Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maji to byt valecnici historii ? par jich tam chybi , 1sv, 2sv
    • Magister_Peditum
      1sv tam je. Je to ten týpek s hrncem přes ksicht, co drží pušku.
  • No tak po dlouhé době jsem zavítal na tenhle pseudoherní web, navštěvuji pouze zahraniční weby. Nakonec proč nemít info přímo z první ruky, a čekat ?Teoreticky si pamatuji kdy byly stránky poprvé spuštěny. Ale tohle je opravdu zoufalé, tolik reklamy se jen tak nevidí. No nic zapl jsem ADBlock a je ok. Ale co mě nejvíc dostává jsou zofalé propagační články místních redaktorů, copak došli peníze? :D Kolik dostanete za jeden takový "nenápadný" PR článek?
    Největší zoufalství a PR článek na propagaci "herních" brýlí, větší FAKE snad ani nenajdu. :DTomu by mohlo konkurovat virální video s Tučkovou. :D Nikdy bych nevěřil, že si někdo uděla byznys na brýlích pro hráče, no i tak to jde. Nápad roku vezmu klasické brýle, přídám skla s filtrem, o ničem ta "technologie" není. ;) a prodám to za 2 500 Kč výrobní cena, samozřejmě z Číny,ale ne teď frčí Indie, (je levnější) 250 Kč i s dopravou. (kontejner, loď) A hop prodáme to za 2 500 Kč. :D Na zahraničních webech (nechci dělat reklamu) se ty samé prodávají za 350Kč i s poštovným. :D Kdo hledá najde. ;)
    • Ještě jsem chtě dodat proč asi je vypnutá diskuze pod každým PR článkem? :D Opravdu "demokratické". Co kdyby se tam někdo vyjádřil k produktu. Ne, ne to by byla špatné reklama pro náš PR článek. :D
  • Ha, ze by tak na odhaleni noveho xboxu bylo videt nejen projekt Respawnu, ale i nove COD. Zatim jsem ze hry vubec nic nevidel, ale presto (nebo mozna trochu i proto) mi to prijde za posledni roky nejzajimavejsi (z COD her). Nejake tajne infiltracni mise apod. Kdyz se kouknu zpetne na COD, tak tyto mise me bavily vzdy ze vsech nejvic. At uz ve starych COD nebo v tech novejsich.
  • Magister_Peditum
    No, i ten gladiátor je nějakej divnej. Předpokládám, že má jít o typ Secutor, který má ale ozdobnou jezdeckou přilbu, ve skutečnosti by měl vypadat nějak takhle:

http://usuarios.multimania.es/polliceverso/secutor5.jpg

Navíc má chránič ruky na tý špatný.
    • Proč to řešíš? Jde o myšlenku toho teaseru.
      • Magister_Peditum
        Když už si dali tu práci, aby tu zbroj sehnali, tak si mohli udělat čas na 5 minut hledání na internetu, jak ji sestavit dohromady. To je jako by vrazili pěšákovi pilotovu helmu. *4*
        • walltar
          To je celkem normální ... takových faux pas je plný net. 99% lidí si toho nevšimne takže není důvod se vzrušovat.
  • Teda vážení... vidim pažbu M4 a že by jako nějaký emoce nebo chuť si tohle pořídit... nic
  • Proč mi přijde, že to bude ubohá kopírka Ghost Recon? Už podle té rádoby masky? *1* *1* *1*
  • calwin
    super tak z COD 6 žeby som skočil rovno na COD 10? :D
  • predobjednáno. cod už ted mel velmi silnou pozici mezi fps a ted si predstavte co dovede s novým enginem. proste to bude nejlepší hra!!
    • God-of-War
      Velmi silnou pozici mezi FPS??? Jezisi Kriste...
      • Ronox
        Ikdyž to je smutný, tak prodeje mluví za vše. Furt se jim to vyplatí a je to asi nejvýdělečnější ipka momentálně. Je to škoda .. první 2 jsem si neskutečně užil v MP a pak ještě 4ku Modern Warfare. Pak už jsem byl nějak přebůmovanej a hlavně .. asi jsem dospěl :D
        • God-of-War
          Ja sem diky bohu nehral ani jeden dil...A ano, je to opravdu smutne.
          • Ronox
            Svýho času jsem měl první a druhý díl hodně rád. Nebylo to tak přepálený jako je to dneska. Já jsem skončil u 4ky a ta mě baví dodnes. Pak už tam jsou hrozný rádoby twisty v příběhu, Bayovská akce atd, ale za 1,2,4 si budu stát, že to byly dobrý díly :)
            • Ach co já se napařil dvojky a čtyřky. Čtyřka byla skok dopředu, 5 jsem taky koupil a není to špatný. Hraju i MW3 a pořád to je fajn, ale tento díl má podlě mě slabší mapy.
          • Smutné je spíš to, že kritizuješ něco, s čím nemáš žádnou zkušenost.
            • Já s tím zkušenost mám a to dost hroznou, jediné dobré CoD byl první díl.
            • God-of-War
              Ver mi, ze o to vubec nestojim;). Stacilo mi to videt u kamose.. otresny zazitek *11* .
    • Zrovna po shlédnutí teasru jsem si říkal, který blázen si to může, na základě tohoto, předobjednat. Bum. První komentář, první slovo - předobjednáno... :D Prostě smích
      • To víš, blbci si předobjednávají na základě pochybného teaseru který o hře nic neříká, hlavně že to je CoD. Kdyby to bylo jen o nich tak je mi to jedno, ale díky masivním prodejům těhle stupidních mainstream her pro masy (ne pro hráče) vychází čím dál tím méně dobrých her které jsou výzvou, protože se prostě vyplatí méně.
        • Jděte už někam s tím mainstreamem a "hráči", nechápu jak tu někdo může psát co je hra pro pravé hráče a co je odpad pro děcka. Hra je hlavně o zábavě, pokud chceš výzvu tak si jdi složit 5000+ puzzle nebo si zahraj tetris na nejvyšší rychlost. Takže pokud nehraješ jenom nezávislé podivnosti tak jdi ze slovem mainstream někam, si jeho součásti jako kdokoli jinej.
          • Ano ty jsi klasický příklad těch mas a fanboye rádoby her. Zábava pro vás jsou tyhle blbosti jsou jen proto, protože jste dobrou hru nikdy nehráli a tak se spokojíte s odpadem který má herní dobu 5 hodin, nevybalancovaný MP se špuntovkama místo zbraní atd. a jakákoliv lepší hra je pro tebe podivnost, protože jí nechápete/ neumíte. A laskavě mě do té svojí žumpy nezatahuj, nejsem její součástí, děkuji.
            • Asi nevíš co znamená slovo mindrák a proč je považuji za blbce vysvětluji výše.
            • Ty musis mit poradny mindraky, nepovazuju se za zadneho funboye COD, ale jednou za cas si ho rad zahraju, ovsem povazovat lidi co ho hraji za blbce a urazet je jen protoze hraji neco jineho nez ty...to me prijde vazne ubohost
            • Hraju všechno, rád si zahraju CoD, Zaklínače nebo Crusader Kings, z lidí jako ty co si hrají na něco víc jenom protože mají milnou představu o tom že nejsou součásti davu, tudíž jsou nadřazení běžnému člověku je mi špatně.
            • Třeba mě umínusujte tupí fanboys, nezájem, mínus od vás je pochvala. *2*
        • Tak nainstalovat DOSBox, Virtual PC (pro Win 98) a mastit zpátky starý klasiky... KingPin, Blood II, nedavno jsem dojel Metal Gear Solid....neuvěřitelná pecka
      • filias
        Proč? Protože je to konečně oficiálně oznámený. Neoznámenou hru si lze dost špatně přeobjednávat.
      • Kozy
        Proč?
    • BelaJBB
      Už dokázala, ešte len vyšiel prvý teaser a pozri na tie komentáre *1*
  • Thorleif_cz
    +1 za vikinga s dementíma rohama... Jinak, teaser svůj náboj má, i když je prvoplánově cool. Nečekám však, že mě bude výsledek zajímat - to by bylo poprvý.
    • Já bych dal spíš mínus jedna za toho vikinga. Je to neúcta k práci cizích lidí. COD MW série od Infinity Ward jsou špičkové kvalitní vidoehry, a je na co se těšit v dalším díle. Stejně to mu dá ALeš Smutný zase 9/10, aby měl na jídlo.
  • A fanoušci CODu neměli bychom zapomenout ani na jeho westernového kamaráda call of juarez. Ted někdy v květnu vyjde nový gunslinger.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit