Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • komentare o tom ako je tu kazdu chvilu clanok o division za 3....2....1...
    :D
    • Morraw
      Mediální masáž začíná
      • Tomu říkáš masáž? Po Zaklínači mi všechno připadá jak bez hypu.
        • I kdyz je pravda, ze takovy Bloodborne byl taky slusna masaz. V japonsku plakaty na zastavkach...
        • Sr_Lobo
          A zase hate na W3 pod clankem k uplne jiny hre... asi by se mely zavest nejaky tabulkovy kvoty o tom kolik clanku muze vyjit
          AAA jeden clanek za tyden
          AA dva clanky za tyden
          A tri clany
          Indie neomezene
          Atd.
          • Fanatici zase vidí hejt úplně všude, jen jsem konstatoval, že tohle není nijak agresivní hype oproti W3.
            • Sr_Lobo
              Fanatici a "agresivní hype" *15* no to mě obal v mouce, vejci a peč mě dvacet minut *15*
      • Jaká masáž? Jsi na webu o hrách, tak co čekáš? Kdyby o tom psali na Novinkách.cz, tak neřeknu.
        • mozna ceka vetsi vyvazenost co se poctu clanku k ruznym hram tyce. prece jenom hypovany AAA hry od ubisoftu tu maj tak 3x tolik clanku nez ostatni, pokud tu maj vubec nejakej. se pak neni cemu divit ze to ma vysoky prodeje, kdyz o tom lidi furt ctou a o ostatnich treba ani nevi, ci zapomenou na jeden clanek/zminku nekde.
          • Prodeje jedné hry spojený se čtením a počtem článků na jednom z českým webů o hrách.

No co je tohle zase za vycucanou blbost :D

To se asi dřív teda moc dobře ty hry nemohly prodávat, když se o nich lidi dočítali jednou za měsíc z nějakýho dvou stránkovýho článečku v papíráku.
            • mluvil sem obecne. nejen o games cz. tenhle hype se da vztahnout i na velkou vetsinu game webu. sem myslel, ze to lidem docvakne a nebudu to muset vysvetlovat i pro ty opozdenejsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit