Přejít na výpis diskuzí
V novém dílu Need for Speed se představí ikony undergroundových závodů
5.8.2015 | Honza Konfršt
49 příspěvků
-
Pro mě je NFS modlou, ale je to dáno nostalgií - prvními pěti díly. Luxusní káry (zablbnout si ve Ferrari, Prosche, Lamborginy...) okruhy ve venkovském prostředí a za provozu (každá mapa byla malým zážitkem) a když třetí díl přinesl možnost chytat piráty, byla to již třešnička na dortu.
Proč nezůstat u takového jednoduchého konceptu? Proč vymýšlet něco nového... A takové dobré závody na trhu doopravdy chybí. Okruhy v Asseto Corsa jsou prima, rally v Dirt rally také. Ale arkáda s přijatelnym jízdním modelem a fyzikou, kouzelným prostředím a naleštěnými fáry chybí. -
-
most wanted z 2012 a rivals sú veľmi dobré nfs hry taktiež
-
-
NFS - Chceme pouze obyčejné závody, hezké mapy a hudbu, nic nového nevymýšlejte!
SW:Battlefront - Fůůj, obyčejná střílečka který tu už dávno několikrát byla, chceme něco nového!
Já už nevím lidi.. víte vůbec co chcete? Jsou to sice rozdílné žánry, ale principiálně to jsou jen hry, a s nějakou svojí ságou/historií. -
-
si si istý že reaguješ na správne vlákno?
-
-
reaguji na týpka nad tebou... dalo se to z toho kontextu přece vyčíst..
-
-
-
-
-
To zase bude capina :( Pokud někdo chce čumět na film, ať jde do kina snad ne? Kolik tyhle zbytečnosti musí stát peněz, kdyby to radši vrazili do vývoje - grafika, modely, zvuky, AI oponentů atd. a udělali lepší hru. U závodní hry jsou snad prioritou závody. Vymýšlí takové ptákoviny, nesmyslné kamery, ale samotná hra bude stát za houby. A jestli to na konzoli pojede 30fps tak se potrhám smíchy (a ještě víc, jestli i na PC). EA jsou šmejdi, oni nedělají hry, ale produkty na prachy.
To už fakt člověk jenom čeká, kdy se další NFS bude hrát stylem QTE :D :(
Upřímně tohle skončí zase tak, že si to většina lidí stáhne, zkusí a za chvíli zapomene. Spíš si to teda přeju, bojím se, že spousta lidí zase bude dělat předobjednávky, kupovat, pak budou nadávat a pak se budou divit, že příští rok dostanou stejnou blbost. -
Ale zase sa snažia pretlačiť nejaký potetovaných "kúúl" tragédov v hre kde ide len a najmä o závodenie...dúfam, že sa tieto nezmyselné filmečky budú dať preskočiť alebo úplne vypnúť.
-
-
Neřeknu Ken Block, ten už je fakt všude, ale takový Akira Nakai San a říct o něm že je tragéd? Tahle hra vypadá, že by měla být určena pro ty, kteří rozumí automobilové kultuře a líbí se mi, že tam budou reálné postavy, které o autech něco ví.
-
-
pre mňa za mňa, nech to je aj matka predstavená, je mi to ukradnuté, v závodnej hre ma zaujíma závodenie a podľa gameplayov ktoré sú na nete to vyzerá byť celkom slušné.
-
-
Spíš se skrz ty "tragédy" snaží protlačit hru. Morohoshi a Nakai (ty ostatní neznam) jsou majitelé prosperujících tuningovejch společností. Morohoshi jako outlaw je narážka na to, že je "dvorní tuner" yakuzy a nebejt jeho, tak bych si ani nepřečet, že se NFS má vracet ke kořenům NFSU a odmáv bych to jako další debilní pokračování. Určitě to bude cheesy, ale pokud to nebude simulátor strojvedoucího jako předchozí díly, tak jim to rád odpustim.
-
-
Znamená to, že si "odmáv" takto aj predošlé diely ako rivals alebo most wanted 2012 či hot pursuit z 2010? Ak áno tak si urobil si veľkú chybu :) Som si takmer istý, že odteraz bude EA dbať na to aby v každom novom nfs bol aspon jeden alebo dvaja japonský tuningáči, nech si tie ich hry kúpiš aj ty.
-
-
Rozhodně si to kvůli nim nekoupim. MW a Rivals jsem bohužel zkoušel a velká chyba byla, že jsem je nezavrh po shlédnutí gameplay videí.
-
-
-
No popravdě já nikdy příběh nesledoval a to jsem, u NFS:MW (ten první z 2005) hrál celkem dost, jediné co jsem sledoval byl jak jdu nahoru žebříčkem.
Co ale NFS pohřbilo je spíše než příběh jízdní model. Ano je to arkáda, to byla vždy, ale sakra je to arkada automobilových závodů, tak proč se auta chovají jak nějaké "vesmírné vznášedla". Rok od roku je to horší (Shift, je výjimka, která tak trochu vyčnívá podobně jak Porsche, pojetím jízdního modelu).
Například Rivals, jsem po 4-hodinách na originu vrátil, prostě vůbec sem neměl pocit, že to jsou automobilové závody, natož abych z hraní měl nějakou radost.
Takže abych to zhrnul příběhu se nebojím, ten půjde ignorovat, čeho se ale bojím, je jízdní model. Ikdyž je to arkáda, tak si myslím, že by měl člověk pořád cítit, že "řídí" auto, a hlavně by měla jízda přinášet radost. -
-
Neviem, ja som si na ovládanie v rivals zvykal troška dlhšie ako obvykle, ale keď si si na to zvykol tak to bola jedna báseň, to isté v most wanted z 2012 ale aj hot pursuit z 2010, mimochodom všetko veľmi kvalitné need for speed hry. Po tých brakoch ako undercover, prostreet, world alebo the run to bolo aj tak trošku vykúpenie.
Ja mimochodom stále považujem Porsche Unleashed za najlepší nfs aký kedy vyšiel, tá hra bola aj sakramentsky ťažká, teda niektoré tie závody na čas.... -
-
Porsche je klasika. Možná jsem na sérii NFS kritický, hrál jsem NFS 2 pak Prosche a pak až Undergroundy....Ale Rivals mě teda vůbec nechytlo. Prostě jak říkám po 4 hodinách nevěděl proč bych se k tomu vracel. A kdybych si měl vybrat NFS za posledních 5 let, tak si raději nahraji Flatout (jen závvody, stunts a DD jsem jsem hrál spíše protože jsem musel)
-
-
oh flatout ! to je podľa mňa najlepšia závodna hra aká kedy vyšla...je škoda, že bugbear už nemá na značku práva a ten ich nový projekt wreckfest za prvé nevyzerá ani zďaleka ako flatout a za druhé dokončenie tej hry je v nedohľadne :( Ja si sem tam zahrám prvý alebo druhý flatout najmä kvôli tej špičkovej hudbe, aj ultimate carnage nebol špatný.
-
-
-
-
-
Bože tohle fakt ne - sérii Need for Speeed jsem přestal hrát právě v době, kdy se do ní snažili naroubovat "příběh" - fakt o něj nestojím, takže nazdar maximálně bazar EA...
-
-
tuším, že práve v most wanted z roku 2005 sa to snažili viacej pretlačiť do hry, ten trápny príbeh a v undercover a the run, mimochodom jedny z najhorších nfs hier to previedly do "dokonalosti"....závodná hra má byť o závodoch a nie o týchto prihoretých a hlavne násilných príbehoch....
-
-
:D boze to sou zase hlody
-
-