Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Pokud nebude PVE obsah jen za prachy a poopraví trochu bugy, takto možná možná bude stát za to ale PVP DZ toho nenabídne více než srandu - a nějaký ten loot až se na něj patřičně nalevelujete tedy naexpíte v DZ.

PVE by se mohl brát jako takový jiný typ kampaně která by se třeba rozšířila, PVP zase takové to dollootování. Kupodivu mně ani tolik nevadilo že když máte nižší level že někoho nezabijete - když ho střelíte do hlavy tak mu to ubere více a takto není jen o levelu. Ten skill tam trochu taky je - dřep by se tam hodil protože krýt se nedá stále a někde sedět opřený za bednou není ono + ten pohyb je pomalý. Za mně ano napár hodin denně dejme tomu... PVE třeba na déle. Navíc když to zmáknete sami to je taky plus. DZ se dá hrát sám taky nebo s lidmi co potkáte pokud teda nebudou chtít víc zabíjet ostatní a kazit vám hru.
  • Sr_Lobo
    Tak šup, kdo bude první aby si zase pobrečel nad Hypem ? *15*
    • oznámení o betě a hype? Podívejme se na Zaklínače, toho hypují už tři roky a z toho půl roku po vydaní. Naposledy hypovali včera...
      • Sr_Lobo
        Ty z toho budeš žít ještě hodně dlouho viť ? *15*
        • otázka je, proč jsi včera nic nepsal pod Zaklínačem o hypu a tady máš potřebu rozvíjet nějakou debatu o hypu, když jenom informují o betě, což je zcela normální, když se jedná z velké části o mp hru...
          • Sr_Lobo
            Jednoduchy - protoze mi ani jedno ani druhy neprijde jako zadnej hype a fascinuje me kolik lidi to tak vidi a kolik jich to tak strasne proziva. Myslel sem ze ta prvni veta je dostatecne srozumitelna.
            • nemáš zač, jsem tu pro tebe kdykoliv :)
            • Sr_Lobo
              Tak dik zes mi to tak hezky a objektivne vysvetlil ;-)
            • myslet je howno vědět a u tebe to platí dvojnásob...
      • Heh já jsem celou jejich kampaň ignoroval hru si koupil a byl dost nemile zklamán
    • C-BEAM
      chtěl si napsat druhý
      • Sr_Lobo
        Proč ? Já sem za tu zprávu rád a po dlouhý době se těšim na tuhle hru od ubi.
    • Pro me super zprava aspon to budu moc vyzkouset jestli do toho jit
  • walltar
    Super, takže Přesně ve stejnej datum jako closed beta pro BDO. *9*
    • Ne, to neni closed beta.
    • Co je BDO?
      • Black Desert Online
        • aha, díky. Znám to, ale ta zkratka mně nic neříkala...
  • Pane jo ta cenzura dneska jede 5 příspěvků za minutu jen tak dál za chvíli bude celá diskuze prázdná *1*
    • Jo no ta cenzura byla dost zbytečná, ale nepřekvapuje mě to
      • ani nevim o co jde ale vsadim ledvinu ze zas o nic neslo, games jsou v tomhle bohuzel nejhorsi web
  • Lukyz
    Budu se opakovat, ale pokud někdo stejně jako já nemáte kamarády (na Uplay nebo Steamu *1* ) a chcete vyzkoušet i co-op tak si mě klidně přidejte *4*

EDIT: Mám to v popisu profilu, ale jinak je to:
    Steam: Lukyz, Uplay: Lukyz-CZ, Origin: Lukyz88
    • Přidávám se:
      STEAM: defkorek a Uplay: jukyn20
    • nick?
  • Krescz
    budu věštec again: hra vyjde totálně zabugovaná a ořezaná o polovinu věcí, které ubi slíbil(watch dogs), lidi to přestanou hrát jakmile si uvědomí, že jedním headshotem prostě nikoho nesundají *11*
    • tak to fungovalo v predchozi bete. Ale to byl test na coop a multak. Maji novy engine, potrebuji to testnout. Nepratel tam bylo podle meho vic a meli vic hitpointu, nez by melo byt v singlu.
    • ve wowku taky headshotem nikoho nezabiješ
      • no jo ale to je wowko ne Tom Clancys World of Warcraft......
  • Je dobry ze ze stedryho marketingovyho snazeni, jednomu brzo dojde, ze se ani v tomhle pripade nepujde proti tradici her tri–ackovyho rybniku. Forma opet zvitezi nad obsahem a co bylo Destiny pro rok 2015, bude Division roku 2016. Jen mam tuseni ze mechanika akce bude u Division o moc vic kulhat. Kdyz bude cas, tak se i pres to do bety podivam—na to sladky vizualno a UI design (mapa me bavi moc). Krome toho uz ani nevim, kdy jsem si naposledy mohl nakonfigurovat vlastni postavu. Na mysl mi neodbytne prichazi jen Mass Effecti "Laura Shepard" a muj hernim svetem krasne konfrontovanej Kahjiit z Elder Scrolls. Mnau.
    • K tomu konci mě z nových her napadá Elite (přidajíto tenhle rok), Star Citizen (nevím kdy). Z těch co vyšly tak třeba takový EVE mělo už před 10ti lety hodně detailní konfiguraci obličeje a nezapomenu na RainbowSix:Vegas (1,2?), kde si mohl člověk přidat celkem jednoduše na paňáca dokonce svůj gezicht (přes webkameru).
      • ja myslím, že dobrej příklad toho jak si můžeš vytvořit vlastní postavu včetně jejích paramatrů (které ve hře potom opravdu využiješ a podle toho hraješ určitým stylem) je celá série Fallout
      • Kopec titulu te necha piplat se s postavickou, jenze je to pak ve hre dost jedno. Moje stejskani miri spis k tomu (ne)reflektovani hracem vypimpeny postavicky, nemoznosti hrat ji urcitym zpusobem/profilem chovani. A to pak exponovat do deje. Pribehove Shepard i Khajiit jsou myslim dobrym prikladem toho, ze to jde.

Hadam, ze stary hry v tom byly mockrat obratnejsi (?) Nehral jsem, byt nekdy se chystam napr. na KOTOR a Vampire The Masquerade Bloodlines. Cely tema mi vlastne pripomnel cerstve dohranej prvni Fallout.

Elite i Star Citizen mam v hledacku, jenze muj HW rika ne. I EVE mam v hledacku (v nem jsem dokonce stravil nekolik hodin), jenze tam je proti zase kalendar.
  • Jack1947
    I když mně spíše tohle pižlání většího levelu- flintou když vám dá jen třeba 2 rány pěstí/bejsbolkou odrazuje Clsdbetu jsem akorát prošvihl tak zkusím aspon tu open... aspon vím co za hru si nepořídím.

Navíc už ted mají nachystaná DLC ugh... *12*
    • DLC: stejně jako každá AAA hra co vyšla za posledních šest let
      • Jack1947
        Jako každá hra asi ne no... Ne tedy každá MMo hra ovšem.
        • Každá AAA ano tedy pokud to není takoví propadák že to nikdo nehraje ani v den vydání
          • Jack1947
            Division je propadák ? nebo kam tím míříš...
            • No naštěstí občas vyjde i takováto hra. Doufám že mi vydrží alespoň do DS3 protože noví Xcom jsem sjel za 3 dny
            • Jack1947
              Tak pak je to ok ne ? máš partu podobně bláznivejch kámošů a můžete jít grindit do aleluja.
            • No bavilo mě to u Destiny i Borderlands tak mě to bude bavit nejspíš i tady *15*
            • Jack1947
              Jen to řekni naplnou hubu, je to grind... *7*
            • No mě se spis nelibý že je nezničitelné a do klasického MMO to má taky sakra daleko je to coop a žánr nevím jak nazvat snad Hunter gear hra
            • No mě se spis nelibý že je nezničitelné
            • Jack1947
              Oni to prezentovali od začátku jako spíše klasické MMO jen postapokalyptickém NYC... takže výhrady k (ne)krytí nejsou nasnadě...
            • Ne jen říkám že je dnes DLC systém naprostý standard. Na Division se samozřejmě těším ale mam pár výhrad například ke krytí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit