Přejít na výpis diskuzí
V Total War: Attila zažijete začátek temného středověku
25.9.2014 | Petr Poláček
69 příspěvků
-
rome 2 už je hratelny že delaji na tomhle?
-
-
Není, ale vývojářům je to jedno. Ovečky to budou kupovat tak jako tak. *5*
-
-
Izmæl jestli to hraješ a nekoupil jsi to, pak seš pirát a půjdeš do vězení.
-
-
a ty taky Rudý Ptáku.
-
-
Presne :)) a este sa budu aj radovat tesit ako tyto blbeckovia vid diskusia na uvedenom linku :
http://www.totalwarforum.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=941&start=820 -
-
Raduje se tam jen RAJNOHA92 tak drž klapačku. Tady i jinde se taky někdo raduje a jiní zase né blbečku.
-
Sám seš blbeček a Totální.
-
-
Ozval sa dalsi blbecek :))
-
-
napsal Totální blbeček.
-
-
-
-
Teď už to hratelný náhodou je, ale v době vydání ani náhodou. To je pravda. *3*
-
-
Magister Peditum len vela ludi zabudne dodat ze hratelne je to len ak tam nainstalujes zhruba 10-15 modov...
-
-
No, vidíš, a já to hraju zrovna teď bez modů. Dřív jsem používal radious, ale teď už není zapotřebí. Jo, taky jsem měl mod Constantine, ale spíš jen proto, že jsem postrádal alternativu k Barbarian Invasion, což teď vlastně padá, což? *4*
-
-
-
-
-
Moc nechapu proc to radsi neudelali jako vetsi datadisk... rek bych ze to stejne bude nakonec dost podobny Rome 2...
-
-
Navíc taky tady už byl třeba Napoleon Total War, kterej byl hodně podobnej zase ETW a podle mě byl výbornej. Osobně si myslim, že to je stejnej koncept.
-
-
Ale Napoleon se alespon odehraval na jine mape. V Attilovi bude mapa dost identicka s tou co je v Rome 2 - tzn. mene prace pro vyvojare. Ale jinak mas pravdu ze je to podobnej pripad.
-
-
Takhle vypadá č u r á k : http://user.timg.cz//63/1380363_ico.jpg?1
-
-
-
Tak on to asi víceméně v podstatě samostatně hratelnej datadisk bude, ale bohužel asi za plnou cenu no.
-
-
Ještě pamatuji když Barbarian invasion byl datadisk, ne plnohodnotná hra, příště vyvalí jinak pojmenovaného Alexandera...Měli se vyprdnout na DLC jako Caesar in Gaul a udělat tohle jako parádní datadisk, které staré Barbarian bylo... A místo tohoto Attily měli udělat něco zcela nového: 30.letou válku, nebo něco z Asie, o Číně třeba
-
-
Shogun? Nic?
-
-
Šogun II je jen z Japonska, o jedničce nevím, začal jsem hrát když bylo moderní staré Rome. Asií jsem myslel státy jako Indie, Korea a ta Čína, osobně by mě spíš místo sjednocování Japonska bavilo sjednocovat Čínu jako 1.Čínský císař. Osobně jsem pro, aby místo 2. dílů dělaly nové, když je tolik možností - 30.letá válka, starověk před Alexanderem, ranný středověk, pozdní 19.století, prakticky celé dějiny Asie... A místo DLC dělat pořádné datadisky - Barbarian invasion, Alexander, Kingdoms.... Všechny byly super
-
-
Třicetiletou válku nebo 19. století po napoleonských válkách bych hnedka bral. Minimálně ale ta druhá varianta by chtěla mapu celého světa. Samotná Asie mě až tak nebere.
-
-
-
-
Sazim klidne nekolik petikorun, ze to nebude nic jineho nez Rome 2 s trochu jinymi skiny a modely... a se vsemi jeho nedostatky.
-
-
Creative Assembly jedou v klasickém režimu tick-tock: jeden "nový" díl a jeden placený "datadisk" vycházející z něj. Takže Attila je ukázkový "tock" od Rome II.
Otázkou je, co bude dalším NOVÝM dílem... (ať je to Empire II, ať je to Empire II...) *7* -
-
No snad to bude Medieval 3 ale i Empire 2 bude o.k.
-
-
Tak to jsou všechny díly Total War to samé, jen s jinými ikonami, skiny a modely.... *15*
-
-
Říkejme tomu datadisk k Rome 2. Nemyslím, že by to bylo cokoliv jiného! *15*
-
Pokud by šlo o stěhování národů s přesahem do raného středověku, byla by to pořádná řežba :D teda samozřejmě po vyladění UI
-
-
Možná bude v dalším DLC i Velká Morava :)
-
-
Velkomoravská říše :D
-
-
ta teda byla hodně velká :DD
-
-
-
-
Nechci být pesimista,ale hra má vyjít kolem roku 2015 což na vývoj není moc. Samozřejmě musí se počkat na první HERNÍ ZÁBĚRY, které jistě nebudou zveřejněni v blízké době. Možná zase těsně před vydáním jak je u CA zvykem. Každopádně chci více taktiky, lepší mapy... ale z předobjednávkou se mnou určitě nemohou počítat... Rome II bylo dostatečné poučení pro mě.
-
-
Divím se že po "Very early alpha fotage, the final game will look much more better than this" z oblehání Kartága by ještě někdo čekal na to jaké video ze hry CA ukáže. Po debaklu s vydáním Rome a těmahle pre-release videama bych skutečně raději počkal na finální produkt.
Jinak dávám CA + za to že se dočkáme obdoby BI kterou jsem si přál (to že to vyjde jako samostatná hra hodnotit radši nebudu) + za to že mapa půjde konečně odzoomovat a hlavně + za navrácené family trees ( které jsme ale měli mít už dávno). Problém je v tom že z Rome 2 bude teď naprostý zmetek. Nechápu proč nemohli alespoň ty stromy přidat už do něj a opravdu je mi líto toho jak hra nejspíš skončí. ( ikdyž od vydání ušla kus tak pořád má spoustu chyb)
-
-
Jaj zase Řím... já chci Království české!
-
Práve hrám to free demo na steame Total War ROME II - Emperor Edition, teda ako si pamätám úplne prvú verziu hry, je to rozdiel, Už mám objednanú krabicovku.
-
-
Emperor Edition je ta "finální verze". Nu a vzhledem k tomu, že tato "finální verze" mi nabízí x různých DLCček ke stažení, moc mě o své finálnosti nepřesvědčila.
Takže možná časem nějaká GOTY / complete collection... whatever. -
Má to 12 GB, kto stíha nech poskúša, je v češtine, ešte to píše, že dva dni je to free.
-
-
to jako nebude datadisk ? no to je mě podělávka