Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím že jako Kdysi u BI tam slované budou ale opět ne hratelní.Ale jinak co to je "Slované"?To vyvolává mylný dojem že existovalo něco jako jednotní Slované jenže nic takového nikdy nebylo.Takže pokud by to mělo být realisticky tak prostřednictvím vícero Slovanských kmenů.
  • To je sice pekne ze tam bude moznost uplne znicit mesto a vymazat ho z mapy, ale ak tam nebude zaroven aj moznost vybudovat na mape uplne nove mesto tak potom je to vymazanie mesta uplne k h-ovnu. Hlavne ak vezmeme do uvahy ako tragicky malo miest na mape kampane v total war hrach byva.
    • Nevím proč by to nešlo. Ale ty máš v hlavě h o v n o tak asi proto.
  • video z bitvy

https://www.youtube.com/watch?v=x5GvbrkGC30

video z kampaně

https://www.youtube.com/watch?v=uG0pE77h7KI
  • Morraw
    Napíšu to ještě tady.
    Zrovna hraju Rome 2 a dobyl jsem celou Británii, takže mám s čím srovnávat a vypadá to o dost lépe. Ten family tree mi připomnělo boží Knights of Honor,kde jste taky mohli dávat provincie maršálům, řešit jejich manželky atd.
    Building browser je super. Pěkně pohromadě vidím, co stavím, co můžu postavit atd. Celkově ikony, design UI, technology tree, jaké bonusy mají jednotlivé armády atd. Vypadá to jako nová hra a jsem nadšen! Škoda, že takhle nevypadá Rome teď.
    • Počkat... Je škoda, že Rome 2 co teď hraješ nevypadá jako nynější Rome? To nedává žádnej smysl.
      • Morraw
        škoda, že Rome 2 ted nevypadá jako ten datáč Atilla. Však celou dobu o tom píšu
  • Nemohu soudit Rome 2 po vydani, nebot mne recenze a reakce hracu odradily od koupe. Nicmene tento vikend zdarma mne presvedcil, ze na tom opravdu zapracovali a hru jsem si koupil. Spolu se tremi DLC, jelikoz byly v akci a zbytek mne az tak nezaujal.
    Co se Atilly tyce, souhlasim s nazorem, ze je to spise jen dalsi DLC, maximalne tak datadisk. Uprimne jsem cekal, ze se posunou do jineho obdobi. Nicmene chapu logiku, co za tim stoji. Vsechno uz defacto maji, tak na to jen daji jiny nazev a prodaji opet za plnou cenu. Skoda, tento dil asi preskocim. Rany stredovek mne opravdu moc nelaka.
  • fallanga
    Nerad dělám předčasné závěry, ale tohle bude BI v novém provedení.
  • Kdyby radši udělali druhej Empire...
  • kdo by hrál TW když tu jsou hry od paradoxu *1* *1* *1* *6* *2* *15* *11*
    • po tom, co jsem začal hrát hry od Paradoxu jsem navzdory své minulosti zarytého fanouška TW série při posledním hraní Medievalu 2 řešil bitvy formou ALT + A a dvojklik pravým myšítkem na nepřátelského generála, když už jsem teda nedal autoresolve
      • To bude tím, že hraješ základní hru... Zkus mody, tam ti tahle taktika dopomůže leda do hrobu.
    • Inquisitor
      Tohle srovnání trochu pokulhává.
  • Tohle nema cenu fakt ne . Snad nakej pruzkum muzzou udelat co lidi chtej , mapa na cely svet empire 2.
  • Po té co naprosto dojeb**i RTW2 mě tohle již nemůže zklamat, jedině překvapit, vzhledem k tomu, že hra má vyjít velice brzo však předpokládám, že namalují kulisy z RTW2 a šup mám e zde plnohodnotnou aaa hru za skvělou cenu ...

A samotný trailer ? naprosto o ničem ...
    Výběr doby? naprosto o ničem ...

Kdys jsem měl TW hry hodně rád, škoda že už to dnes neplatí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit