V RPG Hogwarts Legacy se podíváte do kouzelnického světa v 19. století
-
ako som uz pisal, odohrava sa to na pozadi realneho sveta.
-
ale cele sa to odohrava na pozadi realneho sveta.
-
Mjo, to by se mi take libilo a pravda, uplne si to o to rika. Ale treba budou mit odvahu do podobneho projektu jit, pokud Hogwarts Legacy dobre dopadne. :)
-
A já to řeknu! Já jsem doufal v MMO! Protože tohle přejedu a už se k tomu nevrátim. Ale MMO! Vždyť to k tomu úplně vybízí, na trhu nic podobnýho není, vyberete si fakci - Hufflepuff, Ravenclaw, Slitherin, Gryffindor, grindíte v zapovězeným lese, ti kamarádi o kterých se tu mluví jsou reálný lidi, mohli udělat parádní challenge mezi kolejema, doopravdy přidávat kolejím body, místo battlegroundů by byla hodina obrany proti černé magii kde by byl fight mezi kolejema, taky parádní famfrpál, každej se mohl specializovat na něco jinýho - podle mě to prostě Rowlingová napsala proto, že ji bavila Ultima a bála se že další dobrý mmorpg už nebude tak si pro něj napsala scénář 😀
-
Ještě že tu autenticitu Anglie 19. století zvyšují mozkomoři a kouzla, jinak bych ji ani nepoznal 😉
-
Britské impérium tou dobou ovládalo většinu známého světa. Zcela běžně si vyslanci vozili do Anglie sloužící, manželky, milenky, kamarádi, sirotky a tak dále ze všech možných kolonií
-
Já čekal kdo se zase ozve 😂
-
Boze...ona je to totiz realna anglie s tema kouzlama co??? Je to smyslenej svet a tak je snad uplne jedno ze je bez rasizmu a jsou tam ruzne rasy lidí i tvorů...
-
hlavne ma zaraza ta rasova diverzita v anglicku 19. storocia