Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joshua

    Tady chce nekdo rychly prachy. pche ze poctivy remake. Schvalne sem ted nainstaloval z original dvd ceskou verzi na win10 64 a funguje jak hodinky, hratelnost vyborna, dokonce fullHD rozliseni. Sem zvedav na ti "vylepseni". Tak ci onak radej nech udelaji pokracovani. Vzit uz hotovou hru a trochu ji prelestit neni u me "poctivy". A jeste nech tam pacnou cenovku 50€.

    • Hlavní důvod je zřejmě (určitě) portace na Switch, kde se dá vydělat majlant. A ono dělat nové hry nená žádná sranda, dobrej scénář, odladěné herní mechaniky atd.

      Výhoda toho, toto mít, je že remake/remaster/rerelase/port/bůhví_co se dá udělat levně v nějaké menší firmě, narozdíl od (dobrého) pokračování.

      Takže naopak remaky kvituji, protože hodně dobrých her, jež je zapomenuto, má šanci vrátit se na výsluní a původním autorům něco vydělat, tolik aby tvořili dál.

      Já bych například chtěl nějaký rerelease Psychonauts společně s dvojkou.

      • Také mám českou verzi, ale asi starší, na 4 CD. Instalace do W10/64 ale nejde a nejde, tak jsem ji nainstaloval do virtuálních XP a odtamtud do W10 překopíroval. Pak už jen nastavení kompatibility hlavního *exe na XP SP3, úprava rozlišení v configu a je to. Jak píšeš, hra jede jak z praku, žádný problém. A díky cellshaderové grafice vypadá i dnes dobře, bez jakýchkoliv úprav.


        Z mého hlediska není žádný důvod se o remake dále zajímat. Jó, kdyby někoho napadlo remake No One Lives Forever 2, to by bylo jiné kafé :-) Nebo Crusader No Remorse/Regret…  😛

        • Joshua

          DVD verze sla nainstalovat bez problemu. Ani nebylo treba nastavovat zadnou kompatibilitu. Jen sem prepsal dve cisilka v ini a jede to.

      • Joshua

        sem zvedav na cenovku toho levneho portu

    • solomon.short

      Vyhodu tohoto remasteru vidim jen v tom, ze pujde o jedinou legalni moznost, jak XIII koupit (bazarove krabicovky nepocitam). Ja mam verzi na GoGu, ale ta uz nejaky ten rok koupit nejde... 

      • x_ander

        Asi tak. Já ho na GoGu nestihl, takže jsem rád, že se to v nějaké formě zase dostane do distribuce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit