Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně lepší diplomacii, nápaditější bitevní mapy s úžinami nějakou tou roklí apod... ne jen zalesněné pláně a pobřeží... krapet inteligentnější UI, vypnout God mod všem agentům schopných vyvraždit celé armády za tah... a především lepší KOLIZE jednotek... v Rome 2 to byla ostuda, zlatý Řím 1 nebo Shogun... Dojímá mě, kolik dobrých funkcí a možností z předešlích dílů jsou schopni nahradit totálně neschopnými nebo dokonce úplně vypustit v dílech dalších. Proč měnit něco co funguje... raději ať mají všechny další Total War serie stejné UI a ovladatelnost, kterou krok po kroku budou zdokonalovat, než tvořit každému dílu trapně nový kabát.
  • palver
    Tak původně jsem čekal, až Rome II bude komplet a ve slevě (75% minulý víkend mi nepřišlo dost). Ale teď vidím, že možná počkám, až bude ve slevě včetně DLC, datadisku "nového dílu" Attila.

Řekl bych, že mnoho fanouškovských modů (great war, zulu, north & west) posunulo TW mnohem dál, než takovéhle "plné" díly
  • MickeyMutant
    Empires rise, empires fall. And some are left in ashes. The desert does not forget. Or does it? The desert has forgotten. Did it? The answer is "no". Unless it is "yes". No, of course it is. It's desert.
  • Kde se v té době vzala Hagia Sofia?? *8*
    • Čekáš historickou přesnost od CA/SEGA? Nesplel sis je s Paradox Ent.? *8*
    • Magister_Peditum
      Tak co od nich čekat, když si Vikingy taky přesunuli z 9. do 5. století.
    • Pilgrim66
      Sasánovská říše trvala až do 7. století, takže teoreticky proč ne, i když to samozřejmě nesedí s Attilou.
    • A ještě na znak Palaiologovců páni z CA přišli odkud??
  • Mně se tématem trefili přesně do vkusu, takže i kdyby to byly jiný skiny a pár novinek, nemůžu nekoupit ;o)
  • Stále nevidím nic ze hry.... což je Total War v poslední době velmi velmi důležité

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit