Přejít na výpis diskuzí
V Zoo Tycoon osobně nakrmíte žirafu a umyjete slona
11.9.2013 | Karel Drda
44 příspěvků
-
Zvířátka *14* *14*
-
-
Od Darth Vadera to zní celkem strašidelně...
-
-
nejsem si jisty, ze "umyjete" je to slovo co mam se slony asociovano diky podcastu.
-
jojo Tycoon..akorát verze 2.0 tzn pro mě pro 30tníka,co pamatuje starej Rollecoaster nebo Transport nebo starej Zoo Tycoon - nehratelný. Viděl jsem na gamescomu a fakt si nedovedu tohle představit hrát..ale nápad pěknej, pro děti to bude určitě super + interakce atd..pro mě rozodně NE :-))))
-
Odvazoval bych se si tipnout, ze autor clanku na skolni vylety do ZOO nevzpomina zrovna s laskou =)).
-
Umyjeme slona? https://pbs.twimg.com/media/BSLvrFgCAAEvm6S.jpg :D
-
-
To ale abys koupila nejaky prumyslovy baleni Jaru. 50litru aspon.
-
-
"V Zoo Tycoon osobně nakrmíte žirafu a umyjete slona", to jsem si vždycky strašně přál... *15*
-
-
Tak pro mne by to asi taky nebylo, ale na druhou stranu si nemyslim, ze by to chteli prodat primo me... spis by radi, abych to koupil dcerce. A uprimne si myslim, ze by byla na vetvi. Nejakou dobu. Trvanlivost se odhadnout neda, nevim o tom nic a deti jsou v tomhle vcelku nepredvidatelny.
-
-
Je doopravdy nutné krmit zvířata? Vždyť jsou to lidé jako my, dokáží se postarat o své děti, aniž by k tomu potřebovali pomoc od si-si-síly od božského rádce, kterým Grebeníček bezesporu je! Je třeba přřřřřřřřestat myslet pošmurně a užívat si slunečního záření, tak jako je to ve zemích středovýchodního Pruska normální.
-
Škoda peněz na vývoj této parodie na ZOO Tycoon
-
-
to nema byt nejaka simulace pro hc parany ale rodinna hra ke ktere si sadnou i deti
-
-
Zoo tycoon je jedna z posledních her, které dělá dobré jméno Tycoon hrám.
-
-
Radši zkus open transport tycoon a vytře ti zrak, kam až to komunita dotáhla. Sám jsem hrával stary TT(D) hodně (jedna z mých prvních her) a byl jsem hodně překvapen jak to vyladili. Už nějakou dobu jedou dokonce v 32 bit grafice nemluvě o tom, kam se dostali s možnostmi směrování strojů a možností stavět komplikovanější tratě díky různým semaforům či stavědlům. Lze dávat i way-pointy silničním vozidlům a hlavně to nejotravnější - výměna strojů za nové lze elegantně provést plošně a nemusíte nahánět vše ručně do depa a klikat jak šílenci.
-
-
Tak ty super a pro me oblibene tycoony jsou: OTTD, RolerC tycoon 1, Zoo tycon 1 no a vlastne i theme park a theme hospital.
-
-
Myslíš jen první díl doufám ;)
-
-
Konečně ten zoo tycon tak moc zjednodušili ,že je to hratelný i pro zdejší čtenáře. *6*
-
-
to neni poprve, co se za mne nekdo vydava.
-
-
Udělej si registraci;) Je to sice pro někoho otravné. Ale tvůj styl je nezaměnitelný.
-
-
Joe nikdy nepíše s diakritikou;) Ale je vidět, že ty a tvůj další pseudonick marty jste se virtuálně udělali, jak jste to místní komunitě "natřeli", ale měli by jste si už sbalit věci, zítra je zase škola a v 8:00 už musíš sedět v lavici, ať nedostaneš černý puntík:)
-
Přesně, dát zdejšímu čtenáři do ruky jedničku, tak zbankrotuje do deseti minut i s maximální půjčkou... ale co, teď mají 3D rotující kameru a můžou si zblízka prohlížet zvířátka, zoufalci :)
-
Skoda ze to neni jeste porad dost zjednoduseny pro nektery prispevatele do diskuze :D
-