Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luk není zbraň, která střílí jako samopal a pro tuto hru samopal rozhodně zapotřebí je. Velká četnost útočících nepřátel ze všech stran totiž způsobuje že se Kate ohání lukem až komicky divně. Jako natahovat ho v tak rychlém módu jako bylo ukázáno v traileru mi přišlo dost ujeté. Jsem zvědav co z toho bude.

  • Carnage666

    No snad konečně něco, ale co mě zaujalo v traileru mnohem víc je "Future Imperfect" to je teprve DLC na který se dá pořádně těšit.

  • malachi

    ..už v tom je velký bordel...nová doba to len sprznila...😐..

    • Carnage666

      Můžeš to rozvést?

      • malachi

        ..kvantá nových postáv -zbytočných-plytkých bez kúska originality..len kvôli tejto dobe  ked všade musí byť multi kulti ,ako nevravím ..kludne si vymýšlajte ..ale nové postavy s novými (unikátnymi) schopnostami..nie ..ked je spiderman biely-tak zrazu musí byť aj žltý -oranžový-čierny aby nikto nebol diskriminovaný.....však aj tu napísali že je to ženský hawkey..prečo?...aj mená tuctové ..ako aj kaptn marvel😱...

        • Carnage666

          Tak kdyby si ty komiksy četl nepřišlo by ti to vůbec divný, je to studentka původního Hawkeye a její komiksy s ním jsou kvalitní a zabavný čtivo. Její postava byla vymyšlená už v roce 2005 mimochodem takže nevím kterou dobu máš na mysli. Proč existuje několik verzí Spider-mana bylo taky vysvětleno už několikrát a Spider verse je moc fajn koncept se spoustou zajímavých postav. Neřikám že občas Marvel a DC nevymyslí postavu která je tam jen aby uspokojila menšinu třeba, ale některý postavy který lidi štvou jen protože se jim osobně nelíbí pohlaví nebo barva pleti příchazejí kolikrát o kvalitní tvorbu protože to odsoudí jen od prvního pohledu. Hodně těhle zbytečně hejtovaných postav jsou dokonce děti nebo adoptivní děti slavných hrdinů a u těch i docela dává smysl proč vypadají nebo mají schopnosti jako jejich rodiče, viz. Speed a Wiccan (děti Scartlet Witch), Stature (dcera druhého Ant-mana), Kate (studentka Hawkeye)

          Nešťastný výběr v týhle konkrétní hře to podle mě je jen tím že jako další postava bude prostě další Hawkeye na místo Panthera třeba, prostě až moc sobě podobný postavy.

          • 0tecFura

            K marvel filmum nedávno vyšla nějaká knížka nebo co. A tu knížku četl nejakej filmovej kritik a udělal podle toho clanek: top 10 zajímavosti co o marvelu nevíte. A první bod toho topu bylo: Scarlett witch je možná mutant. V ten moment jsem to přestal číst. Pakos 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit