Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klon bioshocku/dishonored ve vesmiru. Kdyby se to jen nejmenovalo Prey :(
  • jindra.veliky
    Takovou kravinu jsem přesně nechtěl. Jak Dishonored kde se proměňuje že v rybu a podobný blbosti. Zlatý starý Prey
    • MickeyMutant
      ...kde se proměňuješ v nehmotný přízrak a astrálním lukem střílíš bubáky, zatímco k tobě promlouvá duch tvého předka.
      • A to bylo fakt cool, měnit se na hrnek ne. Toto nazvat Pray je prostě trapné ...
  • Zabiju tě hrnkem - Riddick.
  • Jack1947
    Škoda že už to bude úplně jiná hra zas nějakej suvival ( trochu podobnej Dead space tam byl taky inženýr).
    • madPav3L
      Taky mi to připomíná Dead Space, ale to mně vůbec nevadí, měl jsem ho rád.
      • Jack1947
        Jo jasně ale před lety to fakt vypadalo na pokračování a nakonec z toho vyleze tohle.
  • A jak težký ten hrnek bude, když si ho někdo bude chtít odnést?
  • Grifus
    Me to teda pripadlo spis jako Bioshock z budoucnosti. :)
    Nejak nechapu zruseni puvodniho druheho "Prey". A uz vubec nechapu proc se zuby nehty drzi nazvu Prey. S puvodni hrou nema nic moc spolecnyho. Ikdyz toto vypada alespon jako vzdalenej pribuznej narozdil o te zrusene verze. :)
    • Amen, bioshock na vesmírné stanici, což je vlastně tak trochu system shock mi to v prvním gameplay traileru evokovalo taky. Hlavně když přihlédnu k barevné paletě a stylizaci postav tak je to spíš Bioshock
    • To je docela jednoduché. Zenimax se snažil převzít Human Head, ale ti je vyfakovali a raději nechali Prey 2 umřít, než se nechat koupit. Jenže HH nemůžou co měli vydat, protože je to zaplacené Zenimaxem a Zenimax na tom nemůže pokračovat, protože to patří i HH, a ti jsou zásadně proti. Nu a Zenimax má jméno, které má z jejich pohledu hodnotu jako herní značka, to že ta hra bude o něčem jiném je detail, který je netrápí.
      • Grifus
        Jasne, jenze ma to jmeno vubec nejakou cenu? Pokud ano tak maximalne z duvodu co se kolem toho "pokracovani" deje, ne ze by prvni dil byl necim epickym s mega velkou fanouskovskou zakladnou. *1*
        Ja sem teda vcelku fanousek puvodniho Prey - mel sem dokonce originalni bilou krabicku a hra me bavila, predevsim kvuli propojeni s indianskou mytologii. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit