trackir nepřidají, je to taková celkem standardní součást vybavení milovníků leteckých simulátorů.

      BTW můžete aspoň prozradit, jestli ten povrch je uložen lokálně, nebo se to streamuje, jinak bych celkem čekal, že až to bude v ostrým provozu, že se bude streamovat celá hra.

      • Jádro hry má aktuáně okolo 70GB.


        Co jsem pochopil, tak pro let offline je třeba předem vytyčit trasu letu, která se přednahraje a potom je možné ji letět offline. Také jsem pochopil, že tato offline verze bude mít nižší detaily, než streamovaná. Zřejmě kvůli velikosti dat. Jinak se streamuje reálné počasí, pozice ostatních letadel a další takové věci, co byly i v předchozích verzích.

        Edit:

        Podle možnostech v nastavení jde vypnout nebo zapnout streamování dat terénu, photogrammetrii (OrthoPhoto textury) Leteckou dobpravu skutečného světa, skutečné počasí multiplayer. Takže je možné, žee hra nějaké 3D data již obsahuje v jádru, nicméně budou asi o kvalitě dat na úrovni X-plane

        • Omlouvám se za překlepy v textu.

  • Kéž by trumf Microsoftu byl, že nový Xbox bude umět připojit periferie, jako třeba hotas.. 


    Jinak se na nový MFS moooc těším. Vypadá opravdu fantasticky. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit