Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Žádnou vnitřní opozici ve své říši nestrpím !!! Kdo bude chycen propadne hrdlem...
    • Veskoslav
      No já nevím, ale jak končí spousta Imperátorů?:):-P
      • MidnighT91
        :) + Já budu ke svému lidu spravedlivý z vlastizrádců však udělám exemplární příklad...
        Btw: taky už jsem předobjednal, tohle je must have záležitost. Nejlépe must have velkou krabici... :)
        • To uz je nekolikaty clovek, ktery obedva.
          • MidnighT91
            Sry :) opraveno. Edit: + za to že jsi to napsal slušně, to se často nevidí...
        • Veskoslav
          No já nevím, ale i lid má své mouchy, obzvlášť lůza:) Na druhou stranu stačí uspořádat hry, předhodit křesťany lvům a lůza odpustí všechno. I vyvraždění senátu *1*
          • krasne si se vystihnul *13*
            • Veskoslav
              Neotravuj trolí špíno.
            • MidnighT91
              Tak a je to, trolové se začali probouzet...
          • MidnighT91
            xD nemám slov...
  • Celý senát mi bude zobat z ruky ! *1* *1*
    • Veskoslav
      Nebo Tě nechá zabít *1*
      • Mám Pretoriány *2*
        • MidnighT91
          Ta největší hrozba pochází z vlasní krve. Pozor aby se tvému švagrovy nezachtělo moci...
          • Přitele si drž blízko u těla,ale nepřátele ještě blíž.
            • Anebo je nech všechny pobít, to je taky možnost
        • Veskoslav
          To měl Caesar taky *1*
          • Neměl, až Oktavián.
            • Veskoslav
              Ceasar je měl skutečně taky, ale měli jiný význam než za Augusta:)
  • ZvacA
    Netuším, zda se už neukazovalo, ale pro případné zájemce nějaký záběry z E3 - http://youtu.be/0qJAUhRuQvo?t=50s
  • Inquisitor
    Ještě aby to tam chybělo, co by to bylo za Řím bez intrik a vyvražďování vlastní rodiny:)
  • u "Pletichaření na kmenové radě Svébů" se mi nevyhnutelně vybavila reality show Survivor a Jeff Probst, říkající s kameným výrazem ve tváři "Johne, vrať mi symbol imunity"
  • To bude hustodémonickykrutopřísná hra, těšim se :)
    • ty jsi vrahoslov *1*
  • trochu Crusader Kings do Rome 2 ? *14*
  • Na tuhle hru se teším ze několika důvodů. Zaprvé: ať už sem píšete cokoli, diplomacie se od prvního Rome hodně vylepšila. Např. v Shogunovi udělali asi největší pokrok. Na spojence bylo spolehnutí a decimovaný klan se ještě moc rád stal vazalem, jen aby unikl zničení (často vyčítané v prvním Rome - národ nad hrobem a chce zpět všechny provincie a k tomu válečné reparace). *1* Zadruhé: Grafika (alespoň podle wallpapers a gameplay) vypadá absolutně úchvatně. A zatřetí: období Říma, resp. celej starověk je pro tuto sérii absolutně nejlepší epocha dějin *14*
  • Rok 2013 je rokem strategií....to tu dlouho nebylo a je to jenom dobře *14*
  • jo dobře.. jen doufam že AI těhle rodů nebude tak chabá jako bejvá AI ostatních národů v těchto hrách... Konečně bych rád viděl že AI národy a i vnitřní frakce se budou chovat nějak "normálně" a ne že tam diplomacie bude jen na oko... Pak totiž ty hry jsou jen o tom válčení.. což je teda pro mě sice větší zábava.. ale občas bych si rád střihnul nějakou tu diplomacii.. ale u většiny her tohoto typu je ta diplomacie z nějakého důvodu uplně stupidní.. nejhorší byla snad v poslední Civilizaci..
    • Jedna historka z prvního Rome: Požadavek Galie,která v tu dobu měla poslední město a pár jednotek vojska zněl: "Prosím neútočte" a pod tím bylo "Přijmi nebo zaůtočíme".

Jenom taková perlička *4*
      • No většinou to AI bylo dost nesmyslné, náhodné rozvázání dohod, nesmyslné odmítání nečeho, nesmyslné kroky, nesmyslné chování v situacích nouze nebo převahy. Mě se nikdy nepovedlo s někym být v nějakém vztahu jinak než válečném. Jako když sem se snažil navazovat vztahy tak to vždycky dopadlo uplně nějak podivně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit