Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Načančaný "gameplay" video je skvělý ale podle normálních, neupravených hratelných ukázek to vypadá spíš jako obyčejný counter strike okořeněný o destrukci a pár mechanik. Jinak to ale asi udělat nejde, když to má být multiplayer. A AAA singleplayer policejní simulaci, jako byl kdysi úžasný Swat 3, dneska už asi nikdo nevyrobí. Každopádně jsem na hru hodně zvědavej a jsem rád, že dělají se značkou alespoň tohle, než Rainbow Six Patriots, který plánovali. To nemělo společnýho se simulací policejní zásahovky už vůbec nic.
  • Toto mě potěšilo... "Jenže Ubisoft"...... *7*
  • Já bych bral i podpůrného odstřelovače :D
    Jinak je to super.
    Zase mne to začalo zajímat.
  • repcak.petr
    Škoda,že nebude singl *13*
  • tonnymontana
    Hru nehodnotim na to ej cas ale vypnuti respawnu chválím a prepnuti mrtveho hrace do vzdusneho prostoru je vynikajici napad ktery urcite prebere dalsich nekolik her. konecne zadna 2minutova nuda nebo hure treba hodinova kde pozorujete svoje telo ze vsech moznych uhlu:D
  • Miserius
    Paráda!
  • Mato1987
    Ďalšia ubisoft hra čo ma obrovským oblúkom obíde, ten trend takmer všetkých ich hier ísť smerom coopu alebo úplne len multiplayeru ako unity, division a teraz toto...humáč.
  • Veškeré info byť zajímavé mi přijde zcela podružné když 30 fps lock?! U očekávaných her mě technická stránka produktu zajímala vždy až na druhém místě ale žabožroutům se moje priority podařilo zvrátit. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit