Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Na to se těším.

První díl byl pocta klasickým FPS hrám. Větší levely kde šlo různě chodit a hledat skrytá místa, brutalita, šílené zbraně a hlášky. To byla skvělá hra. Na nic se nehrála, jako některé jiné.
    Akce jak má být.
    • oktavius66
      Souhlas, ještě by to chtělo nového Serious Sama a byla by to pecka.
  • Jednička byla SUPER takže uvidíme *4*
  • Ještě jsem nikdy v jednom odstavci neviděl tolikrát použité slovo "procedurálně" - autor článku se zřejmě tohoto úchvatného výrazu nemůže nabažit.
  • kubi-wan
    SUPER! Splněnej sen!
    Novodobá jednička je pro mě jednou z nejlepších stříleček posledních let... a i proto, že se v ní skoro střílet nemusí :)
  • Dohral som na PS4 a ok. Ale nahodne generovanie je zlo. Painkill....pardon Shadow Warriora nie je ale nikdy dost..
  • První hra byla lehce nudná po pár levelech. Neustálé non stop kosení monster a sbírání nábojů. Zííív, člověk už jen čekal kdy bude konec. Musím ale uznat, že některé lokace byly zábavné a prvních pár levelů to byla sranda, jinak je ale tento styl FPS už v dnešní době prostě out.
    a ano, myslím remake, původní hru jsem nehrál
    EDIT: ať mi ti prdlí mínuskáři netvrdí, že je to ve 3/4 hry pořád bavilo.
    • Ta hra měla opravdu dost přepálenou délku, respektive nedokázala zaujmout po celou dobu. Někde u 10. kapitoly už jsem si říkal, kdy tohle skončí.
    • Nevím, jestli po pár levelech, ale od půlky už mě taky nudila. Zatímco origo SW měl výborný level desing, nový "remake" jede ve stylu Serious Sama.
    • solomon.short
      myslis prvni dil remake? to souhlasim. oproti tomu originalni shadow warrior je tezce zabavny i dnes, pokud clovek prekousne grafiku a Build engine :)
  • Mě ten remake vůbec nebavil. Za to Shadow Warrior Classic Redux jsem si užil vrchovatě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit