Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    znicujici pravda nebo ( už jsem zapoměl nick ) to byl troll na úrovní tomu.
  • Amen, bioshock na vesmírné stanici, což je vlastně tak trochu system shock mi to v prvním gameplay traileru evokovalo taky. Hlavně když přihlédnu k barevné paletě a stylizaci postav tak je to spíš Bioshock
  • TheGGG
    jistě anonymku... jestli je to tvé tajné přání...
  • uaxpk
    Souhlasím. Prey dobrá hra, ale neměl jsem nikdy chuť si ji zahrát znova. Zato Singularity nebo Timeshift si rád zopakuji. Ale 1000 lidí 1000 chutí
  • Tento nenávistný komentář nepatří do slušné a kultivované diskuze a proto bude smazán současně s udělením dvoudenního zákazu autorovi přispívat do této diskuze.
  • Grifus
    Jasne, jenze ma to jmeno vubec nejakou cenu? Pokud ano tak maximalne z duvodu co se kolem toho "pokracovani" deje, ne ze by prvni dil byl necim epickym s mega velkou fanouskovskou zakladnou. *1*
    Ja sem teda vcelku fanousek puvodniho Prey - mel sem dokonce originalni bilou krabicku a hra me bavila, predevsim kvuli propojeni s indianskou mytologii. *4*
  • Spíš ho o roh stolu zlomil někdo jinej, co hošane, přiznej se.
  • btw: take bych byl radsi, kdyby dvojka byla s bounty hunterem z vesmirne stanice. A jak ctu komenty po netu, je tech lidi az nezdrave mnoho. Dishonored z vesmiru mi oproti tomu moc nepoleze.
  • Prey byla super fps. Nic extra, ale hratkama s gravitaci originalni, stejne tak s ghost modem a lukem dodnes neprekonana. Jen si nejsem jist, ze zmena v hrnek bude lepsi...
    Ta pistole je sice detailni, ale ten jeji krabicovej design mipripada des.

Uvidim. Necham se prekvapit.
  • Veskoslav
    Nádherný slovník. Co ty jsi za nulu:)Nejsi ty příbuzný LV? Inteligence by tomu odpovídala.Prey byla po stránce hratelnosti naprostý průměr.
  • legendy priemernosti
  • Ilusiveman
    Legendu co tvořila dějiny FPS žánru jsi z toho teď udelal jakorád tak ty blbečku. Překrucuješ slova proč? Aby ses mohl bezhlavě vyblít kdykoliv se ti zamane? Pravděpodobně. Prey byla skvělá na to co byla. Pro mě srovnatelně příjemnej korydor, jako Republic Commando. (Který zase moc lidí nehralo, sequel se nekonal,.. atd) Ve zkratce pro mě jsou obě hry LEGENDARNI.

Tak a teď vyčůrat a spat.
  • Vogon
    PokemonGoo.

Ba Dum Tss.
  • Veskoslav
    V čem je Prey legenda? V FPS? Sotva. V příběhu? Rozhodně byl originální, to souhlasím. Zpracování? Sotva. Občas mi přijde, že fanoušci za těch téměř 10 let udělali z té hry něco, co nikdy nebyla. Legendu, která tvořila nějaké dějiny FPS žánru.
  • Veskoslav
    Ten jsem nikdy nedojel, ale nebyl špatný, ale něco mi tam chybělo tenkrát. Ale asi si nevzpomenu, co to bylo.
  • Nerad, ale musím s tebou souhlasit. *1* Nikdy jsem nepochopil, proč všichni Prey tak vyzdvihovali, mě všechny ty indiánské "sračky" okolo neskutečně iritovali. Ale druhý díl mě rozhodně zajímá. Singularity byla dobrá hra, stejně tak např. starší a mnohými opomíjený Timeshift. Ale vše je otázkou vkusu.
  • To už jsi přece dávno uďelal. Jen jsi přitom zanebyl DVD.
  • Ilusiveman
    HRA vypadá zajímavě to jo, jen škoda toho jména. Teda mohla se jmenovat třeba Mimic, nebo Not Lifeless Space, ikdyž chápu, že taková představa lovené zvěře nebo nekonečného potravinového řeťezce je asi lepší a hlubší než moje kreativita, leč zase, Prey je Legenda.
  • To je docela jednoduché. Zenimax se snažil převzít Human Head, ale ti je vyfakovali a raději nechali Prey 2 umřít, než se nechat koupit. Jenže HH nemůžou co měli vydat, protože je to zaplacené Zenimaxem a Zenimax na tom nemůže pokračovat, protože to patří i HH, a ti jsou zásadně proti. Nu a Zenimax má jméno, které má z jejich pohledu hodnotu jako herní značka, to že ta hra bude o něčem jiném je detail, který je netrápí.
  • alladjex
    Ok, nechal jsem se zlákat a podíval se do článku a na video. Nezlobte se na mě, ale tohle někomu přijde něčím originální, zvláštní nebo jiné než ostatní scifi-horror fps? Protože nejsem fanoušek FPS, tak mě máloco z tohohle žánru zaujme. A tohle podle mě působí sice hezky, ale neoriginálně a klišoidně. Takový Dead Space ve veselém a hravém kabátku. Prosím, vůbec to nesrovnávám s původním nástřelem Prey 2, ale mluvím čistě o samotné nové hře. Popravdě, kdyby to neneslo název Prey, tak to podle mě polovinu lidí v diskuzi nechá naprosto chladnými a hra pro ně prošumí nepovšimnuta. Neříkám, že to tak je ... mě to tak přijde. Můj názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit