Přejít na výpis diskuzí
Válečné MMO War Thunder se chystá i na PlayStation 4
14.5.2013 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Jo kdyby to takhle bylo *1* místo toho si vytáhnu tohle a je to: http://strojirenstvi-mechanika.blogspot.cz/2010/11/9-metastabilni-diagram-krystalizace.html *13*
-
Ale?
-
dalsi casti nikdy nebudou ;]
-
Jojo vsimnul, ale tezko hodnotit jestli to bude lepsi kdyz to jeste nemuzem vyzkouset :) Na lode se tesim, tanku uz mam dost :)
-
Angličtina,čeština = pohoda, strojirensky technologie jim popises technologickej strom v Starcraftu 2 a provoz stroju reknes ze jsou potreba obcas promazat a hurá na pareni :D.
BTW maturita je fakt fraška, zadnej stress a hodne stesti -
Ber v potaz že to bude lepší jak WOT!!.... jestli sisi všimnul tak dole jsou kouzelné záložky "armáda" loďstvo" takže až to bude hotové tak to bude masakr... jinak souhlas já to teď pařím jak vzteklej...
-
Na to se vyprdni a radsi hraj hry :D
-
Z angličtiny,českého jazyka,strojírenské technologie a stavby a provozu strojů,stačí ?
-
ty se ucis na maturu?... Z ceho maturujes..?
-
Ať se vyprdnou na port a raději dodělají zbývající dvě části...Hlavně tedy tu lodní část..
-
Beta mě zatim velmi bavi, nemam teda nikde vic jak lvl 8 ale i tak je to paráda. Oproti World of Warplanes je to opravdu výborné (žádná % HP ale prostě vám rozstřelí křidlo? tak se pokus přistat na letisti a nechat si to opravit, nebo rovnou vyskoc). Kazdymu kdo si rad zalita jak "simulatorem" tak poloarkadovym stylem doporucuji
-
Máš tam tři módy: Arkáda, Historická bitva a Full real battle. Záleží na co se kdo cítí.
-
Je to opravdu simulator nebo se jedna o arkadu?
-
Zkusil jsem to před týdnem,je to zábava,hlavně s Ju-87,ale před maturou to fakt nesmím zapínat *1* *1*
-
Som 14lvl za Germany a musim povedat že je to velmi dobra hra len tu ekonomiku musia zmenit.Tato hra ma buducnost a na PS4 to bude mat uspech.