Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja do toho půdu asi taky ,vypadá to pěkně a má to hlavně singl,multak a ještě coop tam se myslím s kamosema vyřádime ,teď ještě aby na to byli prachy ,musím v práci zabrat :-D
  • nezlobte se na mne, ale tohle, MP je ciste CODovina... asi jsem uz starej, ale takovyhle hry me nudej, uz z videii, vidim, ze se to puvodni FC1 nikdy ani nepriblizi...
    • Me teda na prvním far cry nic extra nepřišlo ve svý době kraloval half life spíš ;-)
      • Jak u koho.
  • MrSanta
    Pod smrk jsem plánoval Borderlands 2, ale Far Cry 3 vypadá stále lépe. A teď babo raď kterou hru si vybrat...
    • Tjn těžký rozhodování borderlands bude taky určitě perfektní ( sice už mám koupeno ,ale s kolegou furt čekáme na cz ) prej už se brzo dočkáme ;-)
  • exmaxx
    Tak nevim, esi uz nejsem moc starej, ale ten Final Move mi pripada jako fakt hloupej napad.
    • Proboha proč? Her v nichž by se dalo pořádně zabíjet nože je fakt málo. Naposledy jsem si myslím s nožem užil v K3, a FC3 kupuju právě kvůli tomu.
    • Souhlasím a to jinak proti kontroverzi ve hrách nic nemám.
  • oktavius66
    Ty vole jak toto můžete srovnávat s COD... Far Cry 3 je úplně jiná meta. Je naprosto graficky unikátní. To se může jít nějaké COD vycpat. Prostředí je taky super. Málo Mlutiplayer map se nachází v takové Jungly atd.. *5* . ANO mlutiplayer přiznávám - je to podobné Call of Duty stylu, ale rozhodně to furt vypadá lépe. Rozhodně je to příjemná změna *3* . Pod stromek rozhodně super hra, která doufám že bude stát za to.
    • Také nevím, jak to mohou srovnávat. Zatímco v CoD si kulomet M60 sebereš ze země od padlého nepřítele, tady musíš mít jelení paroh, kus vepřovice a dřevěný kolík a pak si ho můžeš "ucraftit" *1*
  • ouaa plamenomet na nooobov :D ale vazne, na vianoce si oddychnut od tej zimy a vsetkych tych diabloviek, battlfieldov, CODov a skyrimov pride vhod :D *5*
  • residentevilfans
    call of duty jungle ops *5*
  • MP nezájem. Zvlášť u tady takové hry.
  • Ja ked vydim vyskakovat te body po kazdom kile, kriste kde sa te hry dostali... FU devs Fu pablišers fufuufu
    • Shaker
      a k tomu jeste ten krizek, kdyz nekoho hitnes... super vec, kdyz si nekde schovanej a nekdo jen tak streli do prustrelny prekazky a ukaze mu to tenhle krizek. Pak te vynda jako suchy z nosu, pritom ani nevedel, ze tam ses...
    • je to hrozně rewarding a jediněj důvod, proč to budu hrát *15*
  • Vypadá to jak zábava pro negry. Nic pro nás.
    • .. mluv za sebe *1*
      • ...tak potom som neger :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit