Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uzivatel1982

    No jediný kdy mě Mafia bavila bylo, když jsem zaparkoval auto a poslouchal rádio. Jinak pro to místo na disku obetovavat nebudu. Multi vrazdicka taky není můj šálek kávy, takže tenhle měsíc mi moc radost neudělali. 

  • jindra.veliky

    tak DbD ocenim, Mafia 3 jsem hral 20 minut a stacilo mi to 

  • RaketovyZid

    A kdo bude řádit v Humble Monthly? To si snad článek nezaslouží?

    • ucho

      není to úplně stejná forma předplatného + kupuješ zajíce v pytli a po oznámení, co tam bude, už to koupit nemůžeš.

      • RaketovyZid

        Zajíce v pytli si kupuješ jen částečně, a upřímně tam zas takový rozdíl nevidím, jen že u PSka a XBOXu to maj jako výkupný pro online hraní.


        Prostě bych čekal, že když už píšou na GAMES o tomhle (a není to označené jako komerční sdělení), že by mohli napsat i o PC ekvivalentu.

        • ucho

          je to ekvivalent jen do doby, kdy si Monthly platíš pravidelně. ale ten zajíc v pytli (nemožnost si ho po odtajnění koupit) je poměrně velký rozdíl. informovat o něm je pak pouze reklama ve stylu "O tohle jste teď přišli." A oznámit ty známé hry? To už rovnou mohou psát články o každém bundlu a slevě, která na PC je, dostal by ses na podobně výhodné ceny. neříkám, že se o tom nemůže informovat, Humble Monthly je určitě zajímavá nabídka, ale těch slev je prostě na PC tuna a jsou stránky, které všechny tyhle akce bedlivě sledují.

          jinak rozdíl je to i cenový. u PS+ se díky různým akcím vlezeš do +- 100,- za měsíc. u Humble Monthly to máš nejlevněji snad za 220,- za měsíc. to už je solidní rozdíl v situaci, kdy dostáváš zajíce v pytli.

          • RaketovyZid

            Achjo, tak znova: zajíce v pytli si nekupuješ, půlka her je známá před uzavřením objednávek. A nebavíme se tady o bundlech a akcích, ale o předplatném...


            • ucho
              půlka? nemáš menší problém s matematikou?

              předplatné něčeho, kdy člověk nikdy neví, co dostane, ano.

              • RaketovyZid

                Reakce na příspěvek:

                Tak pardon Velký Pane Ucho za menší zjednodušení, přesněji by to samozřejmě mělo být 3/8 až 1/3. 


                Někdo, kdo tady prohlašuje něco o tom, že kupující neví co dostane, by tady neměl poučovat ostatní o matematice. Nejdřív jdi příkladem.

                • ucho

                  Reakce na příspěvek:

                  no a proto jsem ten Monthly bundle rozdělil na dvě části. co se týče části, kterou znáš dopředu, tak to se nijak neliší od jakéhokoli jiného bundlu nebo slevové akce. prostě máš tu dvě nebo tři veřejně známé hry a můžeš po tom sáhnout. zbytek je zajíc v pytly a většinou menší hry. tedy co se týče té známé části, v takovém případě už se může psát o jakékoli slevové akci. zároveň platí, že si můžeš na základě toho vybrat, jaký měsíc koupíš a jaký ne.

                  no a pak je tady ta neznámá část, kterou dostaneš jen v případě, že si ji dopředu koupíš = zajíc v pytli.

                  • RaketovyZid

                    Reakce na příspěvek:

                    A bereš tedy PS+ a XBOX Gold stejně? Jako jen další slevovou akci? V takovém případě totiž už fakt nevidím důvod psát o jedné a ne i o druhé.

    • Mart9

      Rozhodně ne.

  • ucho

    "Pravidelná várka her pro předplatitele služby PS Plus se tentokrát z neobjasněných důvodů trochu opozdila."

    Patriku, ono to tak neobjasněné není. schválně si všimni, kdy dochází k oznámení. Sony pokud vím hry oznámí vždy poslední středu v měsíci a zpřístupní je následující úterý. no jenže tentokrát to vyšlo na 25. července a vydat by je měly 31. července. a to jaksi ještě není další měsíc, takže se to o týden posunulo.

    když si to vezmeš opačně (jednodušší pro pochopení), hry jsou zpřístupněny první úterý v měsíci a oznámeny předchozí středu. tedy tohoto patternu se Sony drží. toliko k neobjasněným důvodům.

    • patrik-hajda

      Já jsem si to v hlavě otočil 😐. Středa byla 1.8., proto mi to nedávalo smysl. Díky za upozornění. Opraveno.

  • Mart9

    Jsem rád, že jste tuhle novinku nevydali taky až po několika dnech jako u služby Xboxu. Přece jen je lepší, když je zpráva stará maximálně ten jeden den, když už jsme na internetu a ne v tištěném médiu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit