Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Má to jedinou chybu a to ta že to Ku**va není na PC ....docela se divím že se tu už za tu dobu nesesbírala nějaká banda šikulů kteří by udělaly uderngroundově nějaký port na PC ale to by bylo asi práce jak na vesnici co ? *10* *10* *10*
  • Mato1987
    Tak som si teda zahral demo a príjemne ma prekvapilo , či už po grafickej stránke alebo tej celkom peknej fyzike :) Ono, moje posledné NHL-ko, ktoré som hral bolo NHL 07 alebo 08, teraz neviem presne, proste som ho vtedy prestal hrať ako prestalo vychádzať na PC, a dnes ako som si to chvíľočku zahral tak som bol veľmi milo prekvapený, takže si to asi pôjdem kúpiť a ak chcete, môžme proti sebe zahrať.
    Moje PSN ID je M4artin1987
  • Odulin
    Včera jsem zkusil warez verzi a velká spokojenost. Inovativní fighty mě zrovna moc neberou, jelikož se většinou neperu. Ale nový one-touch deke a práce obránců, kteří mají navrch nad utočníky se mi líbí. Celkově to zas vypadá o něco líp a hokejověji, takže můžu doporučit. ;)
  • Redneck
    Hra vypadá solidně, ale hlavně aby už začala nová NHL sezona!! Na lední hokej prostě žádnej jinej sport nemá a ani nikdy mít nebude.
    Nikdy jsem nechápal lidi, co se dívaj na fotbal, kde často jeden z týmu nevygeneruje ani jednu střelu na bránu...za 90 minut hracího času.
    Když fotbal, tak jedině highlight reel anebo v někde v hospůdce.

    Jinak moc nechápu ty lidi, co sem lezou, jen aby hatovali anebo dělali rozruch. Když nemam co (normálního) říct, tak radši držim hubu. Ještěže to tady "drží" nad vodou těch několik lidí, který maj co říct a píšou příspěvky, který maj nějakej názor a hlavu a patu.
    • taky nemam rad fotbal a ze stejneho duvodu jako ty, kdyz se hraje hokej, lita to zleva doprava, kdyz se hraje fotbal, je to sama prihravka na vlastni pulce v obrane a pak prileti nekdo a kopne to doprd.... autu
    • zdeeneek
      No hlavne, ze ty prohlasenim "nechapu lidi, co se divaj na fotbal" vyvolavas mir a lasku *1* Nekoho bavi fotbal, jinyho hokej nebo basket. Nekoho sport nebavi vubec - kazdy podle sve chuti.
      • Redneck
        To máš pravdu, já mam do hippíka daleko, ale neprovokuju nikde pod trailerem na FIFu a myslim, že mý důvody proč je fotbal nuda jsou maximálně pravdivý a i největší fanoušek fotbalu by měl uznat, že ta míra adrenalinu a akce je u led. hokeje a zvlášť v NHL na úplnym vrcholu. Teď nechci urazit ženský, že všechny nerozumí hokeji, protože znam totálně fanatický NHL fanynky, ale ty který koukaj třeba jen občas, tak skoro každá radši naladí hokej než fotbal, protože je to prostě větší zábava. To jen potvrzuje muj názor.

        A třeba kingkong45 preferuje fotbal a já to respektuju a určitě se ho nebudu snažit získat pro hokej, vnucovat mu ho anebo psát na střídačku milion argumentů, proč je hokej nejlepší. Je to forum a nemůžu moc očekávat, že tady bude každej se mnou souhlasit. Prostě vlastní názor, slušnou formou a to je celý. Jsem prostě jen nadšenej, že už to zas začne a nebudu muset z nudy číst články, jak se ČR nedostala do Brazílie, ale poběží mi 82 zápasů a prostě celej ten NHL kolotoč.

        @ Zacapa - tak určitě, to by musela nastat zas doba ledová, aby se hokej stal nejpopulárnějšim sportem na Zemi. Já bych jim to klidně i řek, ale oni by vůbec nechápali o co jde. V těhlech krajinách ten sport nemá absolutně žádnou tradici, medializaci a prostě nic, takže oni ani nemůžou jít za lepšim, když to ani neznaj, a i kdyby tak je to pro ně finančně nedostupný.
    • preferuju fotbal mů názor :D
    • Těžko bude hokej populárnějším sportem, když ho oproti fotbalu hraje celosavětově na nějaký urovni možná tak třicet zemí i s "druhou" ligou...vyprávěj v Jižní Americe nebo Africe, že je fotbal nudnej a radši by měli hrát hokej
      • V afrike ani nevedia, čo je to ľad, jak by tam mohli hrať hokej *2*
        • Afrika není žádné měřítko.
  • Vždyt je to pořád to samé jen s drobnými úpravy NHL se tak poslední 3 - 4 ročníky vůbec nikde neposunuje .To taková Fifa nebo NBA jdou skoro každý rok do předu kde se mění mimiky hráčů animace atd .Ale NHL je jen předělávka minulého ročníku s drobnými úpravy za full cenu to si můžou strčit d0řiti , se ani nedivým že si to lepši každý stáhne s warezu než aby platil 1400 kč stejné NHL jak v roce 2013 jen s tím rozdílem že je změna soupisek a pár detailu .Proč tam nedají KHL LIGU jak měli předtím nezmění nové animace oslav při golech nové mimiky hráčů atd. pořád je to jedno a to samé jen s tím rozdílem že platíš stejnou cenu za NHL které už dávno máš z minulého roku to i ten Wrestling jde každoročně víc kupředu jak to NHL , aspon že konečně se začala posouvat ta FIFA dopředu s NBA .
    • zdeeneek
      Ja mam posledni NHL 2010. Uz nekolik dni hraju demo na NHL 2014 a ver, ze tech rozdilu je tam hodne a pocit ze hry je v nejnovejsi verzi o dost lepsi. Ale kazdej rok nhl nebo fifu taky nekupuju, protoze mezi sousednima rokama tech rozdilu zase tolik neni - v ramci 3-4 let je tech zmen ale dost.
    • Neposunuje ? Hrál jsi vůbec tento ročník ? .. si zahraj v jednu hodinu hokej o tři - čtyři roky dříve a tento.
      Nehledě na to že FIFA kouká na nextgen konzole kde tahají lidi Legendama a novějším enginem, kdežto tady NHL dostáváme v plné palbě bez nějakých kydů o nextgen. Pro ostatní platformy verze FIFY zůstavají téměř beze změn.
      ..
      Mě se tento ročník hodně líbí, jen už by to chtělo aktualizaci soupisek a více hráčů do UT, ale to se rozjede.
  • To je zajímavý,že až za 2 dny já jí mám od včerejška.
    Dobré ráno GAMES:CZ
    • ales.smutny
      Oficiální datum vydání bylo stanovené pro Evropu na 13. září. Že ji někdo pouští dřív, to už je jiná. Dobré poledne :)
      • Ne že poslal, třeba na Xzone se dalo už včera normálně koupit na pobočce - já to tak udělal :-)
        A třeba Alza už to taky normálně prodává. To rozhodně není nějaká anomálie, ale je to už běžně v prodeji.
  • Jaká že je výmluva pro PC verzi NHL?
    • male prodeje
      • Přesně tak, pokaždé se zde u článku o NHL omýlají keci o krádežích na PC a 80% zde přítomných nechápou vůbec situaci proč se na PC prostě tahle hra nevyplatí.
        • Jak to můžeš vědět jestli se vyplatí, nebo ne? Věřim, že na PC byli malé prodeje, ale koukni co to bylo za brak oproti konzolovým verzím, srovnej třeba PC verzy NHL 09 což byl totální odpad a konzolovou NHL 09.
          Koukni se jak stouply tržby Fify co na PC přišli s next-gen. Já osobně sem si Fifu začal kupovat právě až s příchodem next-gen ve Fifě 11 a kupuju do dnes i 14 si koupim.
          NFL, nejpíš i NBA by se jim na PC nevyplatilo, tam věřim, že jsou největší tržby v USA právě z konzolových verzí.
          • Jednoduše - kdyby se to vyplatilo, tak by to asi dělali, nemyslíš? :-) Nebo jsou tak hloupí, že se jen tak pro srandu králíkům připravují o zisky?

            Pravdou je, že na PC si tu hru jednoduše většina hráčů ukradne, kdežto na konzolích si ji většina hráčů koupí. A teď jen záleží na nákladech - jestli se to vyplatí, nebo ne. Na PC se to evidentně kvůli pirátům nevyplatí.
          • no je pravdou ze snad od 2005 do 2009 to byla porad stejna hra jen tam hodily nove soupisky a hudbu za litr nic moc :)
    • Nízké IQ pc hráčů......
    • PC by to prostě neutáhlo, kam se na NHL hrabe třeba takoví BF, nebo Crysis, to je graficky takovej slabej odvárek.
    • ale, jeden manager si mysli, ze kdyz nejsou torrent aplikace na konzolich tak jejich hry na torrentech nejsou ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit