Přejít na výpis diskuzí
V Total War: Rome II vám půjde po krku i vnitřní opozice
17.6.2013 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Žádnou vnitřní opozici ve své říši nestrpím !!! Kdo bude chycen propadne hrdlem...
-
-
No já nevím, ale jak končí spousta Imperátorů?:):-P
-
-
:) + Já budu ke svému lidu spravedlivý z vlastizrádců však udělám exemplární příklad...
Btw: taky už jsem předobjednal, tohle je must have záležitost. Nejlépe must have velkou krabici... :) -
-
To uz je nekolikaty clovek, ktery obedva.
-
-
Sry :) opraveno. Edit: + za to že jsi to napsal slušně, to se často nevidí...
-
-
No já nevím, ale i lid má své mouchy, obzvlášť lůza:) Na druhou stranu stačí uspořádat hry, předhodit křesťany lvům a lůza odpustí všechno. I vyvraždění senátu *1*
-
-
krasne si se vystihnul *13*
-
-
Neotravuj trolí špíno.
-
Tak a je to, trolové se začali probouzet...
-
-
xD nemám slov...
-
-
-
-
-
Celý senát mi bude zobat z ruky ! *1* *1*
-
-
Nebo Tě nechá zabít *1*
-
-
Mám Pretoriány *2*
-
-
Ta největší hrozba pochází z vlasní krve. Pozor aby se tvému švagrovy nezachtělo moci...
-
-
Přitele si drž blízko u těla,ale nepřátele ještě blíž.
-
-
Anebo je nech všechny pobít, to je taky možnost
-
-
-
To měl Caesar taky *1*
-
-
Neměl, až Oktavián.
-
-
Ceasar je měl skutečně taky, ale měli jiný význam než za Augusta:)
-
-
-
-
-
-
Netuším, zda se už neukazovalo, ale pro případné zájemce nějaký záběry z E3 - http://youtu.be/0qJAUhRuQvo?t=50s
-
Ještě aby to tam chybělo, co by to bylo za Řím bez intrik a vyvražďování vlastní rodiny:)
-
u "Pletichaření na kmenové radě Svébů" se mi nevyhnutelně vybavila reality show Survivor a Jeff Probst, říkající s kameným výrazem ve tváři "Johne, vrať mi symbol imunity"
-
To bude hustodémonickykrutopřísná hra, těšim se :)
-
-
ty jsi vrahoslov *1*
-
-
trochu Crusader Kings do Rome 2 ? *14*
-
Na tuhle hru se teším ze několika důvodů. Zaprvé: ať už sem píšete cokoli, diplomacie se od prvního Rome hodně vylepšila. Např. v Shogunovi udělali asi největší pokrok. Na spojence bylo spolehnutí a decimovaný klan se ještě moc rád stal vazalem, jen aby unikl zničení (často vyčítané v prvním Rome - národ nad hrobem a chce zpět všechny provincie a k tomu válečné reparace). *1* Zadruhé: Grafika (alespoň podle wallpapers a gameplay) vypadá absolutně úchvatně. A zatřetí: období Říma, resp. celej starověk je pro tuto sérii absolutně nejlepší epocha dějin *14*
-
Rok 2013 je rokem strategií....to tu dlouho nebylo a je to jenom dobře *14*
-
jo dobře.. jen doufam že AI těhle rodů nebude tak chabá jako bejvá AI ostatních národů v těchto hrách... Konečně bych rád viděl že AI národy a i vnitřní frakce se budou chovat nějak "normálně" a ne že tam diplomacie bude jen na oko... Pak totiž ty hry jsou jen o tom válčení.. což je teda pro mě sice větší zábava.. ale občas bych si rád střihnul nějakou tu diplomacii.. ale u většiny her tohoto typu je ta diplomacie z nějakého důvodu uplně stupidní.. nejhorší byla snad v poslední Civilizaci..
-
-
Jedna historka z prvního Rome: Požadavek Galie,která v tu dobu měla poslední město a pár jednotek vojska zněl: "Prosím neútočte" a pod tím bylo "Přijmi nebo zaůtočíme".
Jenom taková perlička *4* -
-
No většinou to AI bylo dost nesmyslné, náhodné rozvázání dohod, nesmyslné odmítání nečeho, nesmyslné kroky, nesmyslné chování v situacích nouze nebo převahy. Mě se nikdy nepovedlo s někym být v nějakém vztahu jinak než válečném. Jako když sem se snažil navazovat vztahy tak to vždycky dopadlo uplně nějak podivně...
-
-