Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další rigidní střílečka. Evidentně je prostředí jen kulisa. Hezký enviro, ale něco tomu chybí.
  • Jack1947
    No thanks, rather old times Stalker.
    • pokud mas rad stalker tak bejt tebou to zkusim. Ze stalkerovskyho pohledu je to hodne dobry. Ano, je tam sice zatim asi tak 30 procent contentu ve forme pvp, ale je to zatim to nejblizsi po stalkerovi, co ke stalkerovi :D je.
  • Čekal jsem teda trochu více mysteri.
  • Vyborna hra, doporucuju. Kdo by si chtel uzit na 14 dni premiak a 100 goldu navic, tak se regnete pres muj link: https://eu.survarium.com/account/eu-en/referal/793C2757943E22C
    • jakej mental mi muze dat minusko, to je za hranice veskereho chapani. Ale jsme vlastne v cesku, neni se cemu divit.
      • vonTossis
        dle této "věty" by to vypadalo tak, že sis musel ta mínuska naklikat sám
        • Asi te zklamu, ale na te vete neni nic divneho. Nebo si taky postizen jakousi moderni predstavou o tom ze neco takoveho by dospely clovek nikdy nenapsal a zakonite to musel napsat "12y old kid"? Ta predstava me skutecne bavi.
  • příběh co si člověk musí vytvářet sám... tohle je spolu s procedurálním generováním světů/levelů ta nejhorší věc pro člověka, co rád hraje příběhové hry :P
    • nejhorší vec jsou pribehove hry
  • hraje to někdo, že by mi dal invite ? (je to vyhodné pro oba.)
    email kubanm500@gmail.com
    • mas to tam
  • vlk taky sliboval *7*
    • A ovečky uvěřili,,,
      • Když jsi blbej, tak sem nepiš.
        • jeanczarny
          To by tady bylo pěkně pusto...
      • rip gramatika. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit