Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Ale jo, Novinky a další servery z domény tiscali jsou úplně jiný level.
  • Tilwaen
    Utajene objekty nejsou na google earth ani nikde na mapach videt.

V tom případě to jsou dobře utajené objekty, ne?
  • Tilwaen
    V tom případě je dobře, že nemáš žádnou soudní moc.
  • Já bych to udělal. Tak, že bych si vyhlídl na leťišti nějakou řeckou rodinu (včetně dětí). A obvinil je ze špionáže. Napařil bych jim nejvýší sazbu která je možná. A požadoval bych od řecké strany stažení obvinění. Kdyby trvali na svém zavřel bych jim ambasádu. Jen aby věděli kam patří darmožrouti.
  • Jack1947
    Dík, já se vždycky bojim co mi kdo napíše hanlivého... a ono né.
  • Ti co nejsou schopni se postarat sami o sobe budou soudit nás.
  • CIA budovy jsou veřejně stojící úřední budovy uprostřed města, to je snad rozdíl, jak by asi vymazaní z map utajení takového objetu komu pomohlo? De o to že pokud cestuješ mimo vytyčené turistické trasy a už vůbec že se pohybuješ v místech kde se nachází vojenské objekty je taky rozdíl, pokud se třeba chystáš někam do Divočiny jako dobrodruh taky na to musíš mít povolení a kdesi cosi. Tohle je sice civilizace ale opatrnost by prostě vždycky měla bejt pokud se jedná o jinou zemi, mentalita + jiné zákony atd. atd. atd.
  • No evidentně toho o UAE moc nevíš, nic ve zlém :D
  • kostejnesmrtelny
    Zkus skotský střiky, na hysterii prej zabíraj docela dobře *14*
  • jen obrazně mávám hochům na rozloučenou, já narozdíl od nich, nikam jezdit nemusím :D
  • Ghost47
    A v tom je ten problém. Řecko bere na obranu z Unie milióny eur a tady někdo natočí, že na vojenské základně kousek od Turecka je akorát prd... tohle když praskne, tak si budou muset zrušit 19. a 20. platy...
  • TheGGG
    tak islámská země, tam je trest smrti za kde co, pokud to není pedofílie, terorismus, nebo znásilnění...
  • Aby ti nepraskla cevka, mozna te zaujme, ze existujou i lidi co treba Bohemku neznaj ..a takova komicka kauza probehne mediama i mimo nasi vlast a leckdo se podiva co vlastne ty lidi delaj za hry. Ono, kdyz budou psat o tom, ze se resej herni vyvojari ...tak asi o nich i neco povedej. A nejakej DayZ me opravdu nezajima.
  • Počkáme si na výsledek soudu. Řecko je údajně demokratická právní země, tak uvidíme. Soudce minimálně u nás a veřím že ve všech právních demokratických státech, má vždy zapojit při rozhodování rozum a nebrat věc čistě byrokraticky. Mám své pochybnosti, že to byli agenti. Domnívám se, že to jsou smolaři, kteří byli na špatném místě ve špatný čas a potkali špatný lidi. Pokud tomu tak bylo a já jsem přesvědčen že ano, několik měsíců ve vězení by mělo být dostatečným trestem, ačkoli já bych jim nikdy takový trest nedal a přinejhůř bych je vyhostil. Každopádně uvidíme, jak to posoudí soud.

Osobně těmto dvoum držím palce. Nezaslouží si ty další nervy a možná i další trest. To prostě ne. Je mi jich upřímně líto. Málo kdo si to uvědomuje, ale když bude stát, nebo někdo mocný chtít, sežvejká vás jako nic a pak vyplivne na zem.

Držím jim palce.
  • Hmm. Země, kde je trest smrti za focení - skvělý tip na výlet. Trochu se kulturně obohatit...
  • do blazince nejspis
  • wenceslaus
    Lidi...Lemnos International Airport - mezinárodní letiště, nešlo o oblast 51. Bylo to letiště, na které nejspíš i přistáli.

Pokud mají supertajný vojenský projekt či silo na polo-civilním letiši a navíc je jejich hlavní preventivní zabezpečení je cedule...

https://www.google.cz/maps/@39.9131786,25.2267654,981m/data=!3m1!1e3
  • No ale na skoro vsetkych ostrovoch okolo turecka to tak je. Staci vyjst na nejaky vyssi kopec a spravit fotku krajny a na 90% tam bude v zabere aj nejaky vojensky objekt. Ostatne to je asi ako napriklad Egyptska Hurgada. To ich civilne letisko je vlastne z polovice vojenske, kedze na konci drah maju zakopane hangare pre stihacky.
    Druha vec je ale co vlastne cakali. Nasrali starostu toho ostrova, ten jasne nechcel aby sa ich ostrov vyskytoval v Arme. Provokovali no tak greci nasli zamienku.
  • definuj utajene objekty. CIA alebo NSA hlavne budovy najdes na google maps v pohode alebo aj znamu Areu 51. Este by sa dalo pochopit keby Google "vymazaval" americke zakladne pripadne zakladne ich spojencov, ale preco by mazali ruske, cinske, indicke alebo hocijake ine zakladne ? Ostatne Google nieje jediny a zdaleka kvalitny zdroj. Ten kto chce tak si moze ziskat snimky aj inde a daleko lepsie. Aj tak vecsina snimkov na Google Maps je niekolko rokov stara a pre nejaku "spionaz" v dnesnej dobe v docela slabom rozliseni.
  • BangMeInBangladesh
    Jsou to agenti Turecké tajné služby MIT, ani o tom nevíte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit