Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak lidi na ně nadávaj a taky si myslim že by to bez nich bylo lepší, ale vzhledem k tomu že tě one hitovali jedním skokem, svůj účel lekacího monstra docela splnili
  • Jack1947
    Když to říkáš...
  • TheGGG
    troll je jen vylepšený trotl
  • "...hmm. Finančního pantera, říkáš, jo?? Na něj Sheebo!!"
  • Neprožívej to tak, počítač není jediná věc v tvém životě ...
  • Jack1947
    To je jedno... je ti jasné že tě tady spíš mnozí mají za trotla a ten má od trollů sakra hodně vzdáleno...
  • TheGGG
    Proti PC bláboly? Tos asi četl špatně, proti PC nic nemám, jen zdejší PC MASTER RACE jsou banda ementálů.
    PS: dle tvého prvního komentu je vidět, že umění trollingu, je ti cizí.
  • Jack1947
    Hmm a proč reaguješ, tedy? *7* Já upřímně od tebe viděl max rak nějaké zase protipc bláboly ale žádnej trolling. O doktorovy ani nemluvím to i ten jindra občas vás dokáže strčit do kapsy.

Zlepši se ne? chceto trochu života...
  • Jack1947
    To už tu myslím někdo nadhodil dřív, nebylsto ty s tím helipadem? mimochodem nebylo špatný ale já bych byl pro only elephants or bears... a néé helipad i když slon co by např i dokázal se zvednout a odletět by marnej nebyl, koncept bych pak trochu poupravil.

Mohl by to být i samostatný mod, jenže FC není moc o co vím vrtulnících... tak spíš minihra. Jakási.
  • TheGGG
    džís, dneska nemám náladu na nic jinýho, než na druhořadý džouky. Člověk nemůže být pořád na špici.
  • Dovolil bych si to upravit ze slona na mumakila z pána prstenů a používat ho místo vozidla , osadit ho těžkýma zbraněma a třeba helipadem
  • Jack1947
    No, tak vymysli něco lepšího ty mladý vypracovaný muži *7* , chápeš že tady zastávám trollý práci (částečně) ? trocha vděku ježíš.
  • TheGGG
    ty seš chobot *1*
  • TheGGG
    tak mutanty bych vůbec nezmiňoval, *11*
  • ta jedna mise v jedničce co byla celá vevnitř v laborkách a byli tam všude mutanti byla docela tmavá *1*
  • Go Go Power Rangers!
    Go Go Power Rangers!
    Go Go Power Rangers!
    Mighty Morphin Power Rangers
  • cumpi3
    jo no...ono každé FC bylo úplně temné a nebarevné *6*
  • Pandy budou v dalším DLC, které bude "omylem" vypuštěno příští pondělí. *3*
  • cumpi3
    Tak mě hlavně zajímají HW nároky...FC3 je totiž dle mého velmi slušně optimalizován a já si užívám hru na plné detaily a to nemám nějaký nadupaný notebook (resp. mám, až na slabší grafickou kartu)...ale s každou konverzí z konzolí (tedy s víceméně každou hrou), se klepu strachy, jak to odfláknou...a vydání je za dveřmi a oni zatím mlčí, což mě děsí o to více
  • Morfujem! Šavlozubý tygr!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit