Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je jasny, oni jsou domluveni s Putinem, aby zautocil na Ukrajinu, protoze nemaj dodelanyho Stalkera. 

    Když to vycichlo, zavolali Vladovi podruhe, ze je ted potreba sabotovat prazske kancly, protoze si lidi stezovali. 


    Bych chtel videt tebe, jak by se ti pokracovalo v praci, kdyby okolo tebe litaly rakety. 

    • Oni v tu dobu byli uz v CR vis? Ale chapu ze dneska rikat cokoliv proti ukrajincum znamena byt prorusky svab. Pouze upozornuji na to ze tech nahod je nejak moc.

  • To jsou mi ale nahody kolem stalkera. Nejdriv to meli uz skoro hotove ale kuli valce odklad o rok a pul, pak unik dat z cloudu a ted tohle. A zrovna to nejdulezitejsi patro. A uplne nahodou par dni po te co jim lidi zkritizovali verzi co ukazovali na gamesconu. Ted jeste aby oznamili ze byla poskozena dukezita data a potrebuji dalsi roky na dodelani. Mozna jsrm jediny ale neco mi na tom trosku smrdi.

    • uher

      Nejsi jediný. Byla to první věc co mě napadla. Těch náhod už je prostě nějak moc.

    • Je to přesně jak říkáš!!! Nechtějí vydat hru na které pracují a jelikož toho nejsou schopni, tak je zcela určitě nenapadlo že existuje něco jako oficiální posunutí data vydání tím že to pouze oznámí. Nu a tak se rozhodli k drastickému činu zapálit si vlastní studio 🥲 Máloco mi dávalo kdy větší smysl 🙃

      • To neni o posunuti terminu. Ten uz posouvali nekolikrat. Tohle je o tom, ze zpetna vazba od lidi na gamescomu jim ukazala co maji vsechno spatne i kdyz meli hru vydat za 4 mesice. Takze jestlize na ni delaji jak tvrdi vice jak 4 roky tak ty chyby ktere jsou zasadni (nefunkcni ai, pady hry, bugy a glitche uz v uvodu, propady fps, soubojovy system) neopravi za 4 mesice a pravdepodobne ani za dalsi rok. Nejsnazsi reseni je tedy znicena dulezita data a nutnost tyhle veci udelat znovu. A jelikoz jim vyvoj plati z valne casti microsoft tak nemuzou chtit dalsi odklad kuli tomu ze jim hra nefunguje. Treba se pletu ale takhle to na mne cele pusobi.

        • To je hodně divoká teorie. Uvidíme s čím přijdou, zatím ani nevíme jestli přišli o všechna data - před chvílí jsem koukal na video od Vortexu kde vysloveně říkají že někteří novináři značně změnili obsah původní zprávy od Vortexu aby vyzněl třaskavěji - téměř jako když o Bohdalce v Blesku napíšou že ve svých 92 letech bude čekat další dítě 🥲😄 Prostě pro senzaci cokoliv.

      • Tobě je hodně

        • Bruv, ironie Ti nic neříká? 💀

          • u tohodle tématu jeden nikdy neví... bruv

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit