Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Hrát se to dá a vlastně jediný pohon tam jsou nová auta které postupně s vyhranými šampionáty postrádají smysl pro určitou disciplínu.

  • tomasrippl

    Po grafické stránce příšerné, model fyziky je taky nepropracovaný. Ke koupi by mě to nechytlo ani za 10$

    • Jack1947

      Nicméně to řízení, je docela obstojné...

      • tomasrippl

        Tak s tím souhlasím 

  • Matyas39

    Ne! Radši Forzu!

    • Jack1947

      Ta ale není moc rallye 😬

      • twicer

        No forza skrze otevřený svět a offroadová vozidla, nabízí lepší rally zážitek než celá vrally4.

        • Jack1947

          No jak myslíš, já bych volil DIrt Rally a nebo Dirt4 - Forza je hlavně čistokrevná maximálně arkáda ale rally si moc fanoušek neužije. Skoro jak Tennis...

          • twicer

            Nevím co to sem zas pleteš za krávoviny, o kterých tu nikdo nemluvil. Pokud máš chuť na rallye a dáš před sebe vrally ( o kterém je tento článek, you know.. ) a forzu, tak si lepší offroadový zážitek odneseš z forzy. 

            To dá rozum že Dirt4 je o řád lepší rally hra..

          • tomasrippl

            Dirt 4 mě bavilo a grafika, fyzika i řízení bylo povedené. 

        • Matyas39

          Souhlas.

      • Matyas39

        Ale stejně jsou to lepší závody než toto.

        • Jack1947

          Není to tak hrozné ale už mě to docela začíná nudit... progress je tam 0,0 prostě jen se hraje šampionát několika dní dlouhý a když se nesjede musí se znova( tzv není 1místo) nuda nuda furt to samé a nová auta za to nestojí.

  • Neviem ci to bude spravne, ale ked to zrovnam s FH 4, tak tato hra je ozaj ako z minuleho storocia. Pozrel som si par gameplay videii a aj tych 6/10 je vysoke hodnotenie.

  • Jack1947

    Už jsem psal že největší problém je tady asi příšerná grafika, kterou se snaží zahladit filtry ale moc se jim to nedaří, textury v ultra nízkém rozlišení... nebo aspon zubatost napovídá.

    Hratelnost ve finále taky nic moc, prostě chybí nějaký ten drajv proto se hnát v před, navíc je to spíše jako taková gambling hra - nebo aspon některé závody které se musí vsázat aby se vůbec mohli jet - nejhorší je potom vyhrát a polovinu spoklne oprava auta a snad nějaké ty penalizace ? ale jo má to i své světlé stránky třeba Hill racing jede se na čas do kopce, buginy jsou takové divné - nemastné neslané

    rallye taky nixc extra, nejhorší je AI ta opravdu funguje podivně, nedá se vybourat a když vás předjde je to většinou konec ( ale jsou na tratích různé zkratky tak se třeba dá nějak předjet)

    Třeba to ůolha mechaniků a ruznejch jinejch skupin jsem moc nepochopil, ta hra je prostě celkem prázdná navícv hnusná hnusnější než z traileru tohle za 49,99E faktr ne možná ve slevě ano.

    Sekají se tam i animace. To je co říct, jinak zvuky jsou taky nic moc zvuky aut podibně utlumené, okolí třeba ujde ... prostě ta hra měla vyjít před 10 lety a úspěch by byl takhle bohužel tak 5/10 a to je opravdu hodně, některé věci se tam už těžko updaty dopilují. KDo chce rallye jednoznačně DIRT4 tohle je taková ne arkáda/arkáda

    Na druhou stranu jízdní model když už ten kolizní je hrozný ( auta připomínají zmuchlaný polystyrén)celkem ujde a auta se chovají i neočekávatelně, i když některí až přehnaně.

    Celkem zábavný je Gymkhana mod( tady se to jmenuje nějak khana), neřikám že to hře pomůže ale jako osvěžení docela ujde.

    Jinak je to děsnej stereotyp kdy se grindují peníze už z projetejch závodů... ale zase se dají auta nastavit podle vlastních preferencí a dle terénu. Co na tom když některé modely aut z hlediska nedostatku detailů vypadají hůř než z roku 1998 a většina tak rok 2002 ale nehraje se jen kvůli grafice a hnusnejm modelům aut.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit