Přejít na výpis diskuzí
V Total War: Attila zažijete začátek temného středověku
25.9.2014 | Petr Poláček
69 příspěvků
-
Bohužiaľ Lexx má pravdu. Totálne sprznili Rome 2 a Attila neni nič iného, len datáč, ktorý nám budú chcieť predať za cenu plnej hry. Zvykli sme si na zákerné ťahy od CA....
-
Předpokládám, že hratelný nebude jen Řím a Hunové. Nějaké info o dalších frakcích?
-
-
Tak v ukázce z EGX byli Gótové.
-
-
Lidi mám jeden dotaz....myslíte že bude hratelná frakce Slované ? *4*
-
-
V emperor edition, co vzsla pred par dny je mozne hrat za Marcomani. Muzes si udelat federaci s ostatnimi proto-slovany.
-
-
Prosim hlavne at uz nevymysli novy rostodivny ikonky a karticky jednotek u kterych nelze poznat na prvni pohled co to znamena, a uvital bych kdyby vratili sermovani v bitvach, tak jak to bylo v Shogunu 2, nebo mozna to je problem AI, zda se mne ze v Rome 2 kdyz se jde do bitvy tak 160lidi chce zautocit na jednoho cloveka, ucpe se to a boj nefunguje. V shogunu se bojovalo linie na linii a byl tam opravdu videt nejaky ten souboj.
-
-
Přesně to mě na každém TW deprimuje, jak pouze čtvrtina jednotky bojuje a zbytek čumí. Takže se s nima musí neustále hýbat a dávat jim příkazy pohybu za záda nepřítele, aby se s ním propletli a bojovali tak všichni.
-
-
no asi si niektorí neuvedomujete, že boj v takej kovovej zbroji so štítom a mečom dal dosť fyzicky zabrať takže vojaci si potrebovali aj odpočinúť v zadnej línií, kým tí vpredu bojovali.
-
-
Vy jste nepochopili co jsem psal. Rikal jsem ze prvni linie ve hre utoci na jednoho vojaka (nepochopitelne) misto toho aby zautocila celou svoji linii na celou linii nepritele.
-
-
naprosto tě chápu, ta UI mě naprosto deprimovala. Když jsi poslal 3šiky pěchoty na jeden šik a v tom jsi pak zjistil, že bojuje jen přední linie prvního šiku a zbytek kouká a čeká až začnou pršet koťata. Někdy mi přišlo, že spíše v početné nevýhodě máte "výhodu", neboť Vám bojují všichni a nepřítelovi vojáci jen postávají a čekají až se dostanou na řadu ;)
-
-
Plus bitvy netrvali hodinu ani dvě, ale často celý den. A to už dá zabrat.
-
-
Takový byl tehdy způsob boje. Když padli ti vepředu, bojovali ti zanima.
-
-
Ale hovno, takhle se nebojovalo. Kdybys o tom něco zjistil, věděl bys, že je to kvůli omezenosti warscape enginu. V původním RTW taky nečekali ostatní legionáři až duel 1v1 skončí ale 3 lidi bušili do jednoho. Současný warscape engine je ale postavený na *kill animation*. Jediný způsob jak někoho zabít je právě ta animace, proto je tu pouze 1v1.
-
-
-
-
Mimochodem: Na Steamu právě běží volné testování TW: Rome II. Hra se dá stáhnout a můžete ji zkoušet do konce weekendu.
... kdyby někoho také zajímalo, jestli to chlapci už dotáhli do hratelné formy a má cenu začít uvažovat o koupi... *3* -
-
nic nevidím, asi je to jen pro ty co si hru koupili
-
-
Nene, já ji ještě nemám... všiml jsem si drobné informace u zprávy o weekendovém zlevnění TW titulů (75% na vše mimo Rome II) a TW Rome II mám normálně v knihovně ke stažení s poznámkou "2 days left".
Možná že je to jen pro ty, co už nějaké TW tituly mají, nebo mají Rome II ve wishlistu... nevím...
-
-