V Red Dead Redemption II nebudete kořist jen stopovat, ale i chytat na udičku. I z pohledu první osoby
-
a bude to někoho bavit? Stejně bude většina lidí jen hrát hlavní příběh a na nějaké sofistikované lovení potkana se vykašle... hlavně aby zapracovali na ragdollu a nebyl to zas takový trapas jak u GTA V
-
Achjo, to zas bude mentalni cviceni, vydrzet nekoupit konzoli :(
-
Lidi přestaňte psát ty h0vna za ty číslovky, když nevíte jak, tak to napište celé slovem, díky.
-
To byla minihr, GTA je známé minihrami a kolikrát některé zábavnější než hlavní nápl. Třeba GTAV pomoc policii nebo ty minimise s kolejmndoucími byli super!
-
Musím říct že RDR1 pro mě byla do té doby než jsem ji sám hrál neznámá hra, nakonec to byla zábavno kovbojka s enginem z GTAIV. Kterou jsem dohrál do konce a bavila, i když ve dvojce by mohli poladit míření a chování zbraní a trochu fyziku postav.
-
prý na tobě bahno zůstane dokonce i po zaschnutí, ale pochybuji že kvůli tomu budeš mít horší ceny jako v KCD.
-
vim o cem mluvis, bojim se ze to bude otravny jak kuzelky s Romanem v GTA IV a podobny aktivity...ale i tak kupuju v den vydani
-
v DR III. mozno bude aj masturbacia z prvej osoby, pre ludi, ktori masturbuju v 3tej osobe
-
Strašně se těším, jsem obrovský fanda, jen doufám, že nebudu muset každých 5-10 minut chodit do lázní, čistit kvér, apod. věci, které mě budou rozčilovat. To je jako Jindra v KCD, kdy každou chvíly byl jak prase a někdy to až vytrhávalo ze hry jak se všechno rychle špinilo. Vím, lidi v té době stejně o sebe moc nepečovali a špína patří k životu v přírodě, jen doufám, že balanc zábavy a úmornosti opakovat jisté činnosti nebude moc velká.