Přejít na výpis diskuzí
V Total War: Attila zažijete začátek temného středověku
25.9.2014 | Petr Poláček
69 příspěvků
-
Nemohu soudit Rome 2 po vydani, nebot mne recenze a reakce hracu odradily od koupe. Nicmene tento vikend zdarma mne presvedcil, ze na tom opravdu zapracovali a hru jsem si koupil. Spolu se tremi DLC, jelikoz byly v akci a zbytek mne az tak nezaujal.
Co se Atilly tyce, souhlasim s nazorem, ze je to spise jen dalsi DLC, maximalne tak datadisk. Uprimne jsem cekal, ze se posunou do jineho obdobi. Nicmene chapu logiku, co za tim stoji. Vsechno uz defacto maji, tak na to jen daji jiny nazev a prodaji opet za plnou cenu. Skoda, tento dil asi preskocim. Rany stredovek mne opravdu moc nelaka. -
Bohužiaľ Lexx má pravdu. Totálne sprznili Rome 2 a Attila neni nič iného, len datáč, ktorý nám budú chcieť predať za cenu plnej hry. Zvykli sme si na zákerné ťahy od CA....
-
Myslím že jako Kdysi u BI tam slované budou ale opět ne hratelní.Ale jinak co to je "Slované"?To vyvolává mylný dojem že existovalo něco jako jednotní Slované jenže nic takového nikdy nebylo.Takže pokud by to mělo být realisticky tak prostřednictvím vícero Slovanských kmenů.
-
Lidi mám jeden dotaz....myslíte že bude hratelná frakce Slované ? *4*
-
-
V emperor edition, co vzsla pred par dny je mozne hrat za Marcomani. Muzes si udelat federaci s ostatnimi proto-slovany.
-
-
Práve hrám to free demo na steame Total War ROME II - Emperor Edition, teda ako si pamätám úplne prvú verziu hry, je to rozdiel, Už mám objednanú krabicovku.
-
-
Emperor Edition je ta "finální verze". Nu a vzhledem k tomu, že tato "finální verze" mi nabízí x různých DLCček ke stažení, moc mě o své finálnosti nepřesvědčila.
Takže možná časem nějaká GOTY / complete collection... whatever. -
Má to 12 GB, kto stíha nech poskúša, je v češtine, ešte to píše, že dva dni je to free.
-
-
Říkejme tomu datadisk k Rome 2. Nemyslím, že by to bylo cokoliv jiného! *15*
-
Po té co naprosto dojeb**i RTW2 mě tohle již nemůže zklamat, jedině překvapit, vzhledem k tomu, že hra má vyjít velice brzo však předpokládám, že namalují kulisy z RTW2 a šup mám e zde plnohodnotnou aaa hru za skvělou cenu ...
A samotný trailer ? naprosto o ničem ...
Výběr doby? naprosto o ničem ...
Kdys jsem měl TW hry hodně rád, škoda že už to dnes neplatí. -
Tohle nema cenu fakt ne . Snad nakej pruzkum muzzou udelat co lidi chtej , mapa na cely svet empire 2.
-
Pokud by šlo o stěhování národů s přesahem do raného středověku, byla by to pořádná řežba :D teda samozřejmě po vyladění UI
-
-
Možná bude v dalším DLC i Velká Morava :)
-
-
Velkomoravská říše :D
-
-
ta teda byla hodně velká :DD
-
-
-
-
kdo by hrál TW když tu jsou hry od paradoxu *1* *1* *1* *6* *2* *15* *11*
-
-
po tom, co jsem začal hrát hry od Paradoxu jsem navzdory své minulosti zarytého fanouška TW série při posledním hraní Medievalu 2 řešil bitvy formou ALT + A a dvojklik pravým myšítkem na nepřátelského generála, když už jsem teda nedal autoresolve
-
-
To bude tím, že hraješ základní hru... Zkus mody, tam ti tahle taktika dopomůže leda do hrobu.
-
-
Tohle srovnání trochu pokulhává.
-