Přejít na výpis diskuzí
V Modern Warfare 3 by se měl vrátit Soap i Price
10.5.2011 | Aleš Smutný
97 příspěvků
-
Rozbitnost veci *1* *1*
-
Ukazkovej pripad bych rekl *1*
-
Rozmachlejsi,mohutnejsi,epictejsi? To znamena ,ze tam bude jeste vice zastrelenych nepratel za minutu?No potes koste teda
-
tu aspon vidite cielovu skupinu :) zasrani. raz som videl nejaku kompilaciu killov z cod multiplayeru jedno decko za druhym v tom taemspeaku. vide cod a len zacnu brusit rodicom usi aby im to uz kupili.
takze fandovia COD. spytam sa znova. co konkretne ma multiplayer COD a nema multiplayer BF3? resp v com ma byt lepsi multiplayer COD od BF3? -
A to mi rika 14 ti lety kluk? Kdyz ty si jeste tahal kacera ja s tvym tatou sedel u piva.*5*
-
Ahaaa tak to jo já jen že jsem slyšel takhle mluvit jedno 12ti letý děcko. Ono tě to přejde neboj.
-
fyzika tam nebude, zabudni a pekna grafika takisto nie. takze snivaj dalej :) a co je podla tepba akcia? tie stupidne gycove americke scenky a la michael bay? bloody screen! so real! america dominate. videl som zaver black ops a nic trapnejsie som v zivote nevidel. priznaj sa... kolko mas rokov. lebo taketo traposiny mozu nadchnut len 13-14 rocneho pubertaka.
ale zameram sa na multiplayer. v com ma byt cod lepsie ako bf3? no povedz :) -
Jo to myslis tu pasaz jak s otresem mozku pelasis o strechach ve stylu parkour a pritom po tobe strili pul Ria a jako na potvoru te nikdo nesejme?! Tak pri tom cloveku vyleti tlak to je pravda ale v momente kdy se sklidni a popadne dech tak si uvedomi jak to bylo stupidni. Wow efekt ktery ma jepici zivot.*5*
-
14 .. jen říkám svůj názor *3*
-
sakra dve postavicky soap a ghost!!! co je proti tomu zbrusu novy engine a znicitelne prostredie.
-
Kolik ti je?
-
jestli si to přirovnáváš s vyloděním v Normandii z CoD 3 nebo kolik .. tak to máš co dohánět
-
Tady ma byt vic armadni techniky, tak treba Price verny svemu veku vyrazi na invalidnim voziku s podvesenym zbranovym systemem. *2*
-
no a v COD doslova JEN jdes a strilis :) .. btw BF3 zatim vypada jak COD v nove grafice s divnym drzenim zbrane pri behu .. tak se ti to treba bude libit ;)
-
v CoD ASPOŇ třeba běžíš po střechách a skočíš na žebřík u vrtulníku .. ve věznici kde si zachránil Price utíkáš před bortící se věznicí,to v BF nenajdeš .. to je př. akce a myslim že v MW3 toho bude mnohem víc
-
Cpt Price zemřel pokud vím už v CoD 1. Od té doby je tedy jen zombií, a celá série tenhle vývoj kopíruje
-
V MW3 bude to sami? Jestli mluvis o hezke grafice a destrukci tak to si me pobavil.
Jestli myslis akci to ze na tebe ve vlnach nabihaji haldy nepratel s inteligenci sumici travy a ty je kosis jako kachny na rybniku tak takovou akci si s klidnym srdcem necham ujit. *6* -
"doslova deš a střílíš .." - A to jako v CoD není? *8* *1* *1*
-
Definuj mi pojem "akce", jak ho chápeš ty.
-
Nejen v MW dílech je akce .. já jen zdůrazňuju co BF chybí .. v CoD se do toho vžiju .. ale v BF doslova deš a střílíš ..