Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hanocri
    Proč ne... není to tak strašné. Mně se ten teaser líbil. Proto se to jmenuje teaser, že má trochu potrápit a vyvolat zvědavost..
  • Mimochodem většina lidí tady ten teaser asi nepochopila nebo neposlouchala o čem ten člověk mluví. Můžete zapomenout, že by se ve hře objevilo tematicky něco z toho co jste v tom teaseru viděli až na ten poslední záběr. V celém teaseru šlo jen o to, že v různých dobách různí válečníci používali masky z různých důvodů, což mělo na konci závěrečnou pointu při záběru na bandu vojáků ze současnosti, že jsou tací, kteří mají masky, aby nás všechny chránili. Dám ruku do ohně za to, že o téhle skupince (nebo konkrétně jen o tom jednom maskovaném vojákovi) to bude.
    • Yeah right. Bez masek by nás totiž chránit nemohli *15*
    • walltar
      Tak jestli někdo ten teaser pochopil jinak nž píšeš tak vážně začínám pochybovat o obecné inteligenci ... vždyť to bylo absolutně předhozené na talíři bez nějakého hlubšího promyšlení.

Nebo někdo má dojem, že v novém COD budou pobíhat indiáni a vikingové? I když po zombiích bych s tomu až tak nedivil. Možná Zombie vikingové?
    • Vidlec
      Pravdu díš
    • Nemyslím to zle, ale dle reakcí z komentů, které jsem si přečetl, to fakt vypadá, že to dost lidí asi nepochopilo.
  • No, hlavně aby se jim povedlo konečně po letech udělat kvalitní hru, já bych jim to i přál :) no a taky hráčům, kteří jsou bohužel už z těch špatných her tak zblblí, že zaplatí klidně ještě víc peněz za hru ještě horší, hlavně když je to značka....snad to tak tentokrát nebude ;)
    jo a použití slova "dementní" v článku není zrovna dobrou známkou úrovně, to jen tak aby se neřeklo....
  • Kéž by tu člověk četl taky třeba o oznámení SWAT 5, nebo Brothers in Arms *4*
    • Rhulad
      Jo SWAT 4 ten se povedl, strávil sem v multiplayeru spousty času. Pro mě nejlepší FPS od Irrational Games
  • Předobjednáno, bude to pecka všech pecek, nový engine, nový příběh, nový CoD! Hurááá
    • Hezka provokace, lec smutny fakt, jak uvazuji funboyove teto serie ...
      • ZvacA
        Ale ve výsledku to může být každýmu u řiti. Pokud si to někdo koupí, ať už z jakéhokoliv důvodu, jeho problém. Nemusí nikoho zajímat, že nějaký johny z konce republiky se může mlátit do hlavy kvůli tomu, že někdo investoval do CoD. Tyhle přemudrcovaný a přirovnávací lejna nějakou efektivitu moc nemají...
  • Pre-Order now?! Tak tohle mě dostalo. Ještě jsme neviděli jediný obrázek ze hry a oni už nabízejí předobjednávky! Po lži s BO2 a Nuketown 2025 mě do předobjednávky už nic nedonutí. To jsem vážně zvědav na ten nový engine, ale vzhledem k platformám to asi nebude nic, z čeho by mi spadla brada...
    • Jakápak lež, smím-li se zeptat? Já dostal plakát a Nuketown 2025, jak bylo avizováno.
  • Teaser pěknej. Hru bych předem rozhodně neodsuzoval. A budu doufat, že příjdou s novým enginem.
    • walltar
      Jo určutě přídou s novým enginem ... nebo minimálně přejmenují ten starý. *1*

Ale pokud by s novým enginem nepřisli tak by nové COD mohlo mít název tak leda "Prehistoric".
    • Ad4m
      Nový engin je 100% potvrdeny *3* takze dufat netreba v to ze bude ale v to ze snad bude este lepsi ako ten co je teraz, pisem o CoD uz dva roky a mam dost info *4*
      pisalo o tom Activision vo svojej tlačovej správe hneď po vydaní teaseru
      • walltar
        říkáš, že už od prvního MW jo? *2*
      • to je ale mile, naucil si sa pisat v skole a hned si sa venovat CoD *3*
  • No tak jasné je, že CoD je vyladěná a dobrá hra, jinak by to nehrály miliony lidí, ono je sice pěkné že tu někdo napíše jak jsou jiné hry lepší a těžké ale ty skončí jak špatný seriál po pilotu protože prostě nikdy nebudou mít dostatečnou základnu hráčů aby se zaplatil vývoj a ještě se vydělalo. CoD je nadprůměrná střílečka, hodně lidí si stěžuje, že pořád stejná, ale co, lepší každej rok dobrá střílečka co funguje, než třeba Diablo jednou za 15 let... jak to dopadá to vidíme :)

Čekejte si roky na svoji kvalitní a těžkou hru, já budu hrát CoD a bavit se, hatovat na forech mohu v důchodu :)
    • Aha, takže je jasné, že kouření je zdravé a prospěšné (o pěnězích nemluvně), jinak by nehulily miliony lidí... to je mi ale uvažování *15* CoD hraje tolika lidí hlavně kvůli tomu, že těží ze svého jména, zprvu dobrého (ne-li výborného), který se jen recykluje ve špatném poměru cena/výkon... - vša ty komentáře: "předobjednáno, bude to pecka" ani o ničem jiném než slepém následování nevypovídají...já osobně hrál až do MW2, i BO1 a šlo to podle mě od 10 k 5ti...tedy skoro k nule...pořád to samé, zecyklovaná grafika a čím dál tím víc linearity a přehnanosti...copak to je základ zábavy mít po cestě 20 nastražených kulometů s 1000náboji? Kde sou ty časy CoD1/2 kde snad jedinej kvér, co byl, šel ukrást zabitému nepříteli...zároveň bez autohealu měla hra aspoŇ trochu "hranice", takle jen dostane pár kulek z kulometu, "rozdýcháte to" a jdete dál...to už neni ani FPS, ale arkáda pro děti...o to jde...když už, tak ať si hra aspoŇ nehraje na to, že je realistická (viz. Serious Sam). A co se týče mě, tak zatim nepracuju (sem tam doučuju Aj), ale studuju dvouobor, takže času nemám moc a vybírám si (kvalitu), co budu hrát...a ano, Metro 2033, byť lineární hra, je natolik kvalitní, s natolik propracovanou atmosférou a příběhem, že sem si jí užíval 4x, co sem jí hrál...stejně jako CoD1/2, který mám taky asi 5x dohraný, i po letech mě to bavilo...ale na další díly sem si ani nevzpoměl...
      P.S. Dokud bude dostatek hráčů jako ty, co budou slepě následovat tuhle serii a cálovat, nebudou mít vývojáři důvod s hrou cokoliv udělat a nějak jí zkvalitnit...proč taky, však ono jim to stejně stačí a budou si to předobjednávat, ani nebudou vlastně vědě co... *15* hmm... *7*
      • CoD jsem hrál všechny, všechny se mi líbily, ergo kupuji další bo se mi určitě bude líbit. Stačí když si udrží standard předchozích dílů a budu se tetelit blahem. Je to můj názor a nikomu ho nevnucuji, jen ho sdílím v diskuzi, nedělejte prosím zato ze mě blbce.
      • ZvacA
        Dámy a pánové, poserme se z tohoto gentlemana! Nejen, že je osvíceným telepatem, on dokonce studuje, má ženu, doučuje, hraje bez výjimky perfekto záležitosti, u kterých dociluje katarze, věnuje se tržní ekonomice, herní teorii a nejspíše i právům. Navíc má tolik nakydanýho rozumu, že se to ani nedá číst. A to nejspíše ještě není vše, možná se dozvíme, že má taky psa - venčí ho 4x denně, pomáhá s nádobím a mladá mu dala naposledy před měsícem. To nic nemění na skutečnosti, že jeho chuť si hrát na spasitele je až obdivuhodná, nevyjímaje ani jeho srdceryvné agažmá v poučování ostatních na základě nepochopení. Zkrátka zase subjektivní kanel, aneb "co dnes vytáhnu ze šuplíku, protože vy jste škaredí a děláte jinak"

Potlesk a jdeme hrát CoD!
        • Activisionu věřím, tobě ne, takže ne díky svoje lanýže si můžeš nechat. Na druhou stranu pokud bych od tebe lanýže pravidelně kupoval 2 roky a byl bych spokojen tak bych si klidně ten jeden zabalený lanýž koupil, proč ne pokud v tebe mám důvěru? Došla ti paralela? *15*
          • V tom případě máš trochu zkreslený názor na kvalitní hru...ale budiš...když se ti to líbí...klidně si jí předobjednej...
            • Ubožáku, vytýkáš tu gramatickou chybu a přitom k tématu nevíš ani ň...ale na druhou stranu to je jediná schopnost takových, vytýkat drobné chybky...
            • HLOUPY BUDIŠ *1* Hodne marnééé
            • Co je na slovu "budiš" divnýho? Nejsi divnej náhodou ty? Je to gramaticky správně... *15*
            • Prej: ..ale budiš... :D :D :D Ty se hlupaku nauc cesky :D :D BUDIS :D Ani hate ti nejde pane hloupy
        • Copak si taky pujdeš jednou koupit auto jen proto, že má značku Ford? Nebo Audi, to je jedno... ne...taky si přečteš recenze, porovnáš s konkurencí, zkusíš si testovací jízdu, okoukneš kufr atd atd...tak stejně by to mělo být u her...nejsem ani telepat, ani einstein, ale vim, že pokud člověk nekrade, tak by měl aspoň zapnout mozek, když investuje svoje peníze do něčeho... *7*
          • ZvacA
            Ty si prostě prvotřídní gumák. Člověk si koupí to, co uzná za vhodný podle svýho, ne na základě nějakýho mladýho ucha, kterej se tu snaží diplomovaně remcat o racionalitě, protože je mu se něco nelíbí. Když někdo zainkasuje do CoD, ty se můžeš maximálně z toho podělat, sklapnout podpadky a tetelit se blahem u lepších her, o ničem jiným to nevypovídá. Každopádně, ten tvůj neustále omílanej komentář od joea je totiž jen jedna velká ironická bednička na lopaty, aby se měly čemu divit. To snad už není tak těžký pochopit, kolego.
            • Jo, jsem rád, že používám mozek a nejsem stádo...si myslíš, že všichni co kouří, kouří (nebo spíš začali kouřit) protože jim to chutnalo? Těžko... Část byla oblbá reklamou, a část, protože jim parta řekla, jak je to fajn, ať to taky zkusej...A je fajn vidět standardizovaný odpovědi takových lidí: "slaměný klobouk, pomáhání v Africe apod"...celkem slabota už... *6* . Já už s touhle diskuzí končim, nemá to cenu, je to jak házení hrachu na zeď...ale víš ty co? Mám návrh: nechceš koupit lanýže za 800,- ? Jsou fakt výborný. Sice je mám zabalený v neprůhledný krabici, takže je neuvidíš před koupí, a neřeknu ti ani cenu a ani kvalitu...jen to, že lanýže jsou přece výborný, nekup to...koupíš ? Nebo je budeš chtít nejdřív vidět, než vysolíš 8kil ? Třeba ti ta paralela časem dojde...
            • Tak si obleč svoje tričko s konopí nasaď si slaměný klobouk. V ruce drž svůj Alcatel a buď šťasten že nejsi stádo, jak já to slovo nenávidím a lidi co jím často mávají ještě víc . *9*
              Lidi by tu hru nekupovali kdyby je nebavila! Váš předpoklad že všichni kupují jen kvůli snášce je naprosto špatnej. Pokud je produkt špatnej tak o něj lidi nestojí.
            • Aby bylo jasno, ještě jednou to objasnim: "No tak jasné je, že CoD je vyladěná a dobrá hra, jinak by to nehrály miliony lidí..." - dobrá hra? kdysi... vyladěná? těžko...miliony lidí? Jo, Nike si taky koupí miliony lidí, i když je vyrobenej v Bangladéši... čili stádo... toť vše...
              Kdybys třeba napsal: "No tak CoD mám rád/ je moje oblíbená serie a už se nemužu dočkat první ukázky ze hry, ať vim, jestli si ho koupim..." - mě je fuk, co se ti (a komukoliv jinýmu) líbí, ale psát, že je to dobrá hra...
            • Co tu meleš o lopatičkách? Já ti neberu, že si kupuješ něco, co se ti líbí...ale jak víš, že se ti bude líbit hra, ze který si neviděl jedinej screen? O tom je celá tahle inteligentní debata, že mě štve (nebo mrzí), že značná část herní komunity je na úrovni stáda... Sakra to je tak těžký počkat do prvního gameplaye, než si to nedočkavý MP leveleři předobjednaj? Aby vám tu hru náhodou někdo nevzal před nosem... *7* Pro mě za mě třeba si předobjednej tetris...ale od toho je do diskuze ke hře, aby taj člověk mohl říct svuj názor - a ten je, že dokud ze hry neuvidim solidní gameplay, tak jí nebudu líbat a uctívat, jen kvůli tomu, že má na krabici _-C-o-D-_...
        • Hmm... *15* Typický příklad potrefené .... *4* navíc tu píšeš nesmysly, co sem nepsal... (žádnou ženu, ale přítelkyni - navíc tohle sem psal JEN kvůli tomu, že nejsem žádnej nerd co prosedí půl dne u PC a paří kde co a leští si ego levelováním, protože jeho osobní život stojí za...., ale že toho času mám málo a proto si vybírám kvalitu...jinak bych tohle nepsal)
          Jediný, oč tu jde, tak byla reakce na "předobjednáno, bude to upe supa pecka pařba s novym endžynem ! *12* " - tohle se dá tvrdit snad jen u hooodně kvalitního titulu, kde ani jeden díl nesklamal, že si ho fanda objedná, aniž vlastně neví, co si objednal...ale u takovéhle hry, se kterou to jde z kopce, bych si minimálně počkal na první gameplay a srovnal ho s minulým dílem, popřípadě první komentáře ze zahraničních webů a podle toho bych tepr házel fráze typu: " bude to určitě super hra". Říká se tomu racionální uvažování, najdi si to ve slovníku... *3*
  • Stupidnější video sem neviděl. CoD umřel už při jeho 5. reinkarnaci a teď už jen kopou do mrtvoly!!
    Dokola omejvaj to samý, s nic moc grafikou natož hratelností, tohle je hra pro nooby a jim podobný blbečky, který vymění raději kvalitu za kvantitu. *11*
    • ...a předraženou cenu... *7*
  • Další sh*t COD? :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit